Kakšne načine uporabljajo astrološka znamenja, da zaščitijo svoje srce?

Vsako znamenje ima svoj edinstven način, kako se zaščititi pred bolečino in preprečiti, da bi jih kdo prizadel. 

Kakšne načine uporabljajo astrološka znamenja, da zaščitijo svoje srce? (foto: profimedia) profimedia
11. 2. 2022

Ovni

Obnašajo se, kot da jim je mar samo zase. Mislijo si, da jim bo pretvarjanje, da so hladni in brezsrčni, pomagalo zaščititi njihovo srce pred bolečino.

Biki

Nikoli ne naredijo prvega koraka, da bi izpovedali svojo ljubezen. Raje počakajo na potrditev drugega, da se prepričajo, ali druga oseba čuti enako.

Dvojčki

Zelo so previdni pri tem, koga spustijo v svoj družbeni krog. Če kdo prestopi njihovo mejo, ga hitro odstranijo iz svojega življenja.

Raki

V odnosih se premikajo počasi. Najprej se morajo prepričati, da je druga oseba res vredna vsega truda, preden ji izročijo svoje srce.

Levi

Več pozornosti posvečajo svojemu delu kot svojemu razmerju. Obnašajo se, kot da jim je vseeno, ali bodo našli svojo ljubezen.

Device

Imajo dolg seznam stvari in vedenj, ki jih ne odobravajo. Ohranjajo visoke standarde in se ne zadovoljijo z nikomer, ki z njimi ne deli enake morale.

Tehtnice

Zelo hitro se zaljubijo v ljudi, ki jih srečajo. Če jih nekdo prizadane, se jim to ne zdi tak problem, saj bodo hitro našle nekoga drugega.

Škorpijoni

S šalo prikrivajo svoja resnična čustva. Svoje srce ščitijo tako, da se o ljubezni nikoli ne pogovarjajo resno – stvari vedno obrnejo na šalo.

Strelci

Nikomur ne dovolijo, da bi videl njihov resnični jaz. Skrivajo se za zidovi, dokler zares ne začutijo, da lahko zaupajo drugi osebi.

Kozorogi

Pretvarjajo se, da so brez partnerja srečni. Obnašajo se, kot da jim je tak način življenja ljubši in nikoli ne priznajo, da so v resnici osamljeni.

Vodnarji

Vsa svoja čustva prelijejo v umetnost, namesto da bi jih povedali na glas. Svojo bolečino izražajo s svojo ustvarjalnostjo.

Ribe

Svoje srce poskušajo zaščititi tako, da skrijejo svoja čustva. Mislijo si, da se lahko svojih občutkov znebijo tako, da jih pometejo pod preprogo.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: V teh dneh so na nas vplivale MOČNE SONČNE NEVIHTE