Kaj prinaša RETROGRADNI SATURN vašemu astroznamenju?

Od 4. junija pa do 22. oktobra bomo v obdobju retrogradnega Saturna. Preverite, kaj to pomeni za vaše astroznamenje.

Kaj prinaša RETROGRADNI SATURN vašemu astroznamenju? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2022

Oven

To obdobje bo v vas vzbujalo mešane občutke. Po eni strani se vam obetajo novi uspehi na področju kariere, po drugi pa lahko pride do finančnih težav. Pazite, kam vlagate svoj denar in bodite premišljeni. Na področju odnosov lahko pride do manjših prepirov, ki pa vas bodo pripeljali do odgovorov, ki jih že dlje časa iščete.

Bik

Pojavila se bo odlična priložnost, da dokončate opravila, ki vas čakajo že dlje časa. Ko se boste po svojem uspehu želeli lotiti novih izzivov, pa bo napredek počasnejši, kakor bi si želeli. Negujte svojo potrpežljivost in ostajajte nežni do sebe.

Dvojčka

Retrogradni Saturn bo imel največji vpliv na vaše delo. Obeta se vam nekaj izzivov, ki vas bodo iztirili. V kolikor ne boste ohranjali mirnih živcev, se bo vaša slaba volja odražala tudi na odnosih z drugimi. Izberite mirno pot in se zavedajte, da je vsak izziv tukaj zato, da vas nečesa pomembnega nauči.

Preberite tudi: Prihaja retrogradni Saturn - čas, ko se ureja KARMA >

Rak

To obdobje vam lahko prinese izzive na različnih področjih. Bodite pozorni, da dobro poskrbite za svoje psihično in fizično zdravje. Zdaj je še posebej pomembno, da se postavite na prvo mesto in resnično delujete v skladu s seboj.

Lev

Gibanje Saturna bo delovalo v vaš prid; sploh na kariernem področju lahko pričakujete nove uspehe in dobre rezultate. S tem se bo okrepila tudi samozavest, pomembno pa je, da zaradi tega ne postanete vzvišeni, saj lahko tako skrhate svoje odnose.

Devica

Retrogradni Saturn je za vas odlična priložnost, da napredujete in postanete boljši tako na kariernem kakor tudi na osebnem področju. Razmislite, kako lahko še dodatno prispevate k kvaliteti svojega življenja in kaj je tisto, kar bi vas resnično osrečilo.

Tehtnica

Obetajo se vam dobičkonosne priložnosti. Morda ste se pred časom odločili za investicijo, ki se vam bo sedaj obrestovala. Tudi vaš trud na področju odnosov bo opažen in cenjen. Še naprej vlagajte svojo energijo in finance tam, kjer čutite, da vam bo koristilo.

Škorpijon

Pojavilo se bo več priložnosti, da izboljšate svoje odnose ter zaživite v skladu s seboj. Po drugi strani pa se vam obetajo izzivi na kariernem področju; predvsem se boste morda nekateri borili s pomanjkanjem energije in motivacije, tudi to je v redu in tudi to bo minilo. 

Strelec

Že dolgo razmišljate o spremembah, ki bi jih radi uvedli v svojem življenju, zdaj pa je čas, da jih tudi uresničite. Ostajajte pogumni, iskreni ter zvesti sebi - na ta način bo vaš trud nedvomno poplačan.

Kozorog

Bodite previdni, saj obstaja verjetnost, da bo prišlo do kakšnih težav na kariernem področju. Če boste odločitve sprejemali v trenutkih jeze, boste kasneje to lahko obžalovali, zato pazite, da delujete premišljeno in da v navalu čustev ne sprejemate odločitev - tako v službi kot v odnosih. 

Vodnar

Retrogradni Saturn prinaša izzive na osebnem področju. Občutili boste nepojasnjeno razdražljivost in težko boste prisluhnili drugim, zaradi česar lahko pride do nesporazumov in prepirov. Bodite mirni, spoštljivi in jasni v komunikaciji svojih čustev. 

Ribi

Določenim ljudem ne kažete spoštovanja, ki si ga zaslužijo, kar se lahko hitro obrne proti vam. Razmislite, kako lahko postanete bolj prijazni in kaj lahko naredite za boljšo družinsko in prijateljsko dinamiko.