Kozorog: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Če ste zadovoljni s svojimi odločitvami in dobro veste, se osredotočite predvsem na svoje cilje. Imeli boste pomočnike, ki vam bodo tako ali drugače pomagali uresničiti vse, kar želite.

Kozorog: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Mesec boste uspešno začeli in odlično končali. Polni boste pozitivne energije in želje po dokazovanju. Zadovoljni boste z delovnimi okoliščinami in s financami, še bolj pa z ljubljeno osebo.

Februar

Poudarek bo na finančnem stanju. Ne dovolite, da debelina vaše denarnice vpliva na vašo samozavest in lastno vrednost. V drugi polovici leta boste uspešni predvsem v intelektualnih izzivih.

Marec

Malce negotovi boste, še zlasti če poskušate osvojiti osebo, ki vam je všeč. Družinski odnosi vam bodo jemali veliko energije, možni so konflikti. Konec meseca brzdajte svojo zapravljivost.

April

Energični boste in razpoloženi za nove poslovne izzive, a kaj, ko bo šlo v službi vse narobe. rud usmerite predvsem v ljubezenski odnos. Še posebej sveže ljubezni bodo lepo napredovale.

Maj

Optimistični boste, na poslovnem področju boste izvedeli dobre novice, ki vas bodo dodatno motivirale. V ljubezni bo nekoliko napeto, morda zato, ker boste imeli manj časa za strastna srečanja.

Junij

Do konca meseca zaključite finančno naložbo ali kupčijo, pa tudi pomembne nakupe. Pri neki poslovni odločitvi ostanite profesionalni, pa čeprav to pomeni, da boste morali nekoga razočarati.

Julij

Več časa preživite s partnerjem. Počitnice bodo primeren čas za temeljit pogovor o vsem in za razčiščevanje nedorečenih stvari. Če ste samski, lahko sanje o poletni romanci postanejo resničnost.

Avgust

Bolj ko se boste trudili opraviti s poslovnimi nalogami, na več ovir boste naleteli. Namesto da trmasto vztrajate, se osredotočite na druga življenjska področja, kot je družina. Odpravite se na dopust.

September

Neki dogodek bo načel vašo samozavest. Lahko se boste počutili odrinjene ali vas bo kdo razočaral. Uteho boste našli v partnerstvu, zato več časa preživite v zaupnem pogovoru z ljub­ljeno osebo.

Oktober

Počutje bo z Marsom v vašem znamenju odlično. Dobro bo šlo skupinskim sodelovanjem in stiki s tujino. Zdaj je čas, da začnete uresničevati svoje dolgoročne načrte ali se odpravite na potovanje.

November

Sredi meseca se bodo poslovne okoliščine močno izboljšale, zato boste začutili veliko olajšanje. Številni kozorogi boste v tem času iskali duhovne odgovore na življenjska vprašanja.

December

Dobro boste razpoloženi in zadovoljni z letnim izkupičkom. Če študirate, boste v začetku meseca stisnili zobe in dokončali obveznosti. Konec leta preživite v družbi dobrih prijateljev in bližnjih.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: