Elementi in počutje od 18. do 24. novembra 2015

Prehajate v strastno obdobje s Soncem v znamenju Škorpijona.

Elementi in počutje od 18. do 24. novembra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
18. 11. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Vaše počutje se bo začelo izboljševati. Strahovi, ki so se vam nakopičili, bodo zdaj dosegli vrh in se začeli pomikati stran. Dobili boste občutek, da lahko premikate gore, pazite pa se nadležnega prehlada, ki vas lahko spravi v posteljo. Zaščitite se z vitamini in se poskusite čim bolj zdravo prehranjevati, saj boste s tem spet dvignili svojo energijo.

Venera vas bo naredila še bolj privlačne. Utrujenost je za vami, vendar boste imeli v prvih dneh tedna občutek, da nimate dovolj energije. Spraševali se boste, kaj je narobe, da se počutite izmučeni. Najlažja možnost, da obdržite motivacijo, bo več gibanja. Tokrat se boste najbolje znašli v skupinskih športih, saj sami ne boste dovolj vztrajni in ne boste imeli volje.

Vikend izkoristite tako, da se boste spočili, saj vam bodo med tednom vsakodnevne obveznosti vzele veliko časa. Pomanjkanje zadovoljstva bo glavni vzrok za manjše zdravstvene nevšečnosti, ki vas bodo v prihajajočem času nenehno opominjale, da morate nekaj narediti tudi za svoje telo. Manjše težave vam lahko povzročajo alergije, oči in glasilke. Čim manj se zadržujte v zaprtih prostorih.

Poleg tega boste začutili, da je čas za kakšno večjo spremembo v vašem življenju. V zadnjih dneh tedna imate velike možnosti, da spoznate prijetno osebo nasprotnega spola.

POČUTJE: 2/5
ZDRAVJE: 3/5
POSEL: 3/5
FINANCE: 3/5
STRAST: 4/5
INTIUTIVNO: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Vaše počutje bo nekoliko nestabilno, vendar večjih težav z zdravjem ne boste imeli, razen prvih dni v tednu, ko se bo vaša energija zmanjšala za 50 odstotkov. Treba bo predvsem paziti na cesti in upoštevati prometno signalizacijo. Izogibajte se stresnih okoliščin in pretiranega kajenja, saj boste s tem preprečili obolenja, ki ste jim podvrženi.

Konec tedna boste bolj sproščeni. Na področju zdravja se ne bo zgodilo nič takšnega, česar ne bi že sami vedeli. Izogibati se je treba nezdravi, mastni prehrani, poskrbeti, da ima vaše telo dovolj gibanja, in zadovoljiti vaše čustvene potrebe. Vaša slaba točka bodo posesivnost, nadzor nad dogajanji in ljubosumje, ki bo velikokrat brez prave osnove. Oseba, ki vam je že dalj časa simpatična, bo pokazala več zanimanja za vas in vas presenetila z manjšimi pozornostmi.

Notranje nezadovoljstvo, ljubezenske težave in pomanjkanje energije bodo prisotni v zadnjih dneh tedna. Najbolje je, da stvari pustite nekaj časa takšne, kot so, in se ne obremenjujete z razpravami in rešitvami problemov. Čas bo prinesel razbremenitve. Mars vam bo vlil moč in energijo, da se končno spopadete z zadevami, ki ste jih puščali v ozadju.

POČUTJE: 2/5
ZDRAVJE: 4/5
POSEL: 2/5
FINANCE: 4/5
STRAST: 2/5
INTIUTIVNO: 1/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Prvi dnevi v tednu bodo namenjeni razmišljanju o spremembah na področju zdravja in počutja. Za zdravje lahko največ naredite tako, da se vsak dan vsaj za nekaj minut posvetite hrbtenici in visokemu pritisku, ki sta redna spremljevalca marsikoga od vas. Redno razgibavanje in skrb za kondicijo bosta pripomogla, da boste lažje prenašali obremenitve. Na čustvenem področju boste deležni večjih razjasnitev.

Teden vam prinaša vztrajnost in samozavest. Slabega počutja in naveličanosti se boste preprosto rešili. Vzemite si nekaj prostih dni in pojdite v naravo. Na finančnem področju boste imeli največ sreče na sredini tedna, ko vas bodo mikali novi nakupi. Vendar nikar ne pretiravajte, da se ne boste znašli v zagati.

Ljubezen bo na prvem mestu v soboto, ko se vam bodo dogajale same lepe stvari, sploh vezanim. V nedeljo boste najprej nekoliko zmedeni in pesimistični, že krajši pogovor s prijatelji pa vam bo vlil novo energijo in vas pripeljal do boljšega razmišljanja. Bodite do sebe bolj odgovorni in disciplinirani in si postavite določene cilje v življenju.

V družini bo nekaj manjših nesoglasij, ki jih boste najlažje preprečili z dobro voljo, razumevanjem in smehom. Z veseljem se boste lotili vsakega dela, ki vas bo sproščalo in umirjalo.

POČUTJE: 4/5
ZDRAVJE: 4/5
POSEL: 3/5
FINANCE: 2/5
STRAST: 1/5
INTIUTIVNO: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Glede na to, da je pred vrati zanimivo obdobje, bo vaše počutje odlično. Ker pa ste nagnjeni k nezgodam in nevšečnostim z glavo, bodite na ta del telesa še posebno pozorni. Naredili si boste dober načrt, ki bo vključeval več rekreacije in gibanja, kljub temu pa ostali aktivni na drugih področjih. Veliko boste razmišljali tudi o spremembah, ki bodo povezane z vašim ljubezenskim življenjem in čustvi. V obdobju, ki je pred vami, boste končno prišli na svoj račun, saj ste velik ljubitelj narave in vsega, kar spada zraven.

Nevšečnosti, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo. Sonce in Merkur vas bosta držala pokonci. Pozorni bodite le na delovanje ščitnice in telesno težo, kajti ves čas vam bo dišala dobra hrana, ki se ji boste težko uprli. Še zlasti v zadnjih dneh tedna si boste zaželeli sprehoda v naravo.

Vikend vam prinaša nekaj manjših napetosti na psihičnem področju. Opazili boste, da vaše razpoloženje niha, poleg tega pa boste utrujeni od dolgih pogovorov. Potrebovali boste mir in tišino. Poskusite meditirati, saj boste s tem razbili negativno energijo, ki jo bodo v vaše življenje prinašali ljudje okoli vas.

Vzemite si več časa zase in se posvetite zadevam, ki ste jih zaradi preobremenjenosti potisnili nekoliko na stran.

POČUTJE: 5/5
ZDRAVJE: 4/5
POSEL: 2/5
FINANCE: 2/5
STRAST: 2/5
INTIUTIVNO: 2/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri