Lev: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Jupiter in Uran vas bosta v tem letu silila, da izrazite svojo ustvarjalno in ambiciozno naravo. Če tega že ne počnete, je zdaj čas, da pokažete svoje adute in aktivno iščete dela, ki vam lahko prinesejo izkušnje in pozitivno vplivajo na vašo samozavest. Bodite odločni in pogumni!

Lev znak (foto: Shutterstock) Shutterstock
24. 12. 2018

Zima

Motivirani boste za intelektualne uspehe in ustvarjalne projekte. Prevzemite pobudo za naloge, ki vas resnično zanimajo. Simpatija na delovnem mestu vas lahko dodatno motivira, a pazite, da vas ne bo preveč zaneslo v čustvene vode, sploh če je oseba, ki vam je všeč, že vezana.

Pomlad

Službeni ali študijski napredek bo počasen, zlasti če se boste sami mučili z nekim projektom, ki postaja vse zapletenejši. Pomoč kolegov bo dobrodošla, zato prosite zanjo. Možna je nova služba ali nova poslovna priložnost po zaslugi nekoga, ki vam že dolgo stoji ob strani.

Poletje

To je vaše obdobje, v katerem si lahko privoščite več samozavestnih odločitev. Drznejši boste, imeli boste več energije in volje. Še posebej avgust bo primeren za uresničevanje novih načrtov. V ljubezni boste v tem času zelo zadovoljni, zato si privoščite romantične večere v dvoje.

Jesen

Poudarek bo na financah in družinskih odnosih. Možno je, da vam bo neki dogodek ali situacija s svojcem dala misliti. Čas je primeren za skupne odločitve glede prihodnosti in tudi za večje družinske nakupe, če si jih lahko privoščite. V tem času odsvetujemo najem posojila.


Rojeni od 23. julija do 1. avgusta

Pričakujte novosti na delovnem mestu. Lahko se boste nenadoma znašli v boljšem ali slabšem delovnem položaju, zato se boste morali hitro prilagoditi. Oseba iz preteklosti vas bo opomnila na vaše pretekle napake in na odgovornosti, ki bi jih morali sprejeti. Čas je, da to tudi storite.

Rojeni od 2. do 12. avgusta

Čaka vas ali dolgočasno ali pestro leto. Od vas je odvisno, ali boste še vztrajali v rutinski službi, ki vas ne zadovoljuje, ali pa si boste upali in se predali ustvarjalnosti. Morda boste ustanovili podjetje, začeli uresničevati kreativne zamisli ali se prijavili na delovno mesto. Vsekakor pojdite v akcijo!

Rojeni od 13. do 23. avgusta

Če imate svojo družino, boste veliko pozornost namenili predvsem otrokom in družinskemu dogajanju. Morda vas čaka selitev ali kakšna druga novost, ki se ji bo treba prilagoditi in od katere si veliko obetate. Če nimate družine, bo poudarek predvsem na razmerju ali novih ljubeznih.


Preberite še: