Horoskop razkriva, kam na POTOVANJE

9. 7. 2024
Deli
Horoskop razkriva, kam na POTOVANJE (foto: profimedia)
profimedia

Preverite, katera je tista destinacija, ki je vašemu znamenju pisana na kožo.

Oven: Irska

Ker imate veliko energije, potrebujete dinamična potovanja, kjer se neprestano nekaj dogaja. Radi imate dopuste, kjer vmes večkrat zamenjate lokacijo in tako odkrijete čim več zanimivih kotičkov. Odpravite se na Irsko, tam pa najemite avtomobil in tako otok čim bolje raziščite.

Bik: Pariz

Radi imate razkošna potovanja, na katerih se dobro sprostite in razvajate. Veliko vam pomeni tudi slastna hrana in spoznavanje lokalne kulinarike. Vse našteto vas čaka v prestolnici Francije.

Dvojčka: Maroko

Ne marate dolgočasnih potovanj in poležavanja na plaži. Veliko raje imate destinacije, ki so polne zanimivih dejstev, skrivnosti in zabavnih aktivnosti. Obiščite živahen Maroko in spoznajte tamkajšnjo pestro kulturo ter zgodovino.

Rak: Tenerife

Želite si oddiha v polnem pomenu besede: radi imate potovanja, na katerih si odpočijete in se razvajate. Skočite na Kanarske otoke, ki ponujajo zanimive plaže, umirjene kotičke in ravno prav zabavnih aktivnosti.

Lev: Dubaj

Ker naravnost obožujete razkošje, vas najbolj navdušujejo luksuzni oddihi. Dubaj vas bo očaral s svojo mogočno arhitekturo, vrhunskimi restavracijami, zanimivo kulturo ter razkošnim življenjskim slogom.

Devica: Provansa

Cenite naravne lepote in z veseljem se odpravite nekam, kjer vas čakajo lepi razgledi. Želite si umirjenega oddiha, a hkrati z veseljem spoznavate nove kulture in odkrivate zanimive kotičke. V Provansi vas čakajo nepozabna okolica, toplo vzdušje ter edinstvena kulinarika.

Tehtnica: Rim

Navdušuje vas umetnost in z veseljem bi ure in ure preživeli v galerijah ter muzejih. Obiščite sosednjo državo, kjer vas poleg bogate umetnosti čakajo tudi ikonična kulinarika in prijazni domačini.

Škorpijon: Egipt

Najbolj vas navdihujejo mogočne znamenitosti ter nepojasnjeni pojavi. Obiščite Egipt in si oglejte znamenite piramide, ki vas bodo očarale s svojim mogočnim videzom ter skrivnostno zgodovino.

Strelec: Amsterdam

Potrebujete dinamične počitnice, na katerih se neprestano nekaj dogaja. Obožujete potovanja, saj na ta način odkrivate nove stvari in širite svoje obzorje. Za prvomajske počitnice se odpravite v pisan in pester Amsterdam, kjer dogajanja ne manjka.

Kozorog: Porto

Najraje imate oddihe, na katerih si lahko resnično odpočijete in odmislite vsakdanje stvari. Odpravite se v romantičen Porto, ki vas bo navdušil s prijetnim vzdušjem in mirnimi plažami.

Vodnar: Barcelona

Na dopustu si želite odkriti čim več zanimivih kotičkov, obiskati vse trendi restavracije ter si ogledati znane razglede. Vse to vas čaka v živahni Španiji, ki se ponaša z bogato kulturo in ikoničnimi znamenitostmi.

Ribi: Islandija

Prav nič nenavadnega ni, da obožujete obmorske destinacije. Obenem vam veliko pomeni narava, zato si najbolj želite dopusta, umaknjenega od mestnega vrveža. Islandija vas bo navdušila s svojo čarobno pokrajino in prijetno energijo.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu