Kozorog: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Saturn v vašem znamenju vam v vaš vsakdan še naprej prinaša lekcije in izkušnje, ki vam bodo dolgoročno pomagale živeti v skladu s svojimi željami. Prisluhnite svojemu učit

Kozorog: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Neka novica vas bo morda kratkoročno razočarala, dolgoročno pa motivirala za nove podvige. Neko družinsko težavo prepustite partnerju ali svojcu, saj boste sami imeli dovolj drugih skrbi.

Februar

Kljub določenim oviram, ki bodo najbrž povezane s službo, boste dobro razpoloženi. Če ste samski, bo nekdo pokazal veliko zanimanja za vas. Sprejmite povabilo na zmenek, pustite se presenetiti.

Marec

Imeli boste več energije. Usmerite jo predvsem v študij ali ustvarjalna dela. Če pričakujete neko novico ali dokončanje naloge, boste najbrž morali čakati do konca meseca. Bodite potrpežljivi.

April

Imeli boste veliko opravkov in najbrž dobili veliko vabil na različna druženja in prireditve. Bodite selektivni, a si vseeno privoščite dovolj zabave. Nova poznanstva se lahko izkažejo za zelo koristna.

Maj

Novosti na delovnem mestu bodo bolj slabo vplivale na vas, zlasti če ne boste vedeli, pri čem ste. Poskusite čim prej dobiti odgovore na svoja vprašanja, saj boste tako ponoči lažje spali.

Junij

Primanjkovalo vam bo energije. Kaže, da bodo službeni odnosi precej naporni, zlasti če ste se znašli v delovnih novih razmerah. Pri partnerju iščite razumevanje in oporo, ne pa dodatnih sporov.

Julij

Trmasti boste, pa čeprav boste vedeli, da v tem trenutku zaradi ovir ne morete napredovati ali razčiščevati odnose z nekom, ki si tega ne želi. Umirite misli, pojdite v naravo ali še bolje na dopust.

Avgust

Veliko se bo dogajalo, tako okrog vas kot v vas samih. Osredotočite se predvsem na svoja čustva. Možna je manjša kriza v partnerstvu ali pa vam nekdo ne bo vračal ljubezenskih čustev.

September

Veliko lažje boste napredovali in se veselili novih projektov. Vse se bo odvijalo hitro, kar je dobro znamenje. Tudi v ljubezni boste veliko bolje razpoloženi. S partnerjem se odpravita na dvojni zmenek.

Oktober

Dvomili boste o iskrenosti enegaenega izmed sodelavcev, a boste kmalu ugotovili, da je težava nekje drugje. Brzdajte svojo iskreno naravo in raje počakajte, da se okoliščine razrešijo same po sebi.

November

Morila vas bo nezanesljivost nekega sodelavca. Tudi sicer boste naleteli na ovire tam, kjer jih niste pričakovali. Možen je prehlad ali kakšna druga krajša bolezen, ki vas bo priklenila na posteljo.

December

Polno zaposleni boste. Kot kaže, vas bo presenetila neka priložnost, ki jo boste zgrabili z obema rokama. Kljub polnemu delovnemu urniku si med prazniki vzemite čas zase in za družino.

Preberite še: