Elementi in počutje od 23. do 29. 3. 2016

Začela vas bo zanimati duhovna plat življenja.

Elementi in počutje od 23. do 29. 3. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
23. 3. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč ali nasvet. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu. Izredno nemirni in fizično neučakani ste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili v petek nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.

Čez teden boste zelo delovni, v soboto pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijatelju izkažite pozornost. Konkretne odgovornosti vas bodo v nedeljo prikovale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako, kot mora biti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vse bolj vznemirjalo.

V službi niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo samozavest. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami. V torek boste občutili notranji mir, saj bo življenjski ritem usklajen z vašim notranjim ritmom, kar vas vodi v nove zmage.

Počutje: 2/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 3/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 4/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Izognite se napaki, da se z zadevami ukvarjate popolnoma enako kot običajno. Marsikaj je medtem dobilo drugačne odtenke. V ljubezni niste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali nekako izogniti. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči, nekaj je očitno nujno.

Na delovnem mestu boste v petek popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Položaj se bo prav zaradi tega popravka močno izboljšal. Končno boste občutili zadovoljstvo. Nečesa se boste spomnili le bežno in zato boste prehitro sklepali, ne da bi upoštevali vsega, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja. Popazite vsaj z denarjem. Kovali boste ambiciozne načrte za prihodnost. V ponedeljek ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo kar vsi molče sledili. Naučite se postaviti zase.

V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Močan pečat bo imela tudi služba in morali boste uvesti določene spremembe. V torek boste imeli dobre iztočnice na delovnem mestu. Zavedali se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih.

Počutje: 3/5

Zdravje: 2/5

Posel: 3/5

Finance: 5/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Vaše življenje bodo v tem obdobju vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju. Dovolili si boste sanjati in napredovali v osebni rasti.

Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili. Z dobrim občutkom se lahko v petek konkretno spopadete z veliko obremenitvijo, rešite marsikatero težavo in zadovoljno ugotovite, da ste ponosni nase. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, zlasti če je vpletenih preveč čustev. Nikar pa v soboto ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami.

Zelo boste romantični in sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, sploh ne v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite tudi na nekoga v svoji bližini. Ugajajo vam dejavnosti, pri katerih lahko pokažete iznajdljivost brez kakršnihkoli vmešavanj.

Počutje: 4/5

Zdravje: 4/5

Posel: 2/5

Finance: 4/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 5/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Začelo se bo novo obdobje in rast fizične energije bo na zavidljivi ravni. V sredo boste jasno in glasno povedali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar se boste morali naučiti poiskati. Na delovnem mestu boste iskali novo znanje in ga tudi našli. To je sporočilo, da se vam bo uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Nedeljske urice bodo nabite s čustvi.

Niste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir, tudi glede malenkosti. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni. Po kakovosti boste odstopili od povprečja. Pomislite malo nase in se sestavite. Doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo prebudilo. Pustite se presenetiti. Že v ponedeljek se bo vaše počutje občutno izboljšalo. Očitno je, da kdor čaka, dočaka. Tudi za vas velja ta pregovor, še posebno če se boste čim prej odpravili v prijetno družbo. Radi boste pomagali drugim ljudem.

Iskali boste tudi iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Od okolice dobivate veliko mešanih sporočil, ki vas delajo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 2/5

Finance: 3/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 3/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri