Tarot: Kaj pričakovati ta teden, glede na vaše astrološko znamenje?

Vedeževalka s pomočjo tarot kart napoveduje, na kaj naj bo vsako izmed znamenj pozorno ta teden.

Tarot: Kaj pričakovati ta teden, glede na vaše astrološko znamenje? (foto: profimedia) profimedia
14. 9. 2022

Oven: Kraljica mečev

Običajno ste precej dobri pri uveljavljanju svojih mej, vendar bo to ta teden na preizkušnji. Ne pustite, da drugi ne spoštujejo mej, ki ste jih postavili.

Bik: Šestica palic

Nekateri ljudje v vašem življenju bodo ta teden krepili vaš ego. Namesto da bi se upirali komplimentom, sprejmite, da ste morda prav tako osupljivi, kot mislijo vaši bližnji. Pohvala je zaslužena.

Dvojčka: Trojka palic

Čeprav ste se zadnje čase morda počutili zataknjene na mestu, se boste ta teden končno malo premaknili v smer proti vašim ciljem. Ostanite optimistični – pozitiven odnos do okoliščin vas bo pognal naprej.

Rak: Sonce

Čaka vas odličen teden in najboljše, kar lahko storite je, da širite ljubezen in pozitivnost. Na srečo je to nekaj, v čemer ste res dobri.

Lev: Stolp

Ta teden se lahko za vas zgodi velika sprememba. Poskusite ostati mirni sredi kaosa.

Devica: As kelihov

Ta teden se boste počutili sveže in ustvarjalnost bo izžarevala iz vas. Morda boste celo začeli nekaj novega in razburljivega – vendar na tej novi poti, ki jo boste ubrali, ne pozabite na sočutje.

Tehtnica: Šestica novcev

Zdi se, da gre vaše življenje ta teden po načrtu, a to ne velja za vse ljudi okoli vas. Pokažite podporo tistim bližnjim, ki jo res potrebujejo. Bodite tam za ljudi, za katere vam je mar.

Škorpijon: Svečenik

Ta teden ni čas za improvizacijo. Če ste obtičali na področju službe ali doma, se obrnite na nekoga z več izkušnjami in ga prosite za nasvet. Včasih so preizkušeni načrti za dosego cilja najboljša pot.

Strelec: Osmica kelihov

Držite se nečesa, kar bi se moralo končati že dolgo časa nazaj. Ta teden je čas, da končno odidete iz te situacije in nadaljujete s svojim življenjem. Spremembe so lahko zastrašujoče, vendar si zapomnite, da je to edina pot naprej. Na boljše.

Kozorog: Kolo sreče

Pred vami je nekaj sprememb. Morda se vam zdi, da trenutno nimate nadzora nad tem, kam gre vaše življenje, a v resnici ni tako. Imate več moči, kot si mislite.

Vodnar: Obešenec

Čas je, da začnete razmišljati o stvareh iz drugega zornega kota. Ta teden si vzemite trenutek za razmislek in še enkrat premislite svoje načrte.

Ribi: Kralj mečev

Ta teden se boste počutili mogočne – ali pa bi se vsaj morali. Izkoristite ta čas, da prosite za to, kar si želite – tudi, če je oseba, katero prosite, vi sami. Notranje resnice so prav tako močne kot doseganje zunanjih ciljev.

Vir: collective.world

Preberite si še: Matej Škufca: "Moški se nauči spoštovati ženske, ko je ob svojem očetu... Ženska pa se nauči spoštovanja moških ob svoji mami."