Lev: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Lev: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Ne sprašujte preveč, raje sami poiščite odgovor, saj boste le tako prišli do pravih informacij in resnice. Odnosi na delovnem mestu bodo turobni, zaradi česar se vas lahko dotakne pesimizem. Ne vdajte se, ampak poskušajte biti vi tisti, ki vse skupaj vodi k bolj svetlemu razmišljanju. Nakopičena čustva lahko konec januarja udarijo na plano.

FEBRUAR

Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero borbenosti se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate. Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti. Vse, kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa v ospredje. Borili se boste s sabo in svojimi nemogočimi zaznavami, ki vas bodo v zadnjih dneh februarja, ko bo Sonce v znamenju rib, močno presenetile.

MAREC

Odnosi z brati in sestrami se lahko prelevijo v pravo dramatično situacijo, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte. S Soncem v znamenju rib stopa v ospredje področje komunikacije. Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem ter finančnem področju. Konec meseca prihajajo bolj praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči, predvsem za delo intelektualne narave.

APRIL

Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog z veseljem sprejeli. Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno verjeli svojim odločitvam. Vpliv Sonca v znamenju ovna prinaša hitrost, agresijo ter izredno fizično zmogljivost. Pričakujte tudi močno voljo, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne lotevajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji.

MAJ

V prometu bodite nekoliko bolj previdni, saj boste na trenutke zelo nezbrani. Sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in ugodne zaznave lahko vplivajo tudi na prihodnost. Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko odnose tudi poglobi. Čustvena situacija ne bo naporna, v njej se boste brez težav tudi znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše.

JUNIJ

Prihaja veliko razpršenega dogajanja, ki pa še ne bo deležno pravega epiloga. Poskočne, s simpatičnimi energijami obarvane misli vas bodo motivirale, da se zazrete v prihodnost. Dovolili si boste postaviti višje cilje ter se nadzirati pri nepomembnih stvareh, kjer denar le polzi iz vaših rok, in to brez pozitivnega učinka. Konec meseca pričakujte odločitve in močno željo po tem, da se povzpnete k tistim ciljem, ki ste si jih že pred kratkim zastavili.

JULIJ

Zadeve bodo zaradi vpliva Sonca v raku stekle lažje, popaziti pa bo treba na finance, saj vas nekaj močno mika, čas za večji nakup pa ni najbolj ugoden. Ljubezen bo ostala na točki, ki vas ne bo najbolj navdihovala, ampak celo spravljala v dvome. V negativnem smislu pričakujte konec meseca povečano borbenost, s katero lahko nezavedno sprožite kakšno konfliktno situacijo.

AVGUST

Ne očitajte si svojih odločitev, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami. Planetarna kombinacija vas - želeli ali ne - vodi v resne odločitve. Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani. V negativnem smislu lahko hitro začutite breme ter povečano odgovornost, kar vam ne bo ustrezalo. V domačem okolju se na čim bolj iznajdljiv način izognite raznim negativnim sumom in nepojasnjenim ter zoprnim slutnjam.

SEPTEMBER

Vpliv, ki ga boste deležni levi, ustvarja srečna naključja, ki se bodo dotikala še posebej osebnega področja. Če si že nekaj časa želite napredovati, je zdaj ugoden čas, da se vaše želje izpolnijo. V ljubezni boste simpatično naravnani, nagajivi ter pripravljeni na nenavadne korake, kar vodi k zbližanju z ljubljeno osebo. Zgodilo se bo nekaj posebnega, nekaj, kar bo prebudilo vaše čustvene zaznave in vas hkrati notranje umirilo.

OKTOBER

Lažje kot v preteklih dneh boste prišli v stik s sabo ter s tisto globino, ki bi jo bilo treba predelati v smeri manj obremenjene prihodnosti. Čustvene zadeve bodo obravnave z nežnostjo ter s sočutjem, konfliktne situacije se proti koncu meseca oktobra umikajo. Zadeve, ki se odvijajo znotraj vas, ne bodo prepričale, da bi sprejeli kakšno večjo odločitev na področju čustev, saj boste s Soncem v škorpijonu nerazpoloženi.

NOVEMBER

Odnosi se lahko obrnejo v zoprno smer, kljub temu vas to ne bo preveč vznemirilo, saj boste sami sebi zadostni. Najpomembnejše bodo vezi, ki so povezane s starši, brati in sestrami. Lahko se tudi nekoliko zbližate. Konec novembra, ko bo Sonce v strelcu, se pripravite na lažje delovanje ter bolj tekočo in prodorno komunikacijo. Naredili si boste načrt, ki bo vključeval vse možnosti, tako predvidljive kot tudi nepredvidljive.

DECEMBER

Obdani z motivacijo se boste lotili tudi težjih in kompliciranih zadev, ki jih boste znali kljub oviram popeljati do končne točke uspeha. Hitro in pogumno delovanje vas vodi k novim priložnostim, ki se bodo odpirale druga za drugo. Ne bojte se resnice, raje poiščite prave odgovore na kočljiva vprašanja in o njih tudi nekoliko bolj temeljito razmislite. Na področju ljubezni vam bo dovolj le prijeten kompliment in že se bodo kresale iskrice zadovoljstva.


Preberite še: