Horoskop: Kdo ima najraje POMLAD?

22. 3. 2024
Deli
Horoskop: Kdo ima najraje POMLAD? (foto: shutterstock)
shutterstock

Pomlad, čas prebujanja in novih začetkov. Vsi jo imamo radi, vendar iz različnih razlogov.

OVEN

Pomlad je tista, ki se je najbolj veselite, saj je to vendar obdobje vašega praznovanja. Najboljša stvar, ko se zbudite je, da je sonce že pokukalo iz obzorja, ter da ptički že pojejo svoje melodije. To vam podarja velik zagon. Ptice, ki spomladi gnezdijo na cvetočem drevesu pa so prava paša za vaše oči, še posebej ko ste vznemirjeni.

BIK

Biki obožujete pomladna lahkotnejša oblačila in komaj čakate, da odvržete vse zimske dodatke in tisti plašč, ki vam gre kljub temu, da je moden, že na živce. Sedaj se končno počutite veliko lažje, brez več plasti oblačil. Z veseljem si obujete tudi pomladne superge, ki ste jih tako pogrešali.

DVOJČKA

Pomladne cvetlice, ki gozd, polja, bregove in vrtove obarvajo v cvetočo fantazijo so vaša najljubša stvar. Z veseljem se odtrgate od dolgočasnih in temnih tonov zime. Tudi če drugače niste navdušenec za botaniko, vas pomladne cvetlice spravijo v dobro voljo in prinašajo lepe energije.

RAK

Spomladanska energija je za raka novo rojstvo. Rak se v tem času najlažje poveže s svojo notranjo platjo in si s pomočjo opazovanja prebujanja narave in živalskega sveta ponovno pripravi nove cilje. V pomladnih dneh rak z veseljem opazuje povezane ljudi, ki se sprehajajo mimo njega.

LEV

Za leva je v pomladnih dneh najbolj pomembno, da njegova pogumna narava še bolj pride do izraza. Sedaj si bo lahko začel planirati svoj prosti čas zunaj, na soncu, ki ga še kako potrebuje. Božanje popoldanskih sončnih žarkov ga vsekakor ponovno napolni z energijo ter z vitaminom D.

DEVICA

Devica se pomladi veseli, ker je dlje časa svetlo in lahko bolj smotrno načrtuje svoje dni. Sonce je vedno močnejše, kar pomeni številne aktivnosti na prostem tudi za tiste device, ki ste popolnoma obremenjene z delom. Neprecenljive vibracije prinaša pomlad še posebej, če imate majhne otroke.

TEHTNICA

Tehtnica v pomladnih dneh najbolj uživa, ko se zamenja njena garderoba. Zbogom, šali in rokavice, pozdravljeni cvetlični vzorci in lahkotna oblačila. Seveda se tehtnica v pomladnih dneh z veseljem poda v nakupovanje, da osveži svojo garderobno omaro.

ŠKORPIJON

Škorpijonom pomlad prinaša neskončne možnosti druženja na prostem. Komaj čakate, da se lahko podate na dolg sprehod po gozdu in se povežete s cvetočo pomladno energijo. Še dodatno se v pomladnih dneh prebudijo vaše strasti, ki vodijo v divje dogajanje na področju ljubezni.

STRELEC

Za strelca predstavljajo pomladni dnevi največje veselje na prostem. Druženja, aktivnosti, predvsem pa adrenalinski podvigi. Končno bo lahko svoje telo zopet spravil v formo. Med plezanjem ali kakšnim drugim športom se bo strelec z veselje prepustil objemu sonca.

KOZOROG

Kozorog se veseli pomladnih dni, saj se bo končno lahko zopet podal tja, kjer se najboljše počuti, v hribe. Razmere se v pomladnih dneh ustalijo in narava odpira nove možnosti za pogumne kozoroge. Najraje kozorog odide že zgodaj, da v gorah ujame prve sončne žarke.

VODNAR

Dobri prijatelji, pikniki, zabava, vodnar čaka na pomlad, ker obožuje druženja na prostem. Sedaj bo zelenica pred hišo zopet postala njegovo najljubše igrišče. Veseli se raznih dobrot, zanimivih spomladanskih napitkov in bolj sproščene energije, ki jo prinaša več sonca.

RIBI

Možnosti za ustvarjanje so neskončne, zato ribi obožuje spomladanske dni, ki ji nudijo veliko več priložnosti, da se preko kreativnih podvigov poveže s svojo notranjostjo. Aranžiranje cvetja, ustvarjanje unikatnih daril, vse to je za ribi prava pomladna poslastica.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan