Lev: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Bi radi prenovili svoj dom? Vanj vnesli več pozitivne energije in živahnosti? Ali želite shujšati in spremeniti vsakdanje navade? V novem letu boste imeli priložnost za vse to in še več.

Lev: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Izpostavljena bodo intimna razmerja. Če ste v novem odnosu, boste vanj pripravljeni vložiti veliko čustev in energije. V službi bo tudi zelo pestro, saj boste zagnani in pripravljeni na nove odgovornosti.

Februar

Najti boste morali ravnovesje med službenimi in družinskimi obveznostmi, saj obstaja nevarnost, da boste zaradi prezaposlenosti bolj malo doma. Konec meseca so možne zamude in druge ovire.

Marec

V odnosih brzdajte svojo neučakano naravo in prisluhnite drugim. Predvsem v partnerstvu lahko po nepotrebnem pride do prepirov. Možen je dodatni zaslužek, ki pa ga boste hitro zapravili.

April

Pri nekem večjem projektu bo bolje, če se boste povezali z drugimi, namesto trmasto vztrajali na samostojni poti. Imeli boste manj energije, zato varčujte z močmi. Ne pozabite na redno prehrano.

Maj

Strastni boste in odprti za nova poznanstva. Novim razmerjem dobro kaže, pazite le, če se čustveno vse bolj navezujete na nekega sodelavca ali kolega. V tem primeru brzdajte svoja čustva.

Junij

Veliko boste razmišljali o prihodnosti. Čas je primeren za načrtovanje novih podvigov, ne pa tudi za njihovo uresničevanje. V službi bodite potrpežljivi do sodelavca, ki potrebuje nekaj več vaše pomoči.

Julij

Samozavestni boste in dobre volje. Pričakujte napredek na vseh področjih. Če se odpravljate na počitnice, to storite v drugi polovici meseca, saj bi prej lahko zabredli v nepotrebne sitnosti. Uživajte!

Avgust

Dopustu in potovanjem dobro kaže. Nekateri boste vneto študirali ali dokončevali druge projekte, s katerimi ne odlašajte do jeseni. Zdaj je čas, da izkoristite ugoden vpliv planetov.

September

Ljubezensko življenje bo v ospredju. Dobro kaže romantičnim potovanjem in zmenkom, očarljivi boste in lažje bose izrazili svoja čustva. Čas je primeren tudi za nove skupne partnerske podvige.

Oktober

Manj volje in potrpežljivosti boste imeli za projekte, ki zahtevajo veliko intelektualnega napora. Sodelovanja z drugimi bodo naporna, a boste z nekaj kompromisi dobro izpeljali začeto delo.

November

Izpostavljeno bo predvsem družinsko življenje, zato si vzemite več časa za svojce in njihove morebitne težave. Možen je nepričakovan dogodek, ki bo vsaj za nekaj časa spremenil družinsko dinamiko.

December

Več časa boste imeli za ukvarjanje s stvarmi, ki vas veselijo in pomirijo. V službi boste lažje shajali z napornimi ljudmi. Vsi z ustvarjalnim poklicem boste v tem času samozavestno napredovali.


Preberite še: