Horoskop in ljubezen: Kako ljubite?

10. 9. 2021
Deli
Horoskop in ljubezen: Kako ljubite? (foto: profimedia)
profimedia

Dovolite, da vas astrologija odpelje na zabavno potovanje skozi potrebe telesa, skozi temelj vaše spolne energije. 

Poiščite svoj znak; če veste, v katerem znaku sta vaša Venera in Mars, pa dajte prednost tudi tema znakoma.

Zapeljivci: levi in tehtnice

Zavedate se svojih sposobnosti, a za popolno zadovoljstvo s samim seboj potrebujete potrdilo, da tudi drugi mislijo tako kot vi, da vas cenijo in menijo, da ste posebni. Zato razvijate posebno družbeno veščino, ki se ji reče očarljivost. Pozornost privlačite z duhovitostjo, vedno ste malce zapeljivi, da bi dobili tisto, kar si najbolj želite – sprejemanje. V izbiri partnerja ste izbirčni, radi imate prefinjenost in pridih ekstravagance, zelo ste občutljivi na telesno lepoto. Ko se razburkajo nagoni, se spuščate v dramatično igro zapeljevanja. Romantično razpoloženje vas lahko prevzame, zato težko ločite čustva od seksa. V seksu niste povsem spontani, ker pazite na partnerjeve odzive. Šele ko vas odziv opogumi, se lahko povsem sprostite. Brez zadržkov se dajete, a obenem pričakujete veliko nazaj.

Strelec, dvojčka in vodnar se odlično ujamejo z vašimi pričakovanji. Oven ne bo vedno izpolnil vaših visokih kriterijev, a ugaja vam njegova pozornost. Privlači vas bikova čutnost, vendar ga ne boste z lahkoto zapeljali. S skrivnostnimi ribami, rakom in škorpijonom ste malce negotovi, ker ne veste, kaj zares želijo. Kozorogi niso dovolj glamurozni za vas, ustreza pa vam prepuščanje devic.

Raziskovalci: dvojčki in vodnarji

Vaš um je vedno malce pred nagoni in radi se igrate z idejo seksa ter provocirate s svojimi stališči. Ste radoveden in zainteresiran raziskovalec seksualnosti. Radi imate raznovrstnost in domiseln pristop. Pomembna je predigra, predvsem besedni del igre zapeljevanja. Privlačijo vas veseli, spontani partnerji, ki radi igrivo dražijo, a ko pride do prave akcije, se včasih lahko ustrašite. Dokler vas bo partner sposoben nasmejati in presenetiti, boste pripravljeni spustiti zavore in se prepustiti čistemu telesnemu užitku. Med seksom se radi pogovarjate, da bi lažje prepoznali partnerjeva pričakovanja. Ne pričakujete vzdržljivosti, ker ste v vsem hitri, tudi v zadovoljevanju nagonov. Ne moti vas neposrednost, a raje imate nežnost, predvsem nežne besede.

Očarani ste z izzivajočim slogom ovna in strelca. Tehtnica in lev vas lahko zapeljeta in spustili se boste v ljubimkanje. Malce vas lahko zmede skrivnostnost raka in škorpijona, ki sta vam prav zaradi tega zelo zanimiva. Kozorog in devica ne bosta razvnela vaše domišljije, z ribami pa boste morda doživeli izkušnje, o katerih niste niti slutili. Bikov počasni slog se vam morda ne bo zdel izzivalen, vendar se od njega lahko naučite marsičesa.

Osvajalci: ovni in strelci

Odlikuje vas samozavestna energija, ki nima nobenih dvomov glede lastnih potreb. Nagone je treba zadovoljiti, vi imate pravico do tega! To kar si želite, iščete naravnost in popolnoma ste iskreni. Lahko ste zelo domiselni, romantični in ljubki, a vaša prodornost lahko ustraši plah plen. Privlačijo vas izzivalni in spodbujajoči partnerji in ni se vam težko potruditi v igri osvajanja. Ne razburjate se, ko vas dočaka upor, ker vas bo to še bolj ogrelo. Seks je za vas podoben športu – je zabaven, tekmovalen, izrazito telesen. Čutite, da vam obnavlja z energijo in potrjuje vašo osebno moč. V seksu ste spontani in naravni, želite si enostavno izkušnjo, brez nepotrebnih zapletov, vpletanja čustev ali pretirane resnosti. Potrebujete le malo nežnosti. Vedno vas privlačijo novi izzivi, zato spadate k pravim seksualnim osvajalcem.

Lahko boste osvojili dvojčka in leva. Tehtnica in devica vas imata lahko v svoji izbirčnosti za pretirano neposredne. Bik in škorpijon cenita vašo nagonsko plat, a ne bo ju osrečila vaša neučakanost. Kozoroga ne boste razočarali. Ribam in rakom je vaš slog malce pretiran, zato se vam bodo izmikali.

Učinkoviti: device in kozorogi

Imate zdravo in odprto stališče do spolnosti. Potrebe telesa so za vas preproste in naravne. Treba jih je zadovoljiti, da boste odpravili stres in napetosti ter imeli trdno oporo za življenjske obveznosti. Zato je vaša spolnost globoka in krepka, z zelo močnim in zdravilnim učinkom. Neposredni ste, enostavni in učinkoviti. Zelo zanesljiv partner ste, ne iščete raznovrstnosti, zelo ste diskretni. Medtem ko kozoroge privlačijo močni ljubimci z odmerkom avtoritete, devica želi ugajati in skrbi za partnerjeve želje. Telesni dotik se vam zdi pomemben, spolnost pa lahko zelo praktično ločite od čustev. Ni čustvenosti ali drame, temveč popolna osredotočenost na telesno izkušnjo v njeni nagonski obliki.

Z bikom in škorpijonom boste doživeli enostavno in globoko izkušnjo. Cenite obzirnost raka in rib, čeprav ste previdni zaradi njihove nagnjenosti k čustvom. Dobro se odzivate na neposrednost ovna in strelca, vendar se ne boste z lahkoto vdali. Lev in tehtnica vas težko navdušita, pri njiju je včasih preveč zapletov in drame. Za dvojčke in vodnarje niste prepričani, ali so vredni truda, ker se vam zdi, da so močnejši v besedah kot dejanjih.

Čustveni: raki in ribe

Vaša skrivnostnost deluje zelo zapeljivo. Toda mehko srce, ki ga skušate varovati pred poškodbami, vam ne pomaga, ko gre za nagonsko spolnost. Redko se spuščate v zveze, ki niso globoko čustvene. Skoraj nikoli se ne boste spravili naravnost proti temu, kar si želite; počasi in vztrajno vas je treba nagovarjati, zapeljevati in osvajati. Potrebujete nekaj časa, da bi premagali sramežljivost in dvome ter partnerju podarili zaupanje. Ko ovir enkrat za vselej ni več, se popolnoma prepustite in pripravljeni ste na igro, ste romantični in zapeljivi. Nimate radi grobosti in bojite se neposrednosti. Nežni ste, pazljivi in previdni, toda malce konzervativni, ko gre za seks. V odnosu s partnerjem, ki se mu posvečate zelo predano, je vedno prisoten zaščitniški in tolažilni motiv.

Všeč vam je zanesljivost kozoroga, device in bika. Odlično se ujemate s škorpijonom. Ovna in strelca se malce bojite, ker se vam zdi, da vas lahko prizadeneta. Dvojčkov, tehtnic in vodnarjev ne razumete pretirano dobro in vznemirja vas njihova radovednost. Toda radi odgovarjate na njihova vprašanja, želite si, da bi začutili, kaj potrebujete. Privlačna se vam zdi romantičnost levov, a njihov osvajalski slog se vam zdi preveč vsiljiv.

Čutni: bik in škorpijon

Ko gre za seks, ste zelo sproščeni in zainteresirani. Zaradi svoje čutnosti, predanosti in izrazitosti ste izjemni ljubimci. Telesni dotik vam je zelo pomemben, nežnosti so neizogibne. Želite si zaposliti vsa čutila in seks je kot posladek, v katerem se uživa počasi. Ne bojite se slediti svojim nagonom, a medtem ostajate zelo diskretni in malce skrivnostni. Vaše mistične prodornosti in sposobnosti popolnega prepuščanja se ne da prekositi. Seks je za vas zelo globoko in intimno doživetje. Zelo lahko boste po izvirnem poželenju doživeli globoko erotično izkušnjo kot spajanje duš. Bolj kot raznovrstnost cenite moč izkušnje. Radi imate zanesljive in neustrašne partnerje.

Raki in ribe vam lahko dajo globoko izkušnjo, kozorogi in device pa so zanesljivi partnerji, ki zelo dobro razumejo vaše potrebe. Dvojčki in vodnarji so za vaš okus malce površni, a privlači vas njihova pripravljenost za raziskovanje. Ovni in strelci se vam zdijo zanimivi zaradi neustrašnosti in odprtosti do seksa, a preveč so neučakani. Odporni ste na zapeljevalne impulze tehtnice in leva. Zabava vas možnost, da bi vi prevzeli nadzor in zapeljali njih!

 

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan