Kdo naj bi si decembra vzel čim več počitka?

Vsi potrebujemo počitek, vendar naslednja znamenja naj bi v mesecu decembru še posebej pazila, da se ne preobremenijo in si vzamejo zaslužen počitek.

Kdo naj bi si decembra vzel čim več počitka? (foto: profimedia) profimedia
11. 12. 2022

Dvojčka

Dvojčki si le redko podarite priložnost za sprostitev. Ves čas tekate naokoli, od kraja do kraja, od dejavnosti do dejavnosti, od zabave do zabave … Svoj urnik radi napolnite do konca in si ne vzamete dovolj časa, da bi se osredotočili samo nase. To pa lahko na dolgi rok vodi v izčrpanost in izgorelost. Ni vam treba zapolniti svojih dni do vrha in ni vam treba biti ves čas produktivni. V decembru si vzemite nekaj časa za sprostitev, ko se ne obremenjujete s tem, da bi osrečili vse okoli vas. Najprej morate osrečiti sami sebe.

Lev

Levi se morate naučiti ločiti idejo uspeha od lastne vrednosti. Tudi v dneh, ko niste najbolj delavni ali produktivni, ste še vedno enako vredni. Nič ni narobe, če si dovolite dan preživeti malo bolj lenobno. Ni izguba časa, če uživate in napolnite svoje baterije. Ta december si vzemite čas zase, ko vam ni treba početi čisto ničesar.

Tehtnica

Tehtnice že razumete pomembnost počitka in sprostitve. Vedno govorite drugim, da bi si morali vzeti nekaj časa zase in s sabo ravnati malo bolj nežno - kolikokrat pa sami upoštevate ta nasvet? V tem mesecu je čas, da se do sebe začnete obnašati tako, kot svetujete vsem svojim prijateljem. Svoje želje in potrebe postavite na prvo mesto, saj si zaslužite občutka spočitosti in izpopolnjenosti.

Strelec

Strelci ste zelo močni posamezniki in to želite pokazati tudi vsem ostalim. Nikoli se ne ustrašite trdega dela, vendar se ne zavedate popolnoma, da je lahko tudi počitek produktiven. Konec koncev lahko veliko bolj kvalitetno delate, če ste spočiti in napolnjeni. Ne bodite preveč trmasti in si v decembru vzemite zaslužen počitek, saj ga potrebujete ne glede na to, kako močne se počutite.

Vodnar

Ni nujno, da bodo vsi vaši cilji doseženi do konca tega leta. Čeprav obstajajo določene stvari, za katere ste upali, da jih boste dokončali do januarja, to ne pomeni, da vam je spodletelo. Niste sami krivi, da so vaš urnik na nekatere dni pokvarile nepričakovane težave in nepredvidljivi načrti. Ne krivite se za stvari, na katere nimate vpliva. Dokler se trudite po svojih najboljših močeh, je to vse, kar šteje. 

Vir: Collective.world

Preberite si še:  Za TA znamenja bo lahko DECEMBER še posebej dober mesec

in Horoskop: 3 znamenja, ki se bodo v DECEMBRU srečala s posebnimi izzivi