Kozorog: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Kozorog: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Ne preveč navdušeni se boste zaradi določenih situacij ukvarjali z družinskimi zadevami in seveda tudi zapleti. Nekdo bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru povzročili daljši razdor. Ko vam nekaj ne bo odgovarjalo, se boste kljub temu znali izmuzniti z nasmeškom na obrazu. Na področju dela ne bo dovolj časa, da bi se določeni zadevi natančno posvetili, zato boste improvizirali.

FEBRUAR

Naporne trenutke, povezane z utrujenostjo od dela, boste morali premagati na način, ki vam prinaša pravo sprostitev. Vzemite si več časa za šport, rekreacijo, skratka sprostitev, ki bo njuno potrebna, če želite ostati vitalni in zbrani. Ne izgovarjajte se, da nimate časa, ker se lahko začnejo pojavljati zdravstvene tegobe. V ljubezenskih odnosih boste v zadnjem delu februarja končno nekoliko bolj optimistični in navdušeni nad predlogi.

MAREC

Ne dovolite, da vas motijo in vznemirjajo tisti, ki ves čas drezajo v vas, saj lahko to še dodatno stopnjuje nemir. Sprejmite na področju dela dejstvo, da vendarle niste nezmotljivi. Če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas celo presenetil. Več boste naredili in storili, če se boste povezali s pravimi osebami. Bodite pripravljeni na ljubezensko pravljico, ki prihaja v zadnjih dneh marca.

APRIL

Na poslovnem in finančnem področju boste s Soncem v znamenju ovna lažje kot v preteklih mesecih zablesteli. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste pričakovali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja, ampak upoštevajte več dejstev. Če se boste odločili, boste tudi zahtevne zadeve opravili tako, da vas bo nekdo pohvalil. Z nekom se boste spontano znašli v situaciji, ki ne bo najbolj enostavna, bo pa zelo simpatična.

MAJ

Upoštevajte dejstva, ki jih boste slišali, da se ne bi nekaj zapletlo zato, ker se niste pripravili. Utrujenost se umika z obzorja, zdaj boste veliko bolj pozitivno usmerjeni k hitrim rešitvam. Čeprav bodo delovne naloge v središču pozornosti, se bo tudi ljubezen odvijala v prijetni smeri. Zmedeni boste le v zadnjih dneh maja, posebno v odnosih z nekom, ki ni odločen. Vse težave bodo rešljive z diplomatskim pristopom.

JUNIJ

Napetost se bo na področju čustev, če boste trmasti, stopnjevala, odnosi se bodo začeli nekoliko krhati. S svojo nestrpnostjo se lahko po nepotrebnem oddaljite od pomembne rešitve, zato se poskušajte notranje umiriti. V zadnjih dneh meseca dobro premislite, kako v določeni situaciji sploh naprej. Na področju ljubezni bodo zadeve potekale vroče in hladno, odvisno od tega, kaj si boste zaželeli.

JULIJ

Če boste ves čas samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej ali uredili nejasno situacijo. Na poslovno finančnem področju boste morali zadržati jezik in narediti korak naprej, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Napredovali boste z nizanjem iskrenih dejstev, ki vas bodo osrečila. Pomembno bo tudi področje zdravja, zato ga ne zanemarjajte.

AVGUST

Počasi se boste prebujali na področju ljubezni. Želeli si boste čim več časa preživeti v bližini svoje ljubljene osebe in skupaj prebujati lepe energije. Tudi samski boste znali ujeti srečo, morda v prijateljskem krogu. Družinsko okolje bo umirjeno, obdani boste s prijetnim občutkom, da nekomu resnično pripadate. Nesporazumi in konflikti se vas tokrat ne bodo niti dotaknili, saj boste popolnoma zadovoljni.

SEPTEMBER

Ne postavljajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ugodili. Z dobrim nastopom boste ustvarili odličen vtis, na finančnem področju boste znali ujeti srečo in jo tudi negovati. Notranji nemir, ki vas bo spremljal v zadnjih dneh septembra, boste premagali s tem, da se pogovorite z nekom, ki vas vedno znova razume in nasmeji. V ospredju bodo odnosi s prijatelji, kjer bo močno prišla do izraza nesebična pomoč.

OKTOBER

Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali prilagajati in predvsem prisluhniti. Pozorni bodite na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali. Zaradi Sonca v znamenju tehtnice boste bolj popustljivi kot po navadi, le na področju dela in denarja ostanite osredotočeni in trdno usmerjeni. Težje se bo, če se pojavijo zoprne naloge zbrati. Poskrbite tudi za zdravje, saj boste izčrpani.

NOVEMBER

V novembrskih dneh, ko bo Sonce v škorpijonu, pričakujte veliko simpatičnih ter zaljubljenih večerov, ki vas bodo navdihnili s srečo. Prihaja pa tudi razčiščevanje odnosa, saj vam je nekdo še vedno blizu. Vse, kar ne bo delovalo tekoče, se bo odražalo tudi na vašem razpoloženju. Raje delujte v zadnjem delu novembra po svoji ustaljeni shemi, morda bolj energično, kot drugi pričakujejo od vas.

DECEMBER

Dovolj vam je neprestanega prilagajanja, zato boste želeli stopiti na površje. Tisti prvi občutek se lahko izkaže za napačen ali površen pristop. Vaš instinkt bo proti koncu meseca močnejši, zato bi se morali bojevati naprej in po začasnem zatišju ali oklevanju vztrajno nadaljevati, še posebej glede obveznosti, ki so tesno povezane s finančnim področjem.


Preberite še: