Horoskop: Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi vaše znamenje naredilo TO

Vsakdo se kdaj znajde v situaciji, ko obžaluje določene stvari, povezane s preteklostjo. Kaj je tisto, kar bi vaše znamenje spremenilo, če bi lahko zavrtelo čas nazaj? Morda je to tudi namig, kaj bi lahko spremenili v prihodnje, da bi kasneje svoja dejanja manj obžalovali.

Horoskop: Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi vaše znamenje naredilo TO (foto: profimedia) profimedia
21. 10. 2021

OVEN

Impulziven oven, bi, če bi lahko zavrtel čas nazaj, vrnil svojo ljubezen iz mladosti, ter popravil svoje napake, več časa bi posvetil svojim bližnjim ter otrokom. Na poslovnem področju bi delal samo tisto, kar ga resnično dopolnjuje in veseli. Nikomer ne bi polagal računov za svoja dejanja. Z veseljem bi si privoščil nevaren adrenalinski podvig.

BIK

Če bi čustven bik lahko časovni stroj zavrtel nazaj, bi se vrnil v čas, ko je veliko zaslužil, ter tudi veliko zapravil in živel lagodno življenje. Če bi lahko kaj popravil, bi bil do ljubljene osebe manj posesiven in zahteven, ter bolj prilagodljiv. Že v mladosti bi se usmeril v svoj posel in si začrtal veliko višje cilje. Poskrbel bi, da bi bil odvisen samo od sebe.

DVOJČKA

Spretni dvojčki, bi če bi lahko ponovno namestili svoj računalnik, namestili nekaj novih aplikacij in programov. Kot prvo, bi drugače sprejemali ljubezen in partnerstvo, v odnose bi vložili več svoje energije in časa. Pravi čas bi se zaustavili, ko bi ugotovili, da nekdo ni dobra izbira za pred oltar, s tem bi preprečili več ločitev. Poskušali bi biti bolj globoki, ter do ljudi v svoji okolici bolj razumevajoči.

RAK

Če bi se rak lahko vrnil v preteklost, si ne bi dovolil, da bi bil tolikokrat razočaran in čustveno prizadet. Manj bi tudi paničaril, dramatiziral in se smilil sam sebi, kar ga lahko vodi v nezadovoljstvo in labilnost. Več pozornosti bi rak namenil tudi svojim ambicijam in napredku, ter bi preprečil, da ga drugi, navidezno močnejši v poslovnih in finančnih zadevah vedno prehitijo.

LEV

Če bi se lev lahko vrnil v preteklost, bi uničil vse svoje strahove, povezane s tegobami, slabostmi in zdravstvenim stanjem. Usmeril bi se v bolj kvalitetno življenje in malo bolj pazil tudi na svojo prehrano. Izognil bi se marsikateri bučni zabavi in akcijskemu filmu, ter raje več svojega dragocenega časa posvetil tistim, ki so mu resnično pri srcu.

DEVICA

Za devico, ki obožuje načrtovanje in analiziranje bi bila pot v pretekel izkušnje res nenavadno potovanje, ki bi si ga do potankosti začrtala. Izpolnila bi svoje želje, kupila bi si večje stanovanje, boljši avto in si kdaj pa kdaj dovolila tudi kanček spontanosti. Več časa bi preživela v naravi, seveda v prijetni, romantični družbi, brez zavor in analiziranja.

TEHTNICA

Čustvena in zadržana tehtnica bi se s povratkom v preteklost usmerila v to, da manj trpi zaradi ljubezni ter da bi se bolj ambiciozno posvetila poslovnim zadevam. Vsekakor bi bila bolj odločna, pozabila bi na svojo pretirano diplomacijo in pravičnost. Nikakor ne bi dovolila, da kdo manipulira z njo. Ona pa ne bi prizadela tistih, ki ji niso takoj ustregli v njenih željah.

ŠKORPIJON

Če bi se škorpijon lahko vrnil v preteklost, bi takoj izbrisal svojo maščevalnost in ljubosumne izpade. Manj bi tudi nagajal drugim, bolj premišljeno bi izbiral besede in več pozornosti bi položil tistim, ki ga imajo resnično radi. Bolj intenzivno bi razvijal svoje talente in skušal na karierni lestvici priplezati še višje. V svoji komunikaciji bi definitivno bil manj sarkastičen.

STRELEC

Če bi lahko strelec spremenil svojo preteklost, bi se že v mladosti naučil več odgovornosti, manj bi zapravljal in živel bolj resno življenje, ki bi mu omogočilo tudi boljši poslovni napredek. Bolj bi bil varčen, manj časa bi porabil za ljudi, ki niso vredni njegovega spoštovanja. Nikoli več ne bi na ljubezenskem področju sedel na dveh stolih, ampak bi svojo ljubezen vlagal v eno samo osebo.

KOZOROG

Če bi kozorog časovni stroj zavrtel nazaj, bi bilo marsikaj popolnoma drugače. Najprej bi se osvobodil kompleksa manjvrednosti, nato bi še povečal svojo samozavest in se iztrgal iz svojih navideznih okvirjev. Razbremenil bi se tudi vpliva očeta, ki mu krati spontano in svobodno življenje. Dovolil bi si tudi več stvari in kakšno razigrano avanturo.

VODNAR

Če bi vodnar zavrtel časovni stroj nazaj, bi bil v poslovnem in osebnem svetu veliko bolj odgovoren in premišljen. Manj bi govoril in več bi storil. V odnosu bi se bil pripravljen tudi bolj poglobiti, ljubljeni osebi bi posvečal več časa in občutek varnosti. Manjkrat bi se zabaval pozno v noč in reševal težave ljudi, ki mu v bistvu sploh niso blizu.

RIBI

Če bi se ribe vrnile v preteklost, bi želele biti bolj velikodušne, bolj umirjene, manj labilne in manj ljubosumne. Ne bi več iskale vsake malenkosti, da porušijo odnos, ampak bi se skušale odzivati bolj prijazno in spontano. Na področju dela ne bi dovolile, da jim ukazujejo ter da jim postavljajo nemogoče pogoje. Vsekakor pa bi bolj poslušale svojo izostreno intuicijo.

horoskop.si

Preberite si še: