Lev: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

Levi boste v letu 2021 pridobili še več poguma in izboljšali predvsem svojo komunikacijo. Končno boste v življenje vnesli spremembe, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le odločiti se boste morali, zato je dobro, da v letu 2021 stojite na realnih tleh. Največ dobrih priložnosti bo povezanih s spontanimi prijetnimi dogodki ter predlogi tistih, za katere si ne bi nikoli mislili, da boste sodelovali z njimi. Ljubezen se lahko v drugi polovici z nekaj volje in vztrajnosti resnično prelevi v srečno zgodbo.

Lev: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Obetata se vam razčiščevanje in soočanje z ljudmi, ki vas že nekaj časa mučijo. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas, in morda spregledali kakšen zunanji vpliv. Obeta se vam osebna rast, ki vas bo še dodatno obogatila.

Februar

Zamikalo vas bo, da s pomočjo Sonca v vodnarju poiščete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v alternativne in psihološke rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Na strokovni ravni počasi prehajate na drugo, višjo raven, ki vam prinaša več umirjenosti in dobrih rezultatov.

Marec

Zanimiva kombinacija energij bo poskrbela, da boste na področju čustev bolj dostopni. Poslovno boste zelo zagnani, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres in pogubo. Blokade se počasi umikajo vstran in dobili boste moč, da se lotite bolj zahtevnih opravil.

April

Stanje, ki ga doživljate na več področjih, vas bo v prvih dneh aprila z energijo Sonca v znamenju ovna popeljalo v nekaj manjših konfliktov, v katerih nikar pretirano ne vztrajajte, saj bi si lahko zaprli določena vrata. Umirjenost bo tista, ki bo ustvarila pravo zadovoljstvo.

Maj

Z Venero v znamenju bika se boste končno osvobodili zoprnih vzorcev na ljubezenskem področju. Na zdravstvenem področju boste močni in neobčutljivi. Kljub številnim dogodkom in vsakodnevnemu stresu se boste znali zavihteti v optimistično delovanje.

Junij

Na začetku junija prihaja nemir, energija dvojčkov vam lahko povzroči nekaj težavic prehodnega značaja, povezanih s prebavili. Mars v znamenju leva bo poskrbel za boljše pogoje na poslovnem področju. Notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem s strokovne plati.

Julij

Venera v znamenju leva vas bo na začetku julija prisilila, da se sestavite, in čeprav bi najraje odpotovali nekam daleč vstran, se raje znebite največjih bremen. Dokončajte začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne imejte previsokih pričakovanj. Potegnite najboljše iz svojih značajskih lastnosti.

Avgust

Delo vam bo šlo avgusta dobro od rok. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, saj se vam lahko to obrestuje. Nikar ne delajte napak in ne bodite sramežljivi ter se ne umikajte in skrivajte pred pomembnimi projekti, ki se bodo dolgoročno pokazali za dobičkonosne.

September

Ne bodite presenečeni nad drugačnim razmišljanjem in v ospredje postavite svoje resnične potrebe. Morda boste na bolj drastičen način končali nekaj odnosov, za katere boste po dolgem razmišljanju ugotovili, da nimajo za vas nobenega pomena ali koristi.

Oktober

Nad zapleti in težavami boste z lahkoto potegnili črto in se podali v nove zmage. Jupiter v vodnarju bo kljub svoji retrogradnosti poskrbel, da bo pomemben dogodek čudovit in predvsem namenjen sprostitvi. Nakazujejo se tudi nove priložnosti, ki bodo od vas terjale premišljene odločitve.

November

Ljubezenski pripetljaji bodo šli v začetku novembra mimo vas, zanimale vas bodo le prijetne in vznemirljive situacije, ki bodo še dodatno vplivale na nasmešek na vašem obrazu. Konec novembra, ko boste zaradi Sonca v strelcu površni, se usmerite v kakovost, ne v količino.

December

Prvi dnevi decembra bodo zaradi energije strelca vse prej kot umirjeni. Na dan bodo prišle zadeve, za katere ste mislili, da so že zaključene. Morali se jih boste lotiti drugače, saj vas bodo v nasprotnem primeru popeljale v nezadovoljstvo. Na osebnem področju bo simpatičnost še povečala privlačnost.


Preberite še: