Katera horoskopska znamenja najbolje prenašajo vročino?

Katera horoskopska znamenja najbolje prenašajo vročino in kam v vročih dneh?

Katera horoskopska znamenja najbolje prenašajo vročino? (foto: profimedia) profimedia
7. 6. 2022

OVEN

Poletje je letni čas, ki jih prebudi, saj obožujejo vročino. So med redkimi, ki se včasih tudi v lokalu sredi dne usedejo pod najbolj močno sonce. Odlična destinacija zanje je morje, saj hrepenijo po sproščenem življenju, zabavi in eksotičnem pridihu. Pa tudi visokogorje je idealno za avanturistične ovne! 

BIK

Biki obožujejo gozd, travnike, naravo. Tja se poleti tudi zatekajo, zato so njihova izbira za počitnice večkrat gore kot vroča plaža. Biki torej najraje gredo kamorkoli v naravo, kjer lahko opazujejo čudovita drevesa in rastline in med njimi spet lažje najdejo same sebe. 

DVOJČKA

Poletje je letni čas, ko lahko uživajo v različnih aktivnostih, predvsem pa obožujejo sproščene večere v udobju domačega (ali prijateljevega) vrta, kjer se popolnoma prepustijo in klepetajo do onemoglosti. Odlično se počutijo tako v mestu, na morju, kot v gorah. Vsestranski dvojčki pač!

RAK

Poleti jim prija voda, morje, reka, jezero... karkoli, samo da lahko plavajo in uživajo v vodnih aktivnostih. Prav tako imajo radi tople romantične večere v dvoje. 

LEV

Poletje je najboljši letni čas, ko lahko končno pokažejo svoje izklesano telo in doživijo kakšno pohvalo. Vročino odlično prenašajo in v njej celo uživajo. Odlična destinacija zanje so obmorska mesteca ali vasi, ki jim bodo ponudila veliko romantike in še več prijetnih gurmanskih užitkov.

DEVICA

Raje bi izbrale jesen, saj po eni strani obožujejo jutranje sončne žarke, vročino pa bolj slabo prenašajo, zato se pogosto zatečejo v hladno senco. Morda je za njih najbolj primeren kakšen glamping kamp, kjer bodo pozabile na stres in obveznosti.

TEHTNICA

Poleti večinoma bežijo pred vročino v naravo in najbolj uživajo na zraku in na vetru, ki jim daje energijo. Športne dejavnosti v vročini jim večinoma ne dišijo oz. se gibajo bolj pozno zvečer. Zelo rade imajo romantične poletne večere, ko se lahko uredijo. 

ŠKORPIJON

Poletje je njihov najljubši letni čas, vendar le, če so na morju ali kjerkoli ob vodi, ki jih sprošča in pomirja. Najraje imajo ležeren počitek v senci, tudi sončijo se zelo radi. Idealen kraj za njih je povsod, kjer se lahko brez težav predajo strastnim in brezskrbnim užitkom - brez kančka slabe vesti.

STRELEC

Poletje je čas lahkotnih oblačil in hrane ter manj obveznosti, kar jim zelo ustreza. Vročina jim je pisana na kožo. Uživajo v poletnih večerih ob morju, ob glasbi in plesu ter pijači, ki jih sprosti. Prav tako pa nujno potrebujejo adrenalinske poletne hobije! 

KOZOROG

Za kozoroge večinoma pomeni poletje bolj mučenje kot užitek, saj uživajo v hladnejših dneh, ko se lahko zavijejo v toplo odejo. Misel na vročino jim povzroča preglavice, zato so hribi in osvežujoče reke za njih običajno boljša izbira kot sončenje ob morju. 

VODNAR

V spremembah, ki jih prinaša poletje, nedvomno znajo uživati. Ker pa hrepenijo po soncu in naravi, kar največ časa preživijo zunaj in si tako obnavljajo zaloge energije. Radi raziskujejo različne kraje, drugačne kulture in številne zgodovinske zanimivosti. 

RIBI

Morje bo za ribice, ki obožujejo vodo, najboljša izbira. Počitek, sanjarjenje, samota, harmonija, najljubša knjiga... Obmorska mesta bodo zadovoljila njihove želje po romantičnih doživetjih.

Pripravil: horoskop.si

in