Horoskop: Kateri moški je pravi za vas?

Poglejmo si splošne značilnosti moških glede na njihov element. 

Horoskop: Kateri moški je pravi za vas? (foto: profimedia) profimedia
27. 11. 2022


Če povzamemo na hitro; rojeni v ognjenih znamenjih so zabavni in vedno nasmejani, rojeni v zračnih znamenjih so živahni in razigrani. Od rojenih v vodnih znamenjih lahko pričakujete več nežnosti in romantike, moški rojen v zemeljskem znamenju pa vam bo zagotovo znal nuditi varnost.

MOŠKI, ROJEN V OGNJENEM ZNAMENJU

(OVEN, LEV, STRELEC)

Z NJIM LAHKO V ŽIVLJENJU PRIČAKUJETE: neustavljivo strast in spontanost

Moški, rojeni v ognjenih znamenjih, so znani po svoji impulzivnosti. Sposoben se je hitro zaljubiti in se ne boji, da bi svet zaznaval skozi oči strasti. Ko Kupidova puščica zadane tega moškega, ne bo preveč analiziral ali razmišljal, ampak se bo razmerju ali avanturi spontano prepustil. Kljub temu, da je optimističen in vedno nasmejan, ima rad pazljiv, resen in vsekakor direkten pristop.

Pogosto si zastavlja nerealna pričakovanja glede novih odnosov.
Vendar ni razočaran, ko se stvari ne odvijejo po njegovih smernicah.

Čeprav je sunkovito sposoben zaplesti se v avanturo, se še kako dobro zaveda, da je za resnično spoznavanje nekoga potreben čas. Iskrenost, svobodna naravnanost in toleriranje napak partnerja omogočata moškemu, rojenemu v ognjenemu znamenju, da ustvari trdne temelje, zgrajene na zaupanju, zvestobi in vzajemnem spoštovanju. Torej, zanj se je vredno boriti, saj bo, če je rojen v znamenju ovna, leva ali strelca to nekdo, ki vas bo znal vedno razvedriti in prepričati, da je življenje polno pozitivnih presenečenj.


MOŠKI, ROJEN V ZRAČNEM ZNAMENJU

(DVOJČEK, TEHTNICA, VODNAR)

Z NJIM LAHKO V ŽIVLJENJU PRIČAKUJETE: razigranost in dogajanje

Čeprav imajo moški, rojeni v zračnem znamenju, pogosto slab ugled, saj so označeni kot nestabilni in površinski, znajo biti prijazni ter razigrani. Dejansko so najbolj znani po svojih simpatičnih, rahlo zmedenih pri dvojčku in vodnarju, ter neodločnih pri tehtnici, pogovorih, ter spontanih in optimističnih odločitvah. Način, s katerim osvajajo, je poseben in v nekaj minutah vas bodo znali prepričati, da ste njihova prava in zadnja izbira.

V njihovem življenju se vedno nekaj dogaja, imajo veliko domiselnih hobijev, ki ji boste morala znati slediti.

Če ste ženska, ki ji največ pomeni prijeten, kakovosten čas, preživet v tišini, lahko pride do težave, saj zračni moški tega ne bo prenašal. On mora stalno delovati. Tihi večeri doma so zanj večinoma izguba časa. Ko resnično ljubi, je povezan z ravnovesjem, harmonijo in željo po sanjskem partnerstvu. Čas preživet z njim, je pravo ekskluzivno in zabavno popotovanje, in ti očarljivi moški zagotovo vedo, kako narediti vtis.

MOŠKI, ROJEN V ZEMELJSKEM ZNAMENJU

(BIK, DEVICA, KOZOROG)

Z NJIM LAHKO V ŽIVLJENJU PRIČAKUJETE: stabilnost in odgovornost

Element zemlje označuje materializem, zato ima moški, rojen v znamenju bika, kozoroga ali device, poseben pogled na materialno plat ljubezenskega odnosa. Od vas bo pričakoval, da znate poskrbeti za urejeno finančno področje in tudi kaj prihraniti. Veliko se v odnosu razpravlja o praktičnih vidikih, zakaj sta skupaj in kako bosta nadgradila vajino razmerje. Ker ima konkretne cilje in pričakovanja v partnerskem odnosu, je sposoben resne in odgovorne veze, vendar tudi od partnerice pričakuje vložen trud in prilagajanje.

Ko se mu zdi, da so ti standardi izpolnjeni, njegova ljubezen in pozornost dosežeta višjo stopnjo.

Od njega ne pričakujte preveč prijazne komunikacije in številnih komplimentov, saj je bolj človek dejanj, ne besed. Če se boste odločile zanj, lahko ob sebi pričakujete trdnega, odločnega in zvestega partnerja. Toda preden lahko izkoristite prednosti odnosa z njim, se pripravite na živahno potovanje skozi znamenitosti, zvoke in okuse romance. Z veseljem bo v razmerju izrazil romantičen interes skozi raziskovanje čutnega razkošja.

MOŠKI, ROJEN V VODNEM ZNAMENJU

(RAK, RIBI, ŠKORPIJON)

Z NJIM LAHKO V ŽIVLJENJU PRIČAKUJETE: romantiko in nežnost

Moški, rojeni v vodnih znamenjih, tako kot na zunaj, tudi v notranjosti prepletajo svoje mehke, ranljive vzgibe, ki jih naredijo v očeh ženske občutljive, ranljive, vendar kljub temu čarobno privlačne. Počasen in dosleden začetek razmerja je ključnega pomena za tega moškega, saj bo moral popolnoma zaupati, preden se spusti v razmerje. Če ste srečnica, ki je pridobila zaupanje raka, škorpijona ali moškega rojenega v znamenju rib, pričakujte zelo intuitivnega, sočutnega in velikodušnega partnerja, ki ljubi sožitje, ustvarjanje in sanje.

V odnosih jih spremlja intenzivnost, znajo voditi, vendar le dokler ne utonejo v svojih navideznih iluzijah in pričakovanjih.

Ti privlačni moški so včasih tudi izjemno obupani, ljubosumni, posesivni in preveč zagledani vase, zato življenje z njimi predstavlja neprestano nihanje in lovljenje pravih valov. Zavedajo se svojega magnetizma in uživajo v svojih sanjah, ne trudijo se preveč, da izrazijo svoje upanje in želje, zato jih je potrebno ves čas spraševati. Njihova občasno težka narava lahko v nerazumevanju v odnosu vodi do obsesivnih teženj in problemov nadzora.

Horoskop.si

in TOP 6 najbolj nesramnih znamenj