Lev: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Imeli boste priložnost uresničiti svoje potenciale. Morda se vam bo ponudilo prvo honorarno delo, prva služba ali vodilni položaj ali pa boste zbrali pogum, da si priznate svoje skrite želje.

Lev: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Rade volje se boste vrnili v rutino, sploh če ste se med prazniki malce zredili. Z disciplino jih boste hitro izgubili. 21. januarja, v času polne lune, se izogibajte pretirano čustvenih odzivov.

Februar

Posvetili se boste rutini in dobro izkoristili delovne dni. Mesec lahko izkoristite za študij ali druge intelektualne naloge. Zmenki bodo obetavni, a bodo stvari potekale bolj počasi, kot bi si želeli.

Marec

Družinski dogovori v tem mesecu ne bodo obrodili sadov. Možno je, da boste v tem času v veliko pomoč enemu od svojcev. Tudi z večjimi finančnimi in službenimi odločitvami raje počakajte.

April

Družinski dogovori v tem mesecu ne bodo obrodili sadov. Možno je, da boste v tem času v veliko pomoč enemu od svojcev. Tudi z večjimi finančnimi in službenimi odločitvami raje počakajte.

Maj

Obremenjeni boste z mnenjem drugih, kar lahko načne vašo samozavest. Če ste v nadrejenem položaju, vam bo posvet s kolegi pomagal pri sprejetju neke odločitve. Možno je napredovanje.

Junij

Zapletene osebne situacije tokrat ne morete rešiti sami. S partnerjem sta močnejša, zato združita moči in delujta odločno. Če ste samski, se lahko vedno zanesete na pomoč prijateljev.

Julij

Mars v vašem znamenju vam bo dovajal pozitivno energijo, s katero boste lažje opravljali vsakdanje naloge. Sredi me­seca so možne zamude, nesporazumi ali konflikti na delovnem mestu.

Avgust

Pred vami je odličen mesec. Dobro boste razpoloženi, družabni in polni načrtov. Mesec je primeren za nove delovne podvige in za počitnice. V ljubezni boste samozavestnejši in zato uspešnejši.

September

Morda boste obremenjeni z neko moralno dilemo, ki vam ne bo dala spati. Za nasvet povprašajte izkušeno osebo, ki ji zaupate. Možen je dodaten zaslužek ali večji družinski nakup.

Oktober

Pričakujte miren, rutinski mesec. Posvetili se boste vsakdanjim službenim opravkom in družini. Če imate otroke, boste najverjetneje preobremenjeni z njihovimi šolskimi nalogami in testi.

November

V ospredju bo predvsem ljubezensko življenje. Če ste samski, naredite prvi korak in nekoga, ki vam je všeč, po­vabite na zmenek. Če imate partnerja, je čas kot nalašč za krajši romantični izlet.

December

Dobro boste razpoloženi, lažje boste opravljali vsakdanje naloge. Prebudite ustvarjalno žilico in se z bližnjimi že v začetku meseca lotite okraševanja doma. Uživajte v prazničnem vzdušju.

Preberite še: