Kozorog: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Jupiter, ki se bo pridružil Saturnu in Plutonu v vašem znamenju, bo v vaše življenje vnesel več pozitivnosti in živahnosti, novih odgovornosti in priložnosti. Pripravite se na dinamično leto.

Kozorog: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Po praznikih se boste hitro spet zakopali v delo. Obremenjeni boste z raznimi opravki, a se ne boste ustavili. Odlično kaže različnim dogovorom in sklepanjem novih poslov. Popazite na zdravje.

Februar

Do prve polovice meseca bo vse teklo gladko. Posvetite se družinskim obveznostim, možna so določena popravila na domu. Konec meseca se bolj kot na svojo trmo zanesite na nasvet drugih.

Marec

Pričakujte dinamičen mesec, v katerem lahko veliko postorite in začnete uresničevati nove načrte. V ljubezni vas bo spremljala sreča, zato prevzemite pobudo. Zadovoljni boste tudi s financami.

April

Možen je večji nakup ali pa boste kako drugače obremenjeni z denarnimi zadevami. Če vas bo kdo prosil za uslugo, ravnajte predvsem po lastni vesti. Več časa namenite predvsem ljubljeni osebi.

Maj

V ospredju bodo odnosi, predvsem poslovni. Morda vam delo z nekom ali nekaterimi ne ustreza povsem in boste razmišljali, kako se izviti iz skupnega sodelovanja. Prilagajanje bo v tem času nujno.

Junij

Če kolebate glede neke odločitve, trenutno ni pravi čas za korenite spremembe, zlasti ne v odnosih. Malce se potuhnite in pozornost usmerite v stvari, ki vam povzročajo manj skrbi in stresa.

Julij

Na delovnem mestu ne boste imeli vsega pod nadzorom, kar vas bo jezilo. Ne dovolite, da to poslabša vašo komunikacijo z drugimi. Tudi zasebno vas ljubljena oseba lahko preseneti s svojo odločitvijo.

Avgust

Samski imate dobro priložnost za strastno ljubezensko romanco, ki se vas bo močno dotaknila. Od vas je odvisno, ali se bo razvila v kaj več. Bodite potrpežljivi in ne prehitevajte dogodkov.

September

Manj razpoloženi boste, izčrpani in morda tudi zlovoljni. Kaže, da se boste za dobre rezultate morali dvakrat bolj potruditi kot sicer. Vzemite si več časa za zaupne pogovore in se temeljito sprostite.

Oktober

S skupnimi močmi boste v tem času naredili več kot sami, zato prosite za pomoč oziroma se ne branite skupnih projektov. Tudi v finančnem smislu se boste bolj zavedali, da ni treba, da  ste sami za vse.

November

Še naprej se lahko zanesete na pomoč in nasvete drugih. Če študirate, pričakujte dinamično obdobje. Še posebej v drugi polovici meseca boste uspešno opravljali različne naloge in izpite.

December

Čeprav imate veliko novih načrtov in opravkov, bi bilo dobro, da o njih zdaj ne razmišljate. Posvetite se nedokončanim nalogam, družini in predvsem ljubljeni osebi, ki vas bo znala pomiriti.


Preberite še: