Kakšen dopust vam ustreza glede na vaš horoskop?

Dopust na morju, čeprav zveni kot nekaj najbolj samoumevnega, ni oddih, ki bi bil pisan na kožo prav vsakomur. 'Kolikor ljudi, toliko mnenj', pravi stari pregovor. Poglobite se vase in premislite, kaj vam v resnici najbolj ustreza, pri tem pa naj vam pomaga astrologija.

26. 6. 2016

Dopust si vsak predstavlja po svoje. Ko imamo končno nekaj prostega časa, komaj čakamo, da bomo pobegnili stran od obveznosti vsakdana. Včasih kar ne vemo, kaj bi najprej storili: ali bi se naspali, odšli na potovanje, brali, se igrali z otroki, plavali, gledali svoje najljubše oddaje ... Zvezde nam bodo pomagale odkriti, kako naj svoj dopust uskladimo s svojo življenjsko energijo in dodobra spočijemo telo, um ter svoja čustva.

Ritem življenja nam ponuja le malo priložnosti za temeljit oddih. Tudi če skrbimo zase in se vsak dan posvečamo drobnim obredom za sproščanje, se utrujenost nakopiči. Popoln oddih bi moral obnoviti celostno energijo naše biti, ki ima svoje telesne, čustvene in duševne potrebe. Vsak od nas jih bo skušal zadovoljiti na svojstven način. Glede na to, da je možnosti veliko, se ni lahko sprostiti, prav posebna umetnost pa je izbrati tisto dejavnost, ki nam bo zares ustrezala.

Da bi bolje razumeli tako sebe kot druge, poglejmo, kaj nam predlagajo zvezde. Bodimo odprti za nove možnosti, saj lahko dopust, tudi če ga preživljamo doma, začinimo s prav posebnimi začimbami.

Astrološki dopustniški nasveti za ognjena znamenja

Astrološki dopustniški nasveti za zračna znamenja

Astrološki dopustniški nasveti za zemeljska znamenja

Astrološki dopustniški nasveti za vodna znamenja

Senka Ljubić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri