Kateri moški zodiaka veljajo za najboljše ljubimce?

Poglejmo si, kateri moški zodiaka veljajo za najboljše ljubimce. 

Kateri moški zodiaka veljajo za najboljše ljubimce? (foto: profimedia) profimedia
19. 2. 2021

Strelec

Moški strelci so svobodomiselni in imajo odličen smisel za humor. Strelec je v svojem bistvu odkrita in poštena oseba, ki ne trpi zahrbtnosti. Takšen je tudi kot ljubimec, odprt, pripravljen na kaj novega in nekritičen.

Prepričan je, da je poštenje edina in prava pot za doseganje umirjenega stanja na področju strasti, zato sovraži laganje in prevare. Včasih mu zapeljevanje ravno zaradi tega predstavlja velike težave. Ko je treba ženski pihati na dušo in ji govoriti sladke besede, strelec odpove, se pa zato zelo izkaže, ko pride do telesnega stika.

Zanima ga, kako se ženska ob njem počuti in kaj je tisto, kar ji resnično godi. Ko ljubijo, se posvetijo popolnoma. 

Škorpijon

Škorpijoni veljajo za močne osebnosti, ki so sposobne močnih čustev. To je za nekoga, ki hrepeni po strasti, živ magnetizem.

Močno so prepričani, da bodo preživeli, ne glede na to, kaj jih čaka, in pogosto se niti najmanj ne motijo, zato ženski vlivajo občutek, da je od njih na nek način odvisna. Žensko, ki se zaljubi v škorpijona, ne sme biti strah poželenja in novih prijemov v spalnici.

Njegova ljubezenska čustva so nadvse močna, kar izraža tudi na področju spolnosti. S tem žensko popolnoma obnori, da še nekaj časa razmišlja samo o njem. Svojo ljubimko hoče samo zase. Njegove vrednote so poštenost in zvestoba. Zna dajati občutek, da je za vas storil vse in vas prepričati, da boljšega ljubimca ne boste našle nikjer drugje.

Vodnar

Vodnar je moški, ki ima odprti duh in ne pozna predsodkov, kar ženske zelo privlači, saj jim že na začetku poda občutek, da z njim lahko doživijo nekaj boljšega in lepšega. Njegova čustva zajemajo veliko stvari, njegov odnos do partnerja je human in prijazen.

Prijateljstva sklepa na podlagi razumevanja in spoštovanja, od vseh moških je tudi sam najbolj pošten, kar je pri izbiri ljubimca pomemben faktor. Izbrana ljubimka mora biti prijateljica in ljubica, eno ne gre brez drugega. Zaradi te lastnosti bo ženski dal občutek, da jo pozna že od nekdaj.

On točno ve, kaj si ona v spolnosti želi. Potrudil se bo, da nikoli ne bo prehitro odnehal. Znan je tudi po svoji dolgi posteljni kilometrini, zato se ga drži sloves odličnega ljubimca, ki mu nikoli ni dovolj.

Vir: horoskop.si