Horoskop: Kateri pustni kostum vam ustreza?

Še ne veste, kaj boste za pusta? Morda dobite idejo v spodnjem horoskopu.

Horoskop: Kateri pustni kostum vam ustreza? (foto: profimedia) profimedia
7. 2. 2023

OVEN - JOKER

Oven ima srečo, če je nima, poskrbi, da v njegovo življenje prej ali slej pride, kot stori tudi joker. Oba imata v zalogi kup zanimivih šal in anekdot, nobena pa ni prazna ali dolgočasna. Samozavestna in igriva bosta na pustnem rajanju poskrbela za dogajanje in seveda akcijo.

Kdaj se najbolj zabava: kjerkoli se znajde, zna poskrbeti za odštekano zabavo.

BIK - PIKAPOLONICA

Bikicam ogromno pomenijo umirjenost, družina in urejeni odnosi, zato bo kostum pikapolonice odražal srečo na vsakem koraku. Seveda pa bikica želi srečo tudi drugim, prav tako pikapolonica. Na karnevalu se bosta znašla v odlični družbi ljudi, ki jim poštenost in iskrenost veliko pomenita.

Kdaj se najbolj zabava: na pustnem rajanju v družbi dobre hrane in pijače.

DVOJČKA - JAMSKA LEPOTICA

Raztresena dvojčica, ki nikoli v življenju ne ve točno, kaj si želi, se bo kot jamska kraljica odlično počutila, saj ji ne bo treba načrtovati in preveč razmišljati. Pomembno ji je, da se okoli nje veliko dogaja in da je v središču pozornosti, kjer se bo v tem kostumu tudi znašla.

Kdaj se najbolj zabava: v družbi prijateljic, ki znajo poskrbeti za zabavo.

RAK - ANGEL

Nežen rak ima angelski obraz in srce, zato je v življenju večkrat razočaran. Iz njega izžareva želja po ljubezni in varnosti. Vsekakor je pripravljen ljudem okoli sebe priskočiti na pomoč. V družbi se do tistih, ki mu veliko pomenijo, vede kot starš, torej kot angel varuh.

Kdaj se najbolj zabava: ko se vrne s pustnega rajanja v objem ljubljene osebe.

LEV - GUSAR

Zabaven lev je zelo iznajdljiv in prodoren, zato se z iznajdljivim gusarjem odlično ujame. Skupaj bosta tvorila zabavno celoto in na pustnem rajanju zabavala vse okoli sebe, brez kančka slabe vesti. Popolnoma bosta sproščena in razigrana ob bučni glasbi.

Kdaj se najbolj zabava: vedno in povsod, je tudi odličen organizator pustnega rajanja

DEVICA - ZDRAVNICA

Precizna devica se bo v kostumu zdravnice odlično počutila, saj sta njen moto red in čistoča, ki ju izžareva bela halja. To znamenje je tudi najbolj dosledno glede zdravja in prehranjevalnih navad, zato je ta kombinacija za analitično devico popolna.

Kdaj se najbolj zabava: ko je v urejenem ambientu z izbranimi ljudmi.

TEHTNICA - KLEOPATRA

Tehničina eleganca in prefinjenost sta najvišje na seznamu, prav tako Kleopatra nujno poskrbi za svojo zunanjo podobo. Lepotni rituali, poželjivi pogledi okolice, očarljivost – vse to ju združuje v popolno celoto, s katero lahko Kleopatra na pustnem rajanju osvoji kakšno speče srce.

Kdaj se najbolj zabava: ko je elegantno urejena in cenjena.

ŠKORPIJON - HUDIČEVKA

Škorpijon izžareva strast in spolno privlačnost, zato bo kostum hudičevke škorpijonki pisan na kožo, saj bo lahko v njem osvajala in izžarevala moč ter stabilnost. Če jo bo kdo celo zamikal, se mu v tem kostumu ne bo treba preveč upirati, ker je dominantna in ji vsi sledijo.

Kdaj se najbolj zabava: ko se znajde na odštekani zabavi, polni strasti.

STRELEC - KLOVN

Strelec in klovn sta večna optimista in šaljivca. Razigranemu strelcu v vlogi klovna ne bo težko stresti šal z rokava in množico spraviti v smeh. Ker pa strelec kdaj kakšno stvar ali besedo v življenju tudi priredi, mu bo ta kostum na pustni dan več kot pisan na kožo.

Kdaj se najbolj zabava: kjerkoli, samo da je v družbi, ki mu ustreza.

KOZOROG - KAVBOJ

Resen kozorog se bo v kostumu kavboja končno sprostil in se razbremenil vsakodnevnega razmišljanja o delu in denarju. Seveda pa denarja še vedno ne more popolnoma odmisliti, kot tega ne more storiti kavboj. V tem kostumu bo kozorog dobil občutek za moč in prevlado, ki mu godi.

Kdaj se najbolj zabava: v dvoje na plesu, ki je prefinjenega slovesa.

VODNAR - MUŠKETIR

Vodnar je individualist, ki se v življenju vedno znajde in zna poskrbeti za pravico ter se postaviti zase in za druge. Seveda tiste, ki so mu resnično pri srcu, kot mušketir. Prav tako pa oba vedno v družbi delujeta veliko bolje kot sama, zato mu je ta kostum pisan na kožo.

Kdaj se najbolj zabava: v baru, polnem zabavnih ljudi in dobre glasbe.

RIBI - MORSKA DEKLICA

Morska deklica je popolnoma povezana z ribico, ki je nežna, intuitivna in malce labilna. V tem kostumu bo lahko takšna, kot je, ne da bi se trudila biti močna ali samozavestna. Tudi snubcev ji zagotovo ne bo manjkalo, saj bo poudarjena njena ženska plat.

Kdaj se najbolj zabava: v družbi svoje ljubljene osebe na karnevalu v Benetkah.

Horoskop.si

Preberite še: