Kateri so talenti vašega astrološkega znamenja?

V vsakem izmed nas živi mali genij. Pogosto se osredotočamo na tisto, kar nam ne gre in to pusti grenek priokus neuspeha v ustih. S pomočjo našega vodiča skozi talente vsakega astrološkega znamenja, se poglobimo v naše vrline in jih negujmo.

Kateri so talenti vašega astrološkega znamenja? (foto: pexels) pexels
15. 7. 2018

OVEN

Ovna se pogosto povezuje s kratkimi formami katerekoli veščine. Njihova ognjevitost in včasih tudi bes proizvaja izjemna dela. Oven se zelo dobro znajde v nemogočih, stresnih ali novih situacijah. Takrat kljub nagli naravi ne izgubi fokusa in potrjuje rek: ''Na mukah se poznajo junaki''. Zanje je značilna športno naravnana energija, pa tudi številni umetniki iz različnih sfer so rojeni v znamenju Ovna. Pogosto so začetniki novih gibanj. Dobro jih je imeti v ekipi, kjer se začenja nov posel.

BIK

Bik se zadovolji z uresničljivim in bližnjim. Vladar tega znamenja Venera spodbuja interese, ki so povezani z vsemi vrstami umetnosti. Običajno imajo mehek in žameten glas, ki odmeva na odrih. Če svojega glasbenega talenta ne pokažejo javno in neposredno, bo to vsekakor skrivnostna začimba v njihovi izjemni kulinariki. Njihov dar je lahko sposobnost poslušanja drugih, da iskreno svetujejo, brez prekinjanja in podajanja ''strokovnega znanja''. Ob skodelici vroče čokolade in bikovih globokih očeh, polnih empatije, se boste počutili na kateremkoli mestu kot doma. Poleg številnih talentov, ki jih Biki posedujejo, je to eden izmed najbolj vplivnih.

DVOJČKA

Najbolj zgovoren znak Zodiaka vežemo na pisno in ustno besedo. Lep glas šarmantnih Dvojčkov spodbuja razmišljanje, njihove šale in duhoviti komentarji pa narišejo nasmeh na vsak obraz. Občasno nadležni, zaradi Merkurjeve želje, da imajo vedno prav, ti deljeni nosilci identičnih načel, na koncu vendarle popustijo. Pogosto ostanemo brez diha ob njihovih besedah, ker znajo tako predstaviti resnico, da jedro postane kristalno jasno. Čeprav so včasih površni, znajo izkoristiti vsako situacijo, iz nje potegniti najboljše v vsakem trenutku in nam pokazati, da je življenje eno in da ni prostora za melanholijo.

RAK

Globoko čustveno znamenje, ki je nagnjeno k pisanju, kuhanju, negovanju rastlin in urejanju doma. Če si želite urediti gnezdo, je Rak tisti, ki mora sodelovati pri tem. Raki radi sanjarijo in njihova sanjarjenja ob mali dozi realizacije ustvarijo čudesa. Razvita čustvena integriteta jim daje možnost opravljanja različnih dejavnosti, kjer je potrebno oceniti osnovne potrebe oseb. So najboljši in čudoviti poslušalci, prijatelji in ljudje s kreativnimi idejami v vseh sferah.

LEV

Rojeni organizatorji s poudarkom na ''jaz''. Nekoliko naporni, vsekakor pa neizbežni, kadar je začetek katerekoli zgodbe v vprašanju. Nikdar jih ne boste videli, da se pritožujejo, pogrešajo pretekle čase in razmišljajo, kaj bi bilo, če bi bilo. Sončni otroci jemljejo stvari v svoje roke, se pojavljajo na sceni in dominirajo. So rojeni igralci, režiserji, vodje na kateremkoli področju. Privlači jih scena, žarometi jim dajejo moč. Včasih majhen trn poreže njihovo šapo, ki za vedno boli, vendar se pod grivo bolečina ne vidi.

DEVICA

Mojstri malenkosti, matematike in globokih misli. Device so rojeni uredniki, lektorji, prevajalci in neizbežen glas vesti. Vse počnejo po pravilih in poskušajo svet umestiti v okvir pravil in discipline. So odlični farmacevti in zdravniki, imajo občutek za prostor in detajle, pogosto so umetniki raznih profilov z matematično preciznostjo in natančnostjo. Ko potrebujete dozo realnosti, je tukaj Devica. Z njimi je težko, brez njih pa ne gre.

TEHTNICA

Estetika in lep videz sta sinonima tega diplomatskega znamenja. Tehtnice imajo odlično moč pregovarjanja in so mojstri stare obrti žilavosti živcev. Čeprav delujejo krhko, vas bodo na sofisticiran način prisilile, da naredite točno tisto, kar si želijo. Lahko so odvisni od nakupovanja, vendar s pravimi umetniškimi vrednotami. Zahvaljujoč svojemu šarmu in zaščitnici Veneri jih lahko srečujemo v manekenstvu, so tudi oblikovalci in ustvarjalci najrazličnejših izdelkov. So zagovorniki pravice, zato se pogosto pojavljajo na področju prava.

ŠKORPIJON

Globok in skrivnosten um ter preciznost na enem mestu. Škorpijoni so rojeni kirurgi, pa tudi ljudje, ki jih zanima ezoterika. Psihiatri, psihologi, misleci in sodobni filozofi. So vladarji iz sence in varuhi najglobljih skrivnosti. Pogosto so igralci, običajno se znajdejo v težkih vlogah, ki jih zelo intimno doživljajo. Radi imajo izzive. So odlični analitiki z neverjetno sposobnostjo, da preberejo osebo.

STRELEC

Največ profesorjev in sodnikov je rojenih v znamenju Strelca. Jupiter jih je navdihnil z veliko željo po znanju, specializacijo znanja in borbo za pravico. Njihova duša je dobronamerna, misel svobodna in spanje mirno. So misijonarji in začetniki filozofskih pravil. Vera je zelo poudarjena, kot tudi moč uma. So najboljši svetovalci. Ko nam primanjkuje pozitivne energije, so tukaj, da nam jo dajo in izzovejo evforijo. Obožujejo potovanja, zato zelo radi izbirajo delovna mesta, ki jim to omogočajo.

KOZOROG

Ortodoksnost in želja po misticizmu v enem znamenju. Kozorog je Saturnov otrok, ki počasi, vendar varno koraka proti uspehu z odločnim izrazom na obrazu, ki pravi ''uspeh je moja prioriteta''. Na tej poti običajno pride do situacij, ki jih silijo, da ob standardnem znanju in veščinah poiščejo odgovor v sebi, v svojem mikro svetu in šele nato postanejo pravi učitelji, nosilci korenitih sprememb, modreci in misleci.

VODNAR

Nosilci sprememb pri globalnem načrtu, zaljubljenci v tehniko in družbene mreže, ki odlično razumejo, kaj je družba, kakšni so njeni nagoni, kako se približati množicam. So odlični socialni delavci, borci za svobodo in pravic vseh manjšin. Po drugi strani so zelo kreativni, zato so grafični oblikovalci, ljudje, ki združujejo lepo in koristno, izumitelji... So nosilci svetovnega duha in globalizacije brez predsodkov v nenehni želji za novimi poznanstvi in druženji.

RIBI

Kot zadnje znamenje Zodiaka, zavito v tančico Neptuna, se pojavlja v filmski umetnosti, ezoteriki in slikarstvu. Imajo vizijo prihodnosti in ko svojo energijo usmerjajo na pravi način, postanejo pravi vizionarji. Običajno so ti ljudje pred časom, pogosto so nerazumljeni, izjemno domiselni in kreativni. Izrazit okus in občutek za lepo jim dajejo številne možnosti, da videnje sveta predstavijo skozi svoja rožnata očala.

Jovana Milošević