Katera je vaša pomanjkljivost v razmerju glede na vaše Venerino znamenje?

Vaše Venerino znamenje ima večji vpliv, kot morda mislite...

Katera je vaša pomanjkljivost v razmerju glede na vaše Venerino znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2022

Venerino znamenje označuje položaj, v katerem je Venera bila v času vašega rojstva. Ima večji vpliv na vašo osebnost, kakor morda mislite. Vpliva na vaše želje, vrednote, način sprejemanja ljubezni, povezovanja z drugimi, pa tudi na to, kako dojemate svet. 

Preverite, kako odkriti svoje Venerino znamenje >

Vsako Venerino znamenje pa ima tudi svoje pomanjkljivosti. Preverite, katere so tiste, ki so še posebej izrazite v razmerjih.

Venera v ovnu

Ovni v Veneri so pustolovski in romantični, njihova največja hiba pa je impulzivnost. Osredotočajo se na sedanjost in za trenutno ugodje so pripravljeni odvreči vse. Zaradi tega so ovni v Veneri nagnjeni celo k varanju.

Venera v biku

Romantični in strastni biki v Veneri bodo svoji boljši polovici vedno pokazali, kako zelo jo cenijo. Po drugi strani pa lahko postanejo precej manipulativni takrat, ko čutijo, da v razmerju izgubljajo nadzor.

Venera v dvojčkih

Karizmatični dvojčki v Veneri bodo zlahka očarali marsikoga. Radi imajo vznemirljivo življenje in želijo si razmerje, polno pustolovščin. Zaradi tega težko sprejemajo rutino in se razmerij lahko tudi hitro naveličajo.

Venera v raku

Skrbni in zvesti raki v Veneri so izjemno empatični, obenem pa so odlični zaupniki. Podobno kakor biki, pa so tudi raki lahko manipulativni takrat, ko ne dobijo tistega, kar si želijo. 

Venera v levu

Izjemno pozorni levi v Veneri bodo svoje bližnje neprestano zasipali z ljubeznijo. Njihova težava pa je ta, da tudi sami potrebujejo veliko pozornosti; če je ne dobijo, lahko sledijo hudi prepiri.

Venera v devici

Device v Veneri so praktične, predane in potrpežljive. Vedo, kako partnerju izkazati ljubezen in spoštovanje. Včasih pa so lahko pretirano kritične in partnerju lahko pretirano zamerijo njegove napake.

Venera v tehtnici

Sproščene, uravnovešene tehtnice v Veneri so precej ustrežljive in nekonfliktne. Pogosto pa so odvisne od razmerja in se pretirano zanašajo na partnerja - do te mere, da ob tem izgubijo sebe.

Venera v škorpijonu

Strastni in intenzivni škorpijoni v Veneri so v razmerju izjemno zvesti in ljubeči. A ko jih partner prizadene, lahko postanejo zelo maščevalni in neprizanesljivi. Namesto, da bi se premaknili naprej, bodo gojili dolgotrajne zamere.

Venera v strelcu

Optimistični strelci v Veneri lahko s svojo posebno energijo očarajo veliko ljudi, njihova težava pa je v tem, da se ne soočijo s težavami. Če začutijo, da jim nekaj v razmerju ni všeč, bodo preprosto odšli brez pojasnil, zaradi česar imajo pogosto težave v resnih razmerjih.

Venera v kozorogu

Kozorogi v Veneri so eni najbolj sočutnih in predanih posameznikom. Ravno v tem je njihova težava; podobno, kakor tehtnice, se tudi kozorogi pogosto tako zelo posvetijo partnerju, da ob tem pozabijo nase.

Venera v vodnarju

Družabni vodnarji v Veneri nimajo težav s sklepanjem novih poznanstev. V razmerju pa se pogosto obnašajo preveč prijateljsko in imajo težave pri vzpostavljanju intimnega odnosa.

Venera v ribah

Zasanjane ribe v Veneri imajo včasih nerealna pričakovanja do partnerja. Želijo si popolnega razmerja, nato pa so razočarane, ko tega ne dobijo. Težko opustijo svoja pričakovanja in se soočijo z realnostjo.