Horoskop: Uničevalec stresa za vaše znamenje 2. del

Kaj je tisto, kar vam lahko pomaga, glede na vaše astrološko znamenje tehtnice, škorpijona, strelca, kozoroga, vodnarja in ribi ko ste vznemirjeni, žalostni ali pod stresom?

Horoskop: Uničevalec stresa za vaše znamenje 2. del (foto: profimedia) profimedia
19. 1. 2021

TEHTNICA

Tehtnica ni samotar, zato v težkem obdobju, ko je vznemirjena potrebuje iskren pogovor s tistim, ki ji je resnično blizu. Da se izogne stresu, mora biti prepričana, da je njena odločitev prava. Inteligentna tehtnica zna stresu ubežati na diplomatski način. Ko je ranjena ali vznemirjena se najbolje počuti v prijetnem okolju. Ta potreba po harmoniji in lepoti ji lahko pomaga, da si z malenkostmi ustvari lepše vzdušje. Masaža z aromaterapijo ji podarja zelo dober občutek. Tehtnica tudi ljubi čudovite vonje, zato lahko z novim skrbno izbranim vonjem prepreči stresu, da se je dotakne in uživa kljub težavam v omamnem vonju.

Zapomnite si: Z nadziranjem misli ter čustev boste lahko nadzirali tudi okoliščine.

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste odločni in usmerjeni k ciljem, a medtem ko je vztrajnost vaša močna prednost, se lahko kljub temu hitro znajdete pod stresom. Če želite umirjeno življenje, prenehajte nadzorovati preveč elementov in spoznajte, da določeni stvari ne morete spremeniti, zato jih ne jemljite osebno. Ostra in premišljena intuicija vam lahko pomaga, ko ste pod stresom krmariti skozi burne vode. Ne pozabite, da je voda resnično pomembna za vas in da boste z njeno pomočjo lažje premostili vznemirjenje in ovire. Ker je škorpijon globok duhovni znak, vas lahko reši tudi molitev, ki vas bo notranje umirila. Igrajte šah in lažje boste premostili stres.

Zapomnite si: Osredotočite se na tiste stvari v življenju, ki jih imate in ne hrepenite po nemogočem.

STRELEC

Strelci včasih preveč rožnato gledate na stvari in želite hitro napredovati, zato se takrat, ko se vam ne odvija po načrtih lahko znajdete pod stresom. Z lahkoto se začnete dolgočasiti s podrobnostmi in takrat potrebujete ventil za sproščanje, saj postajate vedno bolj nemirni. Ko življenje postane preveč nemirno in tudi za vas nevzdržno, se odpravite v telovadnico, kjer se boste v dobri družbi popolnoma sprostili. Nič ne premaga stresa bolj kot to, da se preznojite. Dogajanje na prostem je odlična sprostitev za vas, saj boste v vseh širinah pozabili na drobne malenkosti in težave. Sprosti vas lahko tudi brskanje po strokovni literaturi in učenje tistega, kar vas resnično zanima.

Zapomnite si: Umirite sebe in okolica se bo umirila z vami.

KOZOROG

Vaš vladar, Saturn vam omogoča, da se vas stres dotakne kasneje in da napetosti prenašate bolje. Cenite praktične in realistične rešitve, in če jih ni, postanete nemirni. Najbolj boste, ko ste vznemirjeni verjetno uživali v naravi. Pohodništvo, plezanje ali raziskovanje jam vam prinaša trdnost in svežo energijo, ki bo zbistrila vaše misli. Sprostijo vas lahko tudi razna vlaganja, vendar premišljene narave, saj vas tveganje spravlja v nemirno počutje, finance pa so nekaj, kar vas krepi. Ker vas zanima zgodovina, je odlična rešitev prebiranje literature ali ogled kakšne oddaje v tej smeri. Ko pa ste popolnoma obupani, vas lahko reši le dobra komedija.

Zapomnite si: Slabe stvari iz vaše preteklosti nimajo prostora v vaši sedanjosti.

VODNAR

Ljudje okoli vas le redko čutijo, ko ste zaskrbljeni, tako spretno skrivate svoja čustva, vendar se kljub temu lahko znajdete pod stresom. Srečanje z nekaj prijatelji lahko v težkem obdobju naredi čudeže in spremeni vaš pogled. Spontane odločitve, zadeve in srečanja so vaše vodilo k ponovni usklajenosti. Običajni nasveti, kako se umiriti in se izogniti stresu vam niso najbolj pisani na kožo, raje se poslužujete svojih edinstvenih tehnik. Odgovore na svoja zmedena vprašanja lahko najdete tudi s pomočjo astrologije in si s tem podarite upanje na boljši jutri, v izogib stresu. Rešitev je lahko tudi nakup novega mobitela ali računalnika.

Zapomnite si: Ključ do uspeha je osredotočenost in to, da se izognemo nepotrebnim dvomom.

RIBI

Ko je riba pod stresom, se želi le skriti in upa, da bodo težave izginile. Zadnja stvar, ki jo v tem slabem trenutku potrebuje, je nasvet drugih, ki je preprosto ne razumejo. Vaša fleksibilnost vam lahko pomaga da ubežite stresu in se v težkih trenutkih zavihtite v svet svoje domišljije ter počakate, da težave minejo. Meditacije, ples, kozmetični rituali, vse to so vaše rešitve v smeri boljšega počutja in iskanja notranje umirjenosti. Ribi vlada podzavesti in sanjam, zato takrat, ko ste pod stresom poskrbite za še bolj udobno spanje. Zazrite se globoko vase in ob nežni glasbi spoznajte, da ste gospodar svojega življenja, ter da se znate stresu izogniti.

Zapomnite si: Pravo odločitev predstavlja preprosto dejstvo, da ste storili nekaj novega.

Pripravil: Horoskop.si

Za ostala znamenja poglejte tukaj.