Kozorog: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Pričakujte leto obilja v vseh pomenih te besede, tako z vidika dela in naporov kot tudi v smislu sreče in nagrad, ki jih boste deležni zaradi svojega truda. V zadnjih letih ste se veliko naučili, zdaj pa je čas, da naučene lekcije preizkusite tudi v praksi.

Kozorog: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Mlajši kozorogi boste delovali modro in premišljeno, a obenem znali tvegati takrat, ko je treba.Lažje se boste odločali tudi v ljubezni. Če ste starejši in izkušeni na svojem področju, pričakujte naporen delavnik, napredovanja, nova zanimanja in pozitivne spremembe na poklicni poti in v življenju na splošno.

Zima

Pričakujte pestro in aktivno obdobje, v katerem boste samozavestno napredovali. Dobro kaže novim pobudam in idejam, zato ne obupujte. V tem času bi se bilo dobro povezati z ljudmi, ki imajo podobne ideje, in se skupaj odpraviti na nove poslovne ali študijske dogodivščine. Ključno je, da verjamete vase.

Pomlad

Možne so večje finančne naložbe in nakupi, morda se boste odločili za posojilo. Sodelovanja bodo najpomembnejša, predvsem v poslovnem svetu. Čeprav odnosi ne bodo rožnati, lahko s pozitivno naravnanostjo premagate nesoglasja in sklenete dobre kompromise. Tako boste pridobili dragocene izkušnje.

Poletje

Poudarek bo na družinskih vezeh in odnosih s tistimi, ki vam največ pomenijo. Čim več se pogovarjajte, saj boste na ta način lažje prišli do novih idej in rešitev za možne težave. V tem času so možna nova ljubezenska doživetja, ki bodo prebudila vašo strast in morda spremenila vaše prioritete.

Jesen

Na začetku jeseni boste imeli manj energije kot sicer, zato si vzemite več časa zase in za načrtovanje novih projektov. Čas je, da se malce razbremenite in določene stvari prepustite drugim. Če študirate, boste dobro izkoristili pozitivno pozno jesensko obdobje in zaključili več projektov.


V novem letu boste imeli priložnost pokazati, koliko ste se naučili iz preteklih izkušenj. Več volje in motivacije boste imeli, da prevzamete pobudo na različnih področjih in se pokažete v samozavestnejši luči. Vsi, ki radi ustvarjate, boste motivirani za uresničitev novih zamisli in idej, pri čemer se ne boste omejili zgolj nase in na svoje področje delovanja, temveč k sodelovanju pritegnili tudi druge. Morda se boste za to odločili iz praktičnih ali finančnih razlogov, a boste s svojo odločitvijo zadovoljni. Če imate službo, boste stremeli k novim delovnim rezultatom in se morebiti potegovali za napredovanje, ki ga lahko pričakujete proti koncu leta. Veliko bo odvisno od vaše sposobnosti sodelovanja z drugimi, zato bodite potrpežljivi in prisluhnite drugim. To velja tudi za tiste, ki delujejo v družinskem podjetju. Tudi v finančnem smislu pričakujte napredek, ki bo najverjetneje opazen predvsem od pomladi naprej.

Rojeni od 22. do 31. decembra

Možne so nenadne družinske spremembe ali druge pomembne novice, povezane z vami ali vašimi bližnjimi. Morda vas bo presenetila novica o naraščaju. Karkoli se bo zgodilo, ni razlogov za paniko. Vse se zgodi z razlogom, zato verjemite v vesolje in se prilagodite na nove razmere.

Rojeni od 1. do 10. januarja

Čas bo primeren predvsem za dokončanje projektov, ki ste se jih izogibali, pa tudi za razčiščevanje odnosov in zamer iz preteklosti. Ponovno lahko obudite svojo ustvarjalno žilico ali pa napredujete v svoji ustvarjalni dejavnosti, če se boste le osredotočili tudi na zaslužek, če že ne dobiček.

Rojeni od 11. do 20. januarja

Bodite potrpežljivi do sebe in drugih. Če ste sredi močnega plutonskega čustvenega procesa, se posvetite predvsem duhovnim vidikom svojega življenja. Terapevtski pogovori, delavnice in tečaji vam lahko pomagajo prebroditi krizo. Počasi boste lažje zadihali in se veselili prihodnosti.


Preberite še: