Horoskop: Kaj vam preprečuje, da bi se zares prepustili ljubezni

Vedno nas kaj ovira pred tem, da bi v polnosti dovolili ljubezni v naše življenje ali da bi se ji zares prepustili. Ljubezen zahteva veliko dela in je včasih presneto težka. A je vredna vsakega truda. Ne obupajte samo zato, ker je včasih težko.

Horoskop: Kaj vam preprečuje, da bi se zares prepustili ljubezni (foto: profimedia) profimedia
16. 12. 2021

Vsi imamo svoje napake. Poglejmo si, kaj nam običajno preprečuje, da bi se zares prepustili ljubezni. 

OVEN

Ste preveč vzkipljivi. Sprostite se. Štejte do deset, naredite nekaj globokih vdihov in izdihov. Ni tako hudo. Ni potrebe po jezi in paniki. Če boste toliko časa jezni, kako boste sploh lahko kdaj zares srečni? Ko boste naslednjič slabe volje, naredite korak vstran in poglejte vse čudovite stvari, ki jih imate v življenju. 

BIK

Ste preveč trmasti. Prenehajte biti zataknjeni v svojih vzorcih. Osvobodite se jih, naredite korak iz vaše cone udobja. Včasih ste preveč ponosni in želite imeti vedno prav. Naj vas ne bo sram priznati, da imate kdaj narobe, pa boste prišli daleč.  

DVOJČKA

Ste preveč neodločni. Ni pomembno, glede česa se odločate, vendar odločite se že! Če želite začutiti pravo ljubezen, se boste morali kdaj tudi jasno odločiti, kaj oz. koga si želite. Če se ne morete odločiti v vsakodnevnih odločitvah, kako se boste potem kdaj odločili v ljubezni? 

RAK

Ste preveč sumničavi in negotovi sami vase. Če želite imeti dobro delujočo zvezo, morate bolj zaupati. Ne morete kriviti drugega zato, ker ste sami v sebi negotovi. Zaupajte, da vas ima partner rad. 

LEV

Ste preveč osredotočeni samo nase. Vemo, da ste super, a to ne pomeni, da se mora svet vrteti okoli vas 24 ur na dan. Dovolite tudi drugim, da pokažejo svoje čare. 

DEVICA

Ste preveč sramežljivi. Odprite se! Če se boste celo življenje skrivali, ne boste nikoli spoznali pravih ljudi. Ste polni življenje in ljubezni v sebi - pokažite to tudi navzven. 

TEHTNICA

Preveč pomiljujete samega sebe. Ne delate si usluge, ko ves čas igrate vlogo mučenika. Ne igrajte na karto "bogi jaz". To ni prav nič privlačno in zagotovo ni gorivo za dober odnos, pač pa vam preprečuje, da se resnično prepustite ljubezni. 

ŠKORPIJON 

Čiste premalo zaupate. Čez čas postane zelo zoprno, če vam je potrebno nenehno dokazovati zvestobo in ljubezen. Vaše nezaupanje do drugih odbija ljudi stran. Naredite si uslugo in vrzite skeptičnost čez okno!

STRELEC

Ste preveč nepotrpežljivi. Zaustavite se. Vse dobre stvari potrebujejo svoj čas - tako v življenju kot v ljubezni. Vaša nepotrpežljivost vam onemogoča resnično ljubezen. 

KOZOROG

Vedno pričakujete najslabše. Niso vsi ljudje slabi. Dajte ljudem priložnost in ne boste obžalovali. Čeprav ste se že večkrat morda opekli, pustite slabe izkušnje v preteklosti in dopustite, da pride v vaše življenje prava ljubezen. 

VODNAR

Ne tecite stran od čustev. Nikoli ne boste imeli dobrega razmerja, če ne boste iskreno priznali svojih čustev. Ne bodite tako hladni. Ja, odpreti srce je lahko strašljivo, vendar je nujno potrebno, če si želite resnične ljubezni. Sprejmite svoja čustva in jih izrazite. 

RIBI

Ste preveč prestrašeni pred nepoznanim. Poskusite nekaj novega. Spoznavajte nove ljudi. Presenečeni boste nad življenjem in nad novimi ljudmi. Novo je vznemerljivo in vredno je tvegati!

themindsjournal.com

Poglejte si še: