Kateri DAN V TEDNU bo za vaše astroznamenje najboljši?

15. 8. 2022
Deli
Kateri DAN V TEDNU bo za vaše astroznamenje najboljši? (foto: Profimedia)
Profimedia

Nov teden prinaša kar nekaj astroloških dogodkov. Preverite, kateri bo najpomembnejši za vaše astroznamenje.

Pozdravljamo že sredino meseca avgusta. Ta teden prinaša kar nekaj astroloških dogodkov; med drugim se bomo srečali z luno v biku, proti koncu tedna pa se bo ta premaknila v znamenje dvojčkov. Retrogradni Jupiter se bo povezal z Venero v levu, zanimivo energijo pa bo ustvarila tudi povezava z Marsom in Plutonom.

Kaj vse nas čaka in kateri dogodek bo najpomembnejši za vaše znamenje?

Oven: ponedeljek, 15. avgust

Vaš vladajoči planet Mars je trenutno v znamenju bika, zelo pa je povezan s Plutonom v kozorogu. Če razmišljate o novih začetkih, vas danes energije pri tem še posebej podpirajo. Ne glede na to, ali gre za premik v karieri ali na osebnem področju, današnji dan ne prinaša samo sreče, temveč večjo lekcijo, ki vam bo dolgoročno koristila.

Bik: petek, 19. avgust

Luna v biku vam pomaga izpustiti vse, česar več ne potrebujete. V zadnjem času se je v vašem življenju zgodilo veliko sprememb, a da bi jih v celoti izkoristili, morate narediti prostor za njihovo rast. Odpuščanje ni vedno enostavno, toda če imate jasen namen, postane vse lažje. Namesto da se osredotočate na to, kar izgubljate, razmislite, kaj lahko pridobite.

Dvojčka: sobota, 20. avgust

Mars vstopi v vaše znamenje ter podpre vaše načrte in ambicije. Bili boste v vrhunski formi in to je odličen čas, da se lotite praktično česarkoli. Z lahkoto boste premagali ovire, ki so se vam še pred kratkim zdele nemogoče. Izkoristite to energijo in stopite v akcijo pri uresničevanju vseh svojih sanj. Sreča je na vaši strani!

Rak: nedelja, 21. avgust

Merkur se trenutno nahaja v devici in razsvetljuje vaše področje komunikacije. Že sami po sebi ste zelo čustveni, zdaj pa imate priložnost, da vse svoje občutke tudi uspešno izrazite. V nedeljo boste čutili še posebej veliko željo po tem, da se odprete bližnjim in pričnete s pomembnimi pogovori, ki bodo ustvarili več možnosti za srečne, globoke in intimne odnose tudi v prihodnosti.

Lev: ponedeljek, 15. avgust

Mars v biku sodeluje s Plutonom v kozorogu, kar vam prinaša nove in vznemirljive priložnosti na vašem kariernem področju. Ker je to zelo pomemben del vašega življenja, je pomembno, da resnično ljubite to, kar počnete. Sprejmite priložnosti, ki se vam ponujajo, a se ob tem prepričajte, da pri odločanju upoštevate pristne dele sebe in ne pričakovanj drugih.

Devica: četrtek, 18. avgust

Retrogradni Jupiter v ovnu se poveže z Venero v levu, kar vam prinaša srečo na področju financ. Pojavile se bodo priložnosti za dodaten zaslužek ali napredovanje na vaši trenutni poziciji. Bodite pozorni, da po svetu hodite z odprtimi očmi in ste pozorni tudi na priložnosti, ki sprva delujejo nekoliko neobičajne.

Tehtnica: sobota, 20. avgust

Mars se danes premakne v dvojčka in vas spodbuja, da se naučite nekaj novega, kar se vam bo obrestovalo kasneje. Na ta dan se boste počutili bolj radovedni, kot običajno. To je idealen čas, da se udeležite novih izobraževanj, seminarjev in programov. Morda pa ravno na ta način odkrijete novo strast, ki bo postala vaše poslanstvo.

Škorpijon: nedelja, 21. avgust

Vesta, asteroid, ki upravlja vašo notranjo iskro ter dom in družino, se na ta dan premakne v znamenje vodnarja. Morda se boste v tem času spraševali, kako lahko doma ustvarite več prostora zase in se posvetite sebi. Na ta način si boste omogočili rast tudi na drugih področjih vašega življenja.

Strelec: četrtek, 18. avgust

Retrogradni Jupiter v ovnu se poveže z Venero v levu in vam pomaga, da izboljšate svojo komunikacijo. Kot se za ognjeno znamenje spodobi, vam strasti ne manjka, vendar včasih ne zmorete točno pokazati, kako se počutiti. Na ta dan pa bo izražanje veliko lažje, s čimer boste tudi lažje pritegnili tisto, kar vam je zares namenjeno.

Kozorog: ponedeljek, 15. avgust

Pluton v kozorogu se poravna z Marsom v biku, kar vas spodbuja, da se odprete novim priložnostim. Res je, da imate raje uhojeno pot, vendar vas bo tokrat vaša radovednost vodila nekam drugam - če ji sledite, se vam bo to tudi obrestovalo. Šele takrat, ko poskusite nekaj novega, lahko začnete spreminjati svojo prihodnost. 

Vodnar: nedelja, 21. avgust

Asteroid Vesta se premakne v znamenje vodnarja in vam pomaga ugotoviti, kaj resnično potrebujete in želite v svojem življenju. Obenem pa boste v sebi čutili tudi posebno moč, da začnete vse svoje sanje uresničevati. Še posebej na področju doma in družine boste dobili jasnejšo sliko in odgovore na vprašanja, ki se vam po glavi podijo že dlje časa.

Ribi: četrtek, 18. avgust

Venera v levu se združi z retrogradnim Jupitrom v ovnu, kar vas vabi, da se osredotočite na svoje zdravje. Razmislite, če dovolj dobro skrbite zase in kaj lahko še dodatno naredite za dobro počutje: se dovolj gibate? Ste pozorni na svoje misli? Ste obdani z ljudmi, ki vas resnično sprejemajo? Morda ravno v tem času vidite, kje imate še prostor za izboljšave.

 

Novo na Metroplay: Neoliberalna država, ki privatizira javno dobro, potrebuje ženske | dr. Darja Zaviršek