Elementi in počutje od 17. – 23. 2. 2016

Pazite pri novih poznanstvih.

16. 2. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V sredo se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se lahko pojavita odtujenost in nerealnost. V četrtek so možne težave na delovnem mestu, še posebno zaradi pomanjkanja koncentracije in volje. Zberite moči in dajte vse od sebe. Obrestovalo se bo.

Največ boste naredili zase, če boste za nekaj dni zamenjali okolje. Zbistrili boste misli in ohladili živce. V službi vas bo namreč nekdo pošteno razburil, saj bo vaše dosežke predstavil kot svoje. Napetost v odnosu s partnerjem bo popustila, vseeno pa mu posvečajte več pozornosti kot do zdaj. Obeta se vam deloven teden. Šele v nedeljo boste lahko dali vse štiri od sebe in si privoščili popolno sprostitev. S prijateljem si boste prišli navzkriž zaradi povsem nepomembne stvari.

Bližnji sorodnik pa vam bo končno vrnil denar, ki ste mu ga posodili že pred časom. V ljubezni ne bo večjih sprememb. Nikar ne bodite panični. Delo boste opravili v roku kot vedno. Z mirnimi živci pa bo še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. Nekdo vam ne bo dal miru. Če se vam bo zdel preveč nadležen, mu to odkrito povejte. Postaviti se bo treba zase. Razmislite o neki ponudbi, a se ne prenaglite. Zaupajte šestemu čutu.

Počutje: 5/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

V obdobju pred vami bodo vaše prednosti prilagodljivost, odprtost in kreativnost. V sredo boste kovali srečo, uspeh in zaslužek. S svojo prikupnostjo boste privlačili nasprotni spol kot magnet. Podjetni uspeh vam bo zagotovljen, če boste le dobro založeni s kakovostnim blagom in vrhunsko profesionalnostjo. Nekaterim bo dana priložnost izobraževanja v oddaljenih krajih.

Vedro razpoloženje bo zanetilo nove simpatije, ki pa lahko preide celo v ljubezensko razmerje. V petek boste čutili močno potrebo po druženju s prijatelji. Vašega klica se bodo iskreno razveselili in organizirali prijetno zabavo, ki bo trajala do jutranjih ur. Prepovedan sadež je najslajši, tako boste čutili tudi vi, saj se nikakor ne morete sprijazniti z dejstvom, da morajo biti čustva prisotna obojestransko, sicer so razhajanja neizogibna.

Pustite preteklost za sabo in dajte priložnost osebam, ki na novo vstopajo v vaše življenje, in to z razlogom, prepričali vas bodo. V ljubezni vas privlači oseba, ki se vam pravzaprav izmika in išče izgovore. Možno je, da vas privlači samo zato, ker vas spominja na nekoga iz preteklosti. Preveč ste zaupljivi, zato popazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo tokrat napačna. Najdite neko drugačno rešitev, tudi glede naloge, kjer nimate sreče.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 3/5

Finance: 2/5

Strast: 5/5

Intuitivno: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Samozavestno in odločno se boste lotili vseh izzivov. Sami ne boste zmogli vsega, zato dovolite tudi drugim, da pristopijo, le od dobrega sodelovanja bo odvisen tudi vaš uspeh. Proti koncu tedna se sprostite, razvajanje vam pripada, zato ne sprašujte preveč, ampak se prepustite izurjenemu organizatorju. Tokrat boste več časa namenili osebnim interesom, vseeno pa poskrbite, da bo delo potekalo nemoteno.

Z uvajanjem pogodbenih delavcev, ki bodo delovali na področju promocij, bodite dosledni in jih obogatite s čim več informacij. Večere boste namenili druženju in sprostitvi, spoznali boste kar nekaj zanimivih ljudi. V prvih dneh tedna pričakujte zanimiv klic. Sogovornik vas bo spominjal na to, kaj bi radi spremenili. Vaše telo vsekakor potrebuje več premikov, zato se več gibajte. Še vedno dvomite, posebno o domačih in tudi prijateljih, ki se v zadnjem času niso najbolj izkazali.

Nesporazum se bo vendarle nekako rešil, toda le s časom. Življenje se bo v torek vrtelo v vašem ritmu, kar pomeni hitro in vznemirljivo. Veliko bo stikov, veliko druženja, ki vas bo usmerilo v več sproščenosti v odnosih. Vzemite si čas za prijatelje, družite se in zabavajte. Veliko bo idej, vse ne bodo uresničljive, marsikatera pa bo prinesla spremembe.

Počutje: 3/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 5/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Nikakor se ne morete uskladiti z nekom, ki ni pripravljen popustiti in vztraja pri svojih odločitvah. Posebno težko bo, če vse skupaj poteka v domačem krogu, zato bodite bolj odločni. Ne potrebujete pomoči, tokrat se z vsem lahko spopadete sami in brez strahu, da vam ne bi uspelo. Pri poslovnih zadevah in ob opravljanju težjih nalog nimate konkurence. Imate še nekaj nujnih opravkov, ki bi jih bilo smotrno rešiti čim prej. Potem bo še čas za srečanje, ki bo zelo spontano. Vsekakor se lahko dogovorite z nekom, ki vas zanima. Na delovnem mestu bo več rutine, toda glavna motivacija bo zaslužek, zato boste brez težav zdržali ob zoprnih zapletih.

Bodite pozornejši in bolj prilagodljivi. Obrnite se drugam in izkoristite srčno priložnost, saj boste imeli na stežaj odprta ljubezenska vrata. Odpira se tudi možnost za romantično potovanje, ki vas bo razveselilo.

V službi bo nekaj govora o napakah, vendar le, dokler ne boste storili nečesa konkretnega. Vsekakor vas bo zamikalo, da poiščete nove podrobnosti in možnosti. Nekaj vam bo dalo upanje, saj bo določena zgodba najprej ubrala prave poti. Nikakor ne pridete do besede ali pa bo druga stran imela manj časa in posluha za vas. Ugoden konec tedna lahko preživite na odprtem ali ob navezovanju novih, zanimivih stikov. Lahko se srečate z dobrim prijateljem ali si omislite nekaj več športnih dejavnosti.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri