Kozorog: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

V leto 2021 vstopate polni želja, ki so velike, zato ne bodite presenečeni, če se vam vse stvari ne bodo rešile tako, kot ste si začrtali. Manjše napetosti bodo povezane tudi s partnerskimi odnosi. V drugi polovici leta boste iskali družbo prijetnih ljudi in Uran vam bo pomagal pri sklepanju novih poslov. Ne odločajte se prehitro, zlasti takrat, ko boste nemirni in nasičeni. Nagajala vam bo trma, ki vas bo takrat, ko se stvari ne bodo odvijale, kot bi si želeli, spremljala na vsakem koraku.

Kozorog: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Januarja se lahko pojavi nekaj ljubosumja, ki ga poskušajte nadzorovati, da si ne povzročite zapletov. Tokrat boste zaradi Venere v znamenju kozoroga in njenih aspektov ponovno zadovoljni s svojo zunanjo podobo, kar vam bo počasi začelo vračati samozavest in s tem tudi privlačnost.

Februar

Prvi dnevi avgusta predstavljajo realen pregled, karmično kalkulacijo v zvezi z odločitvami, ki ste jih sprejeli v preteklem obdobju. Če jih niste dodelali, se vam lahko ponovno pojavijo in vam povzročijo pravo zmedo.

Marec

Premiki v domačem okolju in na področju kariere bodo tesno sovpadali z vašimi dogodki, najboljši čas za spremembe na tem področju pa bo do konca meseca. Dogodki se bodo vrstili s svetlobno hitrostjo, tako da jim boste s težavo sledili.

April

Aprila ne boste imeli čisto začrtane poti, vendar se boste kljub temu sposobni prepustiti in uživati v razburljivem vzdušju. Mentalno in psihično boste proti koncu meseca večkrat v premikih, zlasti ko se vam bodo tudi na ljubezenskem področju ponujale priložnosti.

Maj

Napetost bo popustila v sredini maja, ko se lahko mojstrsko umaknete iz določne zoprne situacije. V zadnjih dneh maja ničesar, kar slišite, niti slučajno ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in nikar ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli.

Junij

Začetek junija vključuje prevzemanje večje odgovornosti ter pot v bolj resne zaključke. Na kariernem področju se boste večkrat počutili, kot da lebdite v zraku, zlasti ko delate z ljudmi. Pripraviti se morate na nekaj zastojev in naraščanje odgovornosti.

Julij

Čeprav boste imeli sredi julija občutek, da niste poželi slave, počakajte še nekaj dni in vse skupaj se bo rešilo v pravi smeri. Zdravstveno stanje tokrat ne bo posebej izpostavljeno, zadovoljni boste s sabo. Če imate željo po preobrazbah, je zdaj pravi čas zanje.

Avgust

Ljubezensko področje bo zaradi Sonca v znamenju leva od vas zahtevalo veliko mero prilagajanja. Sredi meseca boste strmeli h globini, ki vas bo notranje umirila. Bodite pozorni na nekaj, kar boste slišali in podarite besedam večji pomen, saj lahko z njimi marsikaj razvozlate.

September

Zaradi Sonca in Merkurja v tehtnici znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko na področju dela dosegli še več, a tudi takšna pot, ki gre postopoma in vztrajno navzgor, vam bo ustrezala.

Oktober

Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat zelo nepristransko. Znašli se boste v globokem raziskovanju in prišli boste do pomembnih zaključkov. Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo proti koncu meseca napolnili z energijo.

November

Na začetku novembra boste deležni drobnih pozornosti. Prihaja tudi nekaj konkretnih korakov in sprememb. Poskušajte nekako prepoznati majhne namige in uživajte v spogledovanju. Že iz navade boste z nekom previdni, vendar nimate razlogov za predolgo tehtanje.

December

Na začetku decembra se ravnajte po občutku, zlasti glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas nekoliko vznemirjajo. Bodite bolj jasni in konkretni, tako si lahko obetate napredek na osebnem področju, ki bo vaš odlični skok v nove dogodivščine.


Preberite še: