Horoskop: Kaj morate storiti, da boste postali srečnejši (glede na vaše znamenje)

Poskrbite, da se izognete negativnim vzgibom, ki so zapisani v vašem astrološkem znamenju in se skušajte usmeriti k sreči in notranjemu zadovoljstvu. Le tako bo vse skupaj lažje in enostavneje.

Horoskop: Kaj morate storiti, da boste postali srečnejši (glede na vaše znamenje) (foto: profimedia) profimedia
5. 9. 2021

 OVEN

Prenehajte ves čas hiteti in se naučite spopadati z nemirom, ki se vam konstantno kopiči. Vsako jutro si vzemite čas zase ter popijte skodelico čaja, vendar umirjeno, do konca.

Ne poslušajte ljudi, ki vam govorijo, da niste na pravi poti, saj je le vaša pot, ki ste si jo začrtali, pot sreče in uspeha.

Gibajte se in poskrbite za zadostno količino športa, ki je vsekakor vaš ventil sproščanja.

BIK

Tudi če dvomite vase in v svoje odločitve, nadaljujte vztrajno, saj ste v nasprotnem primeru v nevarnosti, da vas preplavi nezadovoljstvo.

Poskusite razumeti druge, njihova stališča in jih nekako sprejeti, ter ničesar ne jemljite osebno.

Bodite dober prijatelj, brat, sestra, partner, le tako boste izpopolnjeni, saj vam urejeni odnosi ogromno pomenijo.

DVOJČKA

Čeprav ste površinski, si dovolite, ko se znajdete pred odločitvijo, analizirati možne scenarije, le tako se boste v prihodnje lažje odločali.

Berite, izobražujte se, saj vse to hrani vaš um. Rumeni tisk in negativne novice pa pustite na miru.

Izberite stabilnega in iskrenega partnerja ali partnerico, ki bo tudi zabaven, le tako ne boste vse življenje begali na ljubezenskem področju.

RAK

Poiščite globoko v sebi moč in sijaj ter lepoto, ki se skriva v vaših naših notranjih, tudi skritih darovih in talentih.

Odločite se in dovolite življenju, da vas zapelje, kamor je potrebno. Le tako boste lahko premagali strahove, povezane s preteklostjo.

Večkrat si privoščite kakšen lepotni ritual, saj je le to hrana za vašo dušo in telo.

LEV

Nadvse radi vodite, zato poskrbite, da bo vaš položaj v službi temu primeren.

Že v otroštvu vas je spremljal občutek, da morate vedno zmagati in poskrbeti, da nebi izgubili ugleda, zato ohranite svoj individualizem, ki vas vodi k sreči.

Izkoristite sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog, mask ali razlogov, kot tudi dar za igranje, gledališče in psihološko dramo, ter moč za obvladanje sebe in svoje notranjosti.

DEVICA

Preveč pritiskate na druge, ker je v vas močna želja po napredku in dosežkih, zato drugi za vas ne naredijo dovolj, kar vas posledično vodi v nezadovoljstvo, zato čim prej postavite sebe na prvo mesto.

Kljub vašim dvomom bi bilo priporočljivo, da se odprete nepričakovanim priložnostim in poskusite obrniti življenje v bolj pozitivno, srečnejšo smer.

Znebite se navezanosti na stare načine vedenja, vzorce, s katerimi se vedno znova lotevate stvari na enak način, togosti in neprožnosti in navezanosti na določene zamisli.

TEHTNICA

V življenju soljudem pomagate prenesti ločitve, izgube ljubljenih ali bližnjih, spodbudujate jih k sreči, sami pa pozabljate nase in svoje želje.

V vas je ljubezen do vseh vrst ustvarjalnosti, ki pa brez vaših korakov in iskanja potencialov ne bodo prišle do izraza.

Če si želite več lepote, ravnotežja in urejenosti v življenju, se izognite konfliktnim ljudem, še posebej tistim, ki vam ves čas govorijo, kaj je dobro za vas.

ŠKORPIJON

Z vsemi želite manipulirati in ne znate skriti užaljenosti in besa, kar vas vodi v konflikte, zato skušajte tudi drugim dovoliti, da živijo v svoji smeri.

V odnosih si dovolite več nežnosti in čustvenih izlivov, tudi če vas spremlja občutek, da to ni v vašem kontekstu.

Obdajte se z ljudmi, ki so enako močni in sposobni kot vi, če ne močnejši, sicer ne boste spoštovali ljudi in vam bodo ti šibkejši moteči, ter se boste ob njih dolgočasili.

­­

STRELEC

V vas je ogromno ustvarjalne moči, ki bi jo morali izkoristiti takrat, ko ste postavljeni pred večje odločitve.

Ste hitri, spontani, direktni, odločni, drzni in navdušeni, kar okolica težko sprejema, vendar to ni vaš problem, saj vedno zajemate življenje s polno žlico, zato se z mnenji drugih nikar ne obremenjujte.

Postanite uspešni v procesu ponovne vzpostavitve zaupanja v svoje ustvarjalne in umetniške sposobnosti in obvladovanja novih notranjih strahov ali težav.

KOZOROG

Če odvržete svoje dvome, tradicionalne vzorce in strahove, ste lahko sposoben voditelj, saj je vodenje vaša notranja vrlina.

Dovolite si ljubiti. Predajte se globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti.

Nehajte tekmovati in si dovolite, da se na poslovnem področju izpostavijo tudi drugi. Pokažite jim pravo smer in začutili boste srečo.

VODNAR

Ste borbenega duha in optimistični. Veste, kaj hočete in imate močno odločnost, da bi vam uspelo, zato ne dovolite negativnim komentarjem, da vas spravijo v slabo voljo.

Prekinite ponavljajoče se vzorce, ki vas vežejo in omejujejo vašo rast in razvoj.

Prebudite stanje zavesti, ki zahteva premagovanje ega, poglobitev in zaupanje globljim notranjim vidikom, ki vas vodijo k sreči.

RIBI

Ste premišljeni, vendar manj odločni, ker upoštevate vse možne dejavnike, preden se odločite ukrepati, kar vam krade vašo srečo, zato se čim prej naučite biti bolj odločni.

Vaše notranje značilnosti so, da zmorete in znate navdihovati in vzpodbujati ljudi, pozabite pa spodbujati sebe in svoje potenciale.

Z meditacijo in ustvarjalno vizualizacijo se vam bodo vaše sanje pretvorile v realnost. 

horoskop.si