Lev: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Poudarjeno bo vaše vsakdanje delovanje in bivanje ter s tem povezane navade in razvade. Če ste navajeni živeti kaotično življenje, boste v novem letu vanj pripravljeni vnesti več reda in discipline. 

Lev: Mini horoskop 2020  za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Pospravljeno stanovanje, urnik, redna rutina in prehrana lahko močno spremenijo vaše energetsko polje in izboljšajo kakovost vašega bivanja. Možne so spremembe na delovnem mestu, ki bodo od vas terjale večjo organiziranost in odgovornost. Izključena niso niti nova prijateljstva in razmerja, ki bodo v vaš vsakdanjik vnesla več živahnosti in razvedrila.

Zima

Imeli boste dobre zaloge energije, zato lahko v tem času naredite več, kot boste nameravali. Še posebej dobro kaže študentom, raziskovalcem, odvetnikom, sodnikom in popotnikom. V tem času bo poudarjeno tudi ljubezensko življenje. Če ste samski, vas lahko preseneti kot strela z jasnega.

Pomlad

V poslovnih odnosih svetujemo previdnost, saj lahko zaradi lastne nepotrpežljivosti in trme hitro izgubite dobre zaveznike. Tudi finančna tveganja se v tem času ne bodo splačala. Trikrat premislite, zlasti če je od vaše odločitve odvisnih več ljudi. Ljubezenski odnosi bodo še vedno cveteli.

Poletje

Na vrsti bodo predvsem različni osebni podvigi. Morda se boste odločili za poletno šolo, ekskurzijo ali kakšno drugo dejavnost, prek katere boste širili svoja obzorja in obenem zadovoljili svojo radovednost. Če se ukvarjate s športom, boste v tem času naredili velik napredek.

Jesen

To bo, kot kaže, najnapornejše obdobje leta. Ne boste ravno pri volji za spremembe in nove projekte, a kaže, da vas bodo drugi silili k temu. Če ste prisiljeni v neko sodelovanje, boste morali stisniti zobe. Pojavile se bodo določene družinske težave, ki se jim čim prej posvetite.


Izpostavljene bodo različne spremembe v vašem vsakdanjiku, morda sprememba vašega življenjskega sloga, doma oziroma bivalnega prostora pa tudi službenega mesta in delovnega kolektiva. Možno je, da se boste v tem času selili ali prenovili dom, dobili novo službo ali vsaj novo pisarno, se privajali na novega sodelavca ali na določene spremembe v organizaciji svojega dela. Čeprav bo najprej, predvsem v spomladanskih dneh, naporno, se boste hitro navadili na nov delovni razpored ali druge nove okoliščine. Ugotovili boste, da vam več discipline na tem področju prinaša manj neljubih presenečenj. Ali se boste odločili več narediti za svoje zdravje in spremeniti svojo vsakdanjo rutino, obiskati kakšno terapevtsko seanso ali delavnico in se izogibati stvarem, ki vam škodijo? Predvsem v poletnem času boste imeli tudi več volje, da se soočite s kakšno svojo razvado in se je poskušate za vedno znebiti.

Rojeni od 23. julija do 1. avgusta

Vas bo pot vodila samo navzgor. Ambiciozni boste in željni dokazovanja. Vse kaže, da boste pri tem imeli veliko sreče. Če ste mlajši, bo vaš napredek letos presenetil tudi vas. Ostanite pogumni in samozavestni, malo manj pa ošabni in zahtevni do drugih.

Rojeni od 2. do 12. avgusta

Sami dobro veste, katere lastnosti vam lahko prinesejo uspeh in napredek in katerih bi se lahko v prihodnje znebili. Veliko se boste ukvarjali s tem, da se vaše slabe razvade spremenijo v dobre. Jeseni boste lahko imeli skušnjavo, a se vam bo uspelo hitro vrniti na zdrava pota.

Rojeni od 13. do 23. avgusta

Zavlačevanje vam ne bo prineslo tako želenega napredka. Čeprav bo težko, pokažite več volje do sprememb, ki bi jih radi vnesli v svoj vsakdan. Mučnih službenih odgovornosti se boste znebili le, če boste pogumno iskali spremembo in se odločneje zavzeli za svojo prihodnost.


Preberite še: