Jennifer Lopez ne mara TEGA astrološkega znamenja

Jennifer Lopez naj bi iz avdicije izločile vse plesalce, ki so bili rojeni v določenem astrološkem znamenju. Poglejmo si, katero znamenje se ji je zamerilo. 

Jennifer Lopez ne mara TEGA astrološkega znamenja (foto: profimedia) profimedia
17. 11. 2022

Nekateri ljudje jemljejo astrologijo zelo resno, med njimi naj bi bila tudi slavna pevka Jennifer Lopez. Glede na informacije, ki jih je v podkastu ("Just Sayin' with Justin Martindale"), povedala igralka Heather Morris, je Jennifer Lopez nekoč izločila plesalce iz avdicije za svoje turneje, ker so bili rojeni v znemnju... device!

Po njenih besedah ​​je Jennifer Lopez po dolgem dnevu avdicij nagovorila sobo plesalcev z besedami: "Najlepša hvala vsem, tako trdo ste delali. Ali lahko tisti, ki ste po horoskopu device preprosto dvignete roko?"

Ko so bile roke dvignjene, je JLo nekaj zašepetala svoji asistentki, plesalkam in plesalcem z dvignjeno roko pa je bilo rečeno: "Najlepša hvala, ker ste prišli," kar je naznanilo, da so morali oditi domov po celodnevni avdiciji. 

Jennifer je po horoskopu lev, lev in devica pa sta v astrologiji pravzaprav popoln in zelo produktiven par. Res pa je, da je njen bivši mož Marc Anthony devica, tako da bi njene težave z devicami lahko imele kaj opraviti s tem. 

Vir: hola.com