Lev: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

V novem letu boste marsikdaj sami sebi največji sovražnik. Vaša nesposobnost prilagajanja vas lahko drago stane, zato se ukvarjajte s sabo in s svojimi pomanjkljivostmi.

Lev: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Počutje ne bo najboljše, možni so prehladi in druge sezonske bolezenske tegobe. Napolniti si morate baterije, potem pa se lahko lotite dela. Če ste samski, boste veliko naredili za to, da bi nekoga osvojili.

Februar

Odlično se boste razumeli z otroki, zdaj je čas tudi za razmislek o naraščaju. Na delovnem mestu boste pokazali več ustvarjalnosti in inovativnosti. Če se ukvarjate z umetnostjo, boste zelo plodni.

Marec

Študijske ali raziskovalne naloge vam bodo predstavljale pozitiven izziv, a je pomembno, da jih dokončate še pred koncem meseca. Stiki s tujino ali tujci bodo obremenjeni z nesporazumi in zamudami.

April

Trma vas ne bo daleč pripeljala, še posebej ne pri nadrejenih. Bodite bolj potrpežljivi, kadar stvari ne potekajo tako, kot bi hoteli. Ljubezen na delovnem mestu bo mamljiva, a se temu raje izognite.

Maj

Službene razmere se bodo zelo izboljšale, veliko lažje boste napredovali pri delovnih projektih in sodelovali z drugimi. Nekdo vam bo priskočil na pomoč pri uresničitvi neke zamisli ali načrta.

Junij

Naporno boste delali, da bi zaključili naloge v danem časovnem roku, pazite pa, da ne bo trpelo vaše zdravje. Počutje namreč ne bo najboljše. Od sredine meseca pričakujte več ljubezenskih srečanj.

Julij

Posvetite se sebi in svojim potencialom, razmislite o novem tečaju ali delavnici, obiščite kakšno zanimivo prireditev in si privoščite hrano za svojo dušo. V službi bo vse teklo kot po maslu.

Avgust

Retrogradni Merkur v vašem znamenju vas bo oviral pri službenih dogovorih in sklepanju novih pogodb. Ne obljubljajte nemogočega, še posebej ne iz obupa. Fizične aktivnosti naj počakajo.

September

V ospredju bodo družinske finance. Na vrsti so večji nakupi ali pridobitev posojila. Nove ljubezni bodo doživljale vzpone in padce, predvsem zaradi vaše neodločnosti. Bodite iskrenejši.

Oktober

Pričakujte veliko izzivov. Fizično se že tako ne boste najbolje počutili, vse pa kaže, da vas bo obremenjevalo tudi veliko družinskih težav ali morda svojec. Ne obupujte in poskusite rajši najti rešitev.

November

Lažje se boste osredotočili na delo, a ne pričakujte posebnega napredka. Tudi študijske naloge bodo naporne in počasne, za kar pa ne krivite zgolj sebe. Pokazale se bodo možnosti za spremembo službe.

December

Pred vami je zelo dober, produktiven mesec. Lotite se predvsem zapoznelih nalog, za katere prej niste imeli časa. V družinskem krogu se boste najbolje počutili, zato s svojci preživite čim več prazničnih dni.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: