Kako se spreminjate skozi življenje? (glede na astrološko znamenje)

Vas zanima, v katere vloge se v različnih življenjskih obdobjih transformirate glede na vaše astrološko znamenje?

(foto: pexels)

27. 6. 2021

Pot notranje osebnostne preobrazbe je lahko navdihujoča, lahko pa je tudi naporna. Z višjega duhovnega vidika vaša duša običajno sama določi, kaj jo bo pomaknilo po poti osebnostne preobrazbe. Globoke osebnostne transformacije seveda nudijo številna spoznanja.

Oven

Oven je do tridesetega leta pravi upornik in nasprotnik, nihče ne sme krojiti njegovega življenja. Lahko se preobrazi v agresivno osebo, ki zavrača nežnosti in pretirano pozornost. Večkrat se tudi bori proti sebi. V najlepših letih se oven preobrazi v branilca in zaščitnika tistih, ki so mu blizu. Lažje si dovoli biti nežen, vendar preobrazba ne vključuje tega, da bi spustil svoj ego na nižjo stopnjo.  Ego se preobrazi v lepše energije v njegovih poznih letih, takrat se lahko tako pozitivno transformira, da je skoraj neprepoznaven.

Bik

Bik je v mladosti iskalec užitka in vsega lepega. Ker želi okusiti čim več in celo vse, ni najbolj umirjen, niti prilagodljiv, ampak pripravljen narediti vse, da ustreže svojim hrepenečim čutom. V najlepših letih se bik preobrazi v marljivega delavca in investitorja, ki mora imeti karierno ter finančno plat pod kontrolo. Tako močno je fokusiran, da ga prejšnja preobrazba ne zanima več. V poznih letih se delovi bik preobrazi v kreativega ustvarjalca.

Dvojček

Dvojček je v mladosti pravi sproščeni študent, ki ga obveznosti preveč ne zanimajo. Izkusiti mora veliko novega, zato njegove preobrazbe vključujejo neupoštevanje meja. Vseeno mu je če komu ne ustreza, deluje skrajno neobremenjeno. Ta vloga se v srednjih letih preobrazi v vlogo motivatorja, ki zna skrbeti, da so vsi njegovi bližnji ves čas v pogonu. V poznem življenjskem obdobju se dvojček preobrazi v vlogo učitelja, ki zna svetovati na podlagi svojih številnih izkušenj.

Rak

Rak je v mladosti večkrat v vlogi zapuščenega otroka, ranljiv, obremenjen in prestrašen. Ne izraža svojih potencialov, saj ga je strah, da ne bi bil dobro sprejet s strani drugih. V srednjem življenjskem obdobju se rak prelevi v vlogo negovalca in skrbnika. Rad skrbi za druge, jih usmerja in nudi ramo za tolažbo. V poznem življenjskem obdobju se rak preobrazi v vlogo matere (očeta), katere glavna skrb je poskrbeti za družino, tako v fizičnem kot tudi v psihološkem smislu.

Lev

Lev se v mladih letih z lahkoto preobrazi v pravega kralja ali kraljico, seveda z visokim egom in številnimi željami. Ne ozira se niti na sovrstnike, niti na ostale. Želi, da se vse vrti okoli njega, da dobi vse, kar mu pripada, ter da mu vsi ustrežejo. V srednjih letih se preobrazi v pogumnega sopotnika, ki spoštuje vse, ki jih ima rad, tudi prilagodi se kdaj. V poznem življenjskem obdobju levu ustreza transformacija v vladarja, ki ga vsi cenijo zaradi njegove topline.

Devica

Mlada devica se največkrat prelevi v vlogo kritika, ki ne neha in v vsaki zadevi najde kakšen negativen signal. Zanjo ni nič dovolj hitro, dovolj dobro ali dovolj natančno. Tudi če ima zaradi kritiziranja težave, vztraja do konca. V srednjem življenjskem obdobju se devica transformira v negovalko, strežnico, osebo, ki se ves čas trudi, da bi ugodila in pomagala drugim, še posebej šibkim. Transformacija poznega življenjskega obdobja vključuje vlogo nadzornice, ki mora imeti pod kontrolo sebe in druge.

Tehtnica

Mlada tehtnica se velikokrat preobrazi v vlogo modne ikone ali kozmetičarke, saj je navdušena nad tem, da lahko sebi in drugim pomaga zasijati v čim lepši podobi. V srednjem življenjskem obdobju se tehtnica transformira v najbolj zvesto prijateljico, ki je vsem bližnjim vedno v oporo s svojimi modrimi nasveti in ravno pravo mero čustvovanja. V poznem življenjskem obdobju je tehtnica samotarka, ki uživa v naravi, njenih lepotah, tišini, ter venomer išče harmonijo v vsem in povsod.

Škorpijon

Škorpijon je v mladih letih strasten detektiv, za katerega omejitve ne obstajajo. Dela kar si poželi, raziskuje, vtika se tja, kamor smatra, da je koristno zanj. Pred izbruhi se težko zadrži. V srednji letih je škorpijon zdravilec vseh bližnjih in tistih, ki jih usmerja ter jim pove resnico. Svojo moč zna tedaj mnogo bolj koristno uporabiti. V poznem življenjskem obdobju je transformacija škorpijona samoobvladovanje. Ko postane zrel in se nauči prilagajanja, doseže svojo najvišjo stopnjo zadovoljstva.

Strelec

Mlad strelec je avanturistični raziskovalec. To je vloga, v kateri se še kako dobro znajde in je njegovemu karakterju zaradi želje po neodvisnosti pisana na kožo. Rad odkriva sebe in skrivne kotičke. V srednjem življenjskem obdobju je strelec pravi filozof, ki se nenehno izobražuje, išče informacije in jih skuša učinkovito uporabiti. V poznem življenjskem obdobju je transformacija strelca vodnik, ki dobro ve, kako upravljati s svojim življenjem ter z življenjem drugih.

Kozorog

Mlad kozorog se pogosto znajde v vlogi naprednega učiteljia, ki hrepeni po znanju in uspehu. On prvi reši vse zapletene naloge in poskrbi, da je vse na svojem mestu, brez razpuščenosti. V najlepših letih se kozorog prelevi v vlogo uspešnega šefa, ki je odlično motiviran, vztrajen in nič kaj popustljiv. Zna usmerjati, organizirati in voditi. V poznem obdobju je transformacija kozoroga ljubeča mati ali oče, ki stoji na čelu družine in skrbi za čustva in delovanje ostalih.

Vodnar

V mladih letih je vodnar glasen in prepirljiv upornik. To je vloga, ki mu omogoča, da se najde, ter da izkusi čim več, kar mu življenje ponuja. Nato se v srednjem življenjskem obdobju vodnar prelevi v vlogo managerja, ki se zna tudi zabavati in si privoščiti. Z visokimi cilji in močno voljo je sposoben prehiteti konkurenco. Vodnar se v poznem obdobju transformira v vlogo organizatorja. Odlično se znajde, ko je potrebno predlagati nekaj drugačnega, ob njemu ni nikoli dolgčas.

Ribi

Mlada ribica je princeska, ki je nedotakljiva, občutljiva in zelo zasanjana. Hrepeni po večni ljubezni in urejenemu življenju. V srednjem življenjskem obdobju se ribica običajno znajde v vlogi kreativne umetnice, ki ima odličen navdih in želi ustvariti nekaj lepega in posebnega. Vse to ji omogoča močna intuicija, pohvali se lahko tudi z zelo bujno domišljijo. V poznem življenjskem obdobju je riba jasnovidka ali jasnovidec, na katerega se vsi obračajo po odgovor in nasvete, saj vidi širšo sliko kot ostali.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

ali pa