Katera horoskopska znamenja najbolje prenašajo vročino in kam naj bi odpotovala?

Kako se skozi poletno vročino prebijajo posamezna astrološka znamenja in katere destinacije so za njih ugodne poleti?

Katera horoskopska znamenja najbolje prenašajo vročino in kam naj bi odpotovala? (foto: profimedia) profimedia
2. 7. 2020

OVEN

Poletje je letni čas, ki jih prebudi, saj obožujejo vročino. So med redkimi, ki se v lokalu sredi dne usedejo pod najbolj močno sonce. Odlična destinacija zanje je Tajska, saj hrepenijo po sproščenem življenju, morju in eksotičnem pridihu.

BIK

Biki obožujejo gozd, travnike, naravo. Tja se poleti tudi zatekajo, zato so njihova izbira za počitnice večkrat gore kot vroča plaža. Kam odpotovati? Indija, kjer bodo spet našli same sebe v duhovni popolnosti, ki jim bo še dolgo ostala v spominu.

DVOJČKA

Poletje je letni čas, ko lahko uživajo v različnih aktivnostih, predvsem pa obožujejo sproščene večere v udobju domačega vrta, kjer se popolnoma prepustijo. Odlično se bodo počutili v Švici, v objemu gora in zelo urejenega okolja, ki jih bo pomirjalo.

RAK

Poleti jim prija voda, morje, reka, karkoli, samo da lahko plavajo in uživajo v vodnih aktivnostih. Vendar imajo še raje tople romantične večere. Kam odpotovati? V Avstrijo, kjer jim ne bo vroče, zanimivi pa jim bosta tudi njihova kultura ter miselnost.

LEV

Poletje je najboljši letni čas, ko lahko končno pokažejo svoje izklesano telo in doživijo kakšen aplavz. Vročino odlično prenašajo in v njej celo uživajo. Odlična destinacija zanje je Francija, ki jim bo ponudila veliko romantike in še več prijetnih gurmanskih užitkov.

DEVICA

Raje bi izbrale jesen, saj po eni strani obožujejo jutranje sončne žarke, vročino pa bolj slabo prenašajo, zato se pogosto zatečejo v hladno senco. Priporočamo jim Kanarske otoke, ki bodo s svojo čarobno energijo poskrbeli, da bodo pozabile na stres in obveznosti.

TEHTNICA

Poleti bežijo pred sončnimi žarki in vročino in najbolj uživajo na zraku, na vetru, ki jim dajejo energijo. Športne dejavnosti v vročini jim ne dišijo. Njihova eleganca ne pozna meja. Amerika bo v njih prebudila željo po velikem, preprostem in vsemogočnem. 

ŠKORPIJON

Poletje je njihov najljubši letni čas, vendar le, če so na morju ali kjerkoli ob vodi, ki jih sprošča in pomirja. Najraje imajo ležeren počitek v senci, tudi sončijo se zelo radi. V Črni gori se bodo brez težav predali strastnim in brezskrbnim užitkom, brez kančka slabe vesti.

STRELEC

Poletje je čas lahkotnih oblačil in hrane ter manj obveznosti, kar jim zelo ustreza. Vročina jim je pisana na kožo, saj jih v zimskem času vedno zebe. Mehika bo prebudila njihovo sproščeno naravo in jih potegnila vase s svojo drugačnostjo.

KOZOROG

Za kozoroge pomeni poletje mučenje, saj uživajo v hladnih dneh, ko se lahko zavijejo v toplo odejo. Misel na vročino jim povzroča preglavice, ne marajo sončenja na plaži. Španija jih bo prebudila in umirjenemu temperamentu podarila več energičnosti.

VODNAR

V spremembah, ki jih prinaša poletje, nedvomno znajo uživati. Ker pa hrepenijo po soncu, kar največ časa preživijo zunaj in si tako obnavljajo zaloge energije. Ne pozabite na možne težave, ki jih prinaša ta letni čas, kot je žeja. Grčija jim bo postregla z drugačno kulturo in številnimi zgodovinskimi zanimivostmi.

RIBI

Morje bo za ribice, ki obožujejo vodo, najboljša izbira. Počitek, sanjarjenje, samota in harmonija. Vroče sonce jim ne ustreza najboljItalija bo zadovoljila njihove želje po romantičnih doživetjih.

Pripravil: horoskop.si