Katera astro znamenja so najbolj skromna?

Skromnost je lepa čednost, ki omogoča dolgoročno notranje zadovoljstvo ter srečo. To je vrednota, ki je občudovanja vredna in se je nekateri posamezniki ne zavedajo dovolj. Vrednota, ki omogoča, da smo zadovoljni s tem, kar imamo in znamo to ceniti. Katera astro znamenja pa naj bi veljala za najbolj skromna?

Katera astro znamenja so najbolj skromna? (foto: shutterstock) shutterstock
7. 9. 2021

RAK

Rak je prava prispodoba skromnosti. To je posameznik, ki potrebuje le nujne stvari, da se počuti zadovoljno. Rakova skromnost se razteza na vsa področja njegovega življenja, zelo redko je označen za zahtevnega posameznika. Raka, tako moškega kot tudi žensko, zadovoljijo drobne malenkosti, o katerih še dolgo razmišlja. Tako je skromen, da tudi če čuti, da je v nečem najboljši, tega ne bo poudaril na glas, ampak bo čakal, da njegovo sposobnost opazijo drugi.

TEHTNICA

Tehtnice so zelo skromna bitja, ki jim je najbolj pomembno, da so v svojem življenju umirjene in zadovoljne. Če so v skladnosti njihova družina, umetnost in narava, ki jih obdaja, je zanje to zadosten pogoj za srečo. Radi so cenjeni in ljubljeni, vendar zelo ponižno sprejemajo pohvale. Tehtnice so sposobne sprejeti svoje napake, saj vedo, da nihče ni popoln. Skromno opazujejo, kako drugi rastejo, in se ne izpostavljajo tudi takrat, ko se vsi drugi izpostavijo. Tehtnice so osebe, ki od nikogar ne pričakujejo ničesar, tudi na področju denarja se zavedajo, da je skromnost najlepša čednost.

RIBI

Ribi so posamezniki, ki so tako skromni, da večkrat pozabijo na svojo vrednost. Zato se ne izpostavljajo, se ne dokazujejo in ne ustvarjajo občutka, da so najboljši. Ribice skromno pričakujejo le kakšno pohvalo, ko jo dobijo, se njihova storilnost še dodatno poveča. Komplimente, ki jih prejmejo, jemljejo zelo ponižno, večkrat jim celo ne verjamejo. Ribice, tako moški kot tudi ženske, so zelo skromni posamezniki tudi ko govorimo o ljubezni in pričakovanjih. Veseli so vsakega darila, ki ga običajno trikratno vrnejo. Njihova skromnost se povezuje tudi z željami po bogastvu, ki so za ribice bolj povezane z notranjim, kot pa z materialnim bogastvom.

DEVICA

Devica je sicer zelo zahteven posameznik, vendar tudi zelo skromen. Ženska devica ima le navidezne visoke standarde, v resnici so njene želje skromne. Hitro se zadovolji z malenkostmi. Device so zelo skromne tudi v medsebojnih odnosih. Čeprav pričakujejo iskrenost, njihove ostale zadeve niso tako močno zahtevne. Device zelo cenij,  da jih nekdo spoštuje, skromne pa so pri pričakovanjih. Čeprav v očeh drugih večkrat delujejo zahtevne, so lahko, ko jih spoznate, zelo skromne.

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima še