Previdno z njimi: 3 znamenja, ki so bolj nagnjena k laganju

7. 3. 2024
Deli
Previdno z njimi: 3 znamenja, ki so bolj nagnjena k laganju (foto: shutterstock)
shutterstock

Nekatera znamenja zodiaka so bolj nagnjena k laganju kot druga. Poglejmo si, katera so to. 

Vsi včasih lažemo, tudi tisti, ki mislijo, da nikoli ne lažejo. (Majhne) laži so del vsakdana in od nikogar ne morete pričakovati, da bo ves čas stoodstotno iskren, saj je to nekaj, česar se učimo celo življenje. 

In medtem ko vsi lažemo, nekateri lažejo malo več. Če gre verjeti zvezdam, na to, koliko se bomo lagali, vpliva tudi naše horoskopsko znamenje. Po mnenju astrologov so tri horoskopska znamenja bolj nagnjena k lažem, poleg tega pa se bodo, tudi če jih ujamejo na laži, zelo spretno izvlekla iz neprijetne situacije.

Spodaj preverite, katera tri horoskopska znamenja so bolj nagnjena k laganju kot druga:

DVOJČKA

Dvojček se je sposoben izmisliti izjemno fine laži. Zahvaljujoč svoji dvojni osebnosti lahko nemoteno prehajajo iz enega lika v drugega. So pravi mojstri manipulacije in če se jim zazdi, da je potrebno, vas lahko zelo enostavno vpletejo v svojo mrežo goljufij. Imajo neverjetno sposobnost, da so zelo prepričljivi o vsem, o čemer govorijo.

TEHTNICA

Če imate v bližini osebo, rojeno v znaku tehtnice, veste, kako očarljive so lahko tehtnice. Tehtnice pa se znajo iz nič izmisliti zgodbo. Del njihovega šarma je namreč v njihovi iznajdljivosti in ustvarjalnosti, in če vidijo, da jim ne gre vse po načrtih, brez težav uporabijo laži, da bi dosegli, kar hočejo.

RIBI

Prav ste prebrali, čustvene ribe se lahko spremenijo v prave goljufe. Čeprav jih pogosto opisujejo kot najbolj ranljivo zodiakalno znamenje, naj vas njihova nedolžnost ne zavede. Ribe se v resnici nagibajo k majhnim lažem, da se zdijo še večja žrtev, kot so v resnici. Če ujamete ribo v laži in se z njo soočite, bodite pripravljeni, da bo igrala žrtev. Vedno točno vedo, kaj morajo storiti, da bi iz vsake situacije dobili, kar hočejo.

Vir: Zadovoljna.hr

Preberite si še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk