Kako DVOJČKE presenetiti za rojstni dan

Samo razumevanje značilnosti in vedenja dvojčkov ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem prijetnim posameznikom, rojenim v zračnem znamenju.

Kako DVOJČKE presenetiti za rojstni dan (foto: profimedia) profimedia
28. 5. 2019

MAMA DVOJČICA

Mama, rojena v znamenju dvojčkov je večno mladostna, zato naj bo tudi darilo za njen rojstni dan posebno, s pridihom razigranosti. Všeč so ji razni kosi oblačil in modni dodatki, vendar se klasičnim in tradicionalnim kosom, ko izbirate darilo zanjo raje izognite, saj si ona želi biti drugačna in seveda, ne glede na svoja leta, odštekana. Dobra izbira je tudi posebna dekoracija za njen barvit dom.

SESTRA ALI PRIJATELJICA DVOJČICA

Sestra in prijateljica rojeni v znamenju, ki mu vlada Merkur sta vedno željni novega znanja in širin, zato je odlična izbira zanju knjiga o tisti tematiki, ki ju trenutno najbolj zanima. Primerno darilo zanju je tudi kakšna naprava, ki ju bo opominjala, da se bo v svojem razgibanem življenju lažje znašla.

PARTNERKA DVOJČICA

Partnerka rojena v znamenju dvojčkov je razigrana ženska, ki hrepeni po presenečenjih in je najbolj radovedna predstavnica zodiaka. Presenetite jo s kakšno torbico rdeče ali roza barve, saj je zunanjost zanjo zelo pomembna. Povabilo na večerjo je sicer dobra ideja, vendar ne pričakujte, da bo uživala v več hodnem meniju, saj je nemirne narave, vedno v pripravljenosti na nove dogodivščine. 

OČE DVOJČEK

Oče dvojček je ne glede na leta večen mladenič, ki nujno potrebuje novejši telefon, da je lahko z vsem na tekočem. Kupite mu lahko tudi naročnino na križanke, saj je bistrih misli, vedno v delovanju. Nikar pa mu ne kupujte orodja, saj so hišna opravila nekaj, kar opravi mimogrede.

BRAT, PRIJATELJ DVOJČEK

Brat ali prijatelj dvojček se bosta najbolj razveselila, če ju boste presenetili na način, ki ga najmanj pričakujeta. Ni jima pomembno kaj boste kupili, pomembno je, da ste ju z darilom nasmejali in razvedrili. To sta moška, ki se boste zelo razveselila tudi šalice s šaljivim napisom ali magneta za hladilnik z navdihujočo mislijo.

PARTNER DVOJČEK

Partner rojen v znamenju dvojčka vsekakor za rojstni dan pričakuje nekaj uporabnega, tako da ga boste najbolj razveselile z bonom za oblačila, saj želi biti vedno urejen. 

OTROK DVOJČEK

Otrok rojen v zračnem znamenju dvojčka je pravi kreativec, ki se bo razveselil seta za slikanje, plastelina ali barvic. Navdihnili ga boste tudi s kakšno didaktično igračo, s katero bo še lažje in hitreje bistril svoj um.

SODELAVEC ALI SODELAVKA DVOJČEK

Popolno darilo za sodelavca ali sodelavko rojena v znamenju razigranih dvojčkov je majica s kakšnim zanimivim napisom ali karakteristiko dvojčka. Prava izbira je tudi pisan ovitek za mobilni telefon ali tablico, saj dvojčki ne morejo biti brez komunikacijskih pripomočkov.

Pripravil: Horoskop.si