Horoskop: 5 MANIPULATORJEV v ljubezenskih odnosih

29. 9. 2020
Deli
Horoskop: 5 MANIPULATORJEV v ljubezenskih odnosih (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Manipulacija je lahko tudi pozitivna, v večini pa jo poznamo kot negativno lastnost, ki ruši odnose in povzroča razprtja ter slabe odnose.

Ko manipulirate z nekom, zlasti z ljubljeno osebo, želite, da se vede v skladu z vašim načinom. Ko poskušate psihološko manipulirati z drugo osebo, pozabljate, da se le ta morda počuti neprijetno. Pogosto je težko pravi čas zaznati osebo, ki je manipulator.

Sicer pa brez slabih občutkov, vse te informacije lahko uporabimo v svoje najvišje dobro. Pomembno je le, da se zavedamo kaj počnemo in si to tudi priznamo nato pa se potrudimo, da se spremenimo. 

Torej, tukaj je 5 zodiakalnih znamenj, ki so velikokrat mojstri manipulacije.

DVOJČKA

Dvojčki ste rojeni za flirt in običajno to svojo razigrano naravo nosite s sabo skoraj povsod, kar včasih užali ljubljeno osebo. Imate tudi navado, da se iz trenutka v trenutek pri vas menja vroče in hladno, in pričakujete, da se bodo vsi temu prilagodili. Radi se zagovarjate, da takšni pač ste in pričakujete, da vam bo ljubljena oseba vse oprostila. Velikokrat podzavestno manipulirate z nasmeškom na obrazu in se tega celo zavedate.

TEHTNICA

Tehtnice rade ugajate ljudem. Vi ste osebe, ki naredite karkoli, da ljubljeno osebo osrečite. Vendar se hitro tudi spomnite svojih uslug in takrat se lahko prelevite v  manipulatorje. Takrat vaše vedenje ustvarja napetost v odnosu, saj podzavestno pričakujete, da bo ljubljena oseba sama vedela, kaj si želite. Tehtnice ste tiste, ki znate svoje miselne igre zelo dobro vklopiti tudi na področju dela, ter spretno manipulirati. Tudi svojo lepoto znate uporabiti kot odlično orožje za dosego ciljev.

STRELEC

Vaš največji strah v odnosu je vaša svoboda, vendar zanimivo, ljubljeni osebi popolne svobode običajno ne omogočate. Resno zvezo morda celo smatrate kot izgubo časa, svojo neodvisnost pa nenehno poudarjate in se sploh ne zavedate svoje taktne manipulacije. Če niste zadovoljni, se običajno ne pogovorite o tem, ampak manipulirate na svoj način toliko časa, da se nasprotna stran sama odloči za odhod.

ŠKORPIJON

Škorpijoni imate zanimive predstave o ljubezni in vedno pričakujete, da vam bo oseba nasprotnega spola sledila po vaših pravilih, čemur bi že lahko rekli manipulacija. Želite, da je veza globoka, vendar boste svoj svet in svoje skrivnosti ohranili popolnoma zase ter manipulirali s čustvi drugih. Vi želite biti prepričani v misli in dejanja ljubljene osebe, žalite testirati in s tem podzavestno tudi večkrat manipulirate.

RIBI

Ribice premorete ogromno ljubezni, ampak visoka so tudi vaša ljubezenska pričakovanja, zato znate v odnosu tudi manipulirati. Tudi kadar je pomembno, da s svojimi možgani sprejmete resno odločitev, raje uporabljate svoje srce. Ko gre za spogledovanje, znate z nasprotnim spolom odlično manipulirati. V resnici vi vodite druge, čeprav s svojo ljubečo naravo na prvi pogled ne delujete tako. Tudi ko ste skoraj prepričani, se v svojem svetu izgubljate v raznih miselnih ugibanjih, ki jih potem prenašate na tiste, ki so vam blizu.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman