LEV - najbolj opaženo znamenje zodiaka

25. 7. 2023
Deli
LEV - najbolj opaženo znamenje zodiaka (foto: shutterstock)
shutterstock

To so ponosni in umirjeni ljudje, ki imajo dobro razvite organizacijske sposobnosti. So velikodušni in iskreni.

Leve spremlja kraljevi pridih, zato včasih tudi smatrate, da ste vredni več kot ostali. Z občutkom za lojalnost pa ste lahko zelo iskreni, odprti in častni. Vaša sijoča krona vas, ko stopite v prostor, vsekakor postavlja na mesto najbolj opaženega.

Vaše gibanje je elegantno s pridihom uglajenosti ter prefinjenosti in odločno. Postaviti se zase in si izboriti svoj prostor pod soncem, je za vas najmanjša težava, saj to enostavno obvladate. Enostavno obožujete tveganje in izzive, zato je vaše življenje, ko se le ti pojavijo, lepše in polnejše.

Ste močno neodvisni in sposobni početi vse skoraj brez pomoči, a ravno zato vam je težko prositi za pomoč, ko jo vendarle potrebujete. 

Najraje imate vodilni položaj. Vaša naravna karizma in težnja po prevladi sta vaši intenzivni smernici. Ljudje lahko to občutijo in vam omogočajo, da prevzamete glavno vlogo, za katero ste rojeni. Kot ponosni vodja delate dobro, tudi pod pritiskom, zato prevzemate odgovornost, ki je nihče drug ne in vedno dokončate nalogo z učinkovitim pristopom.

Samo vi razumete, da vaša karizma pride naravno. Seveda so ljudje lahko ljubosumni na vas, vendar ne boste dovolili, da bi to preprečilo, da bi bili glavni in sijoči. Vaša samozavest pogosto zamenjuje flirtanje.

Tako ste povezani z iskrenostjo in resnico, da včasih ljudem poveste, kar ne želijo slišati. Ne zanima vas, kako se odzivajo na vašo poštenost, lahko pa jih s svojim pristopom kdaj tudi užalite.

Ugled je za vas ključnega pomena. Obožujete lepe stvari v življenju. Še posebej ženske se rade vpadljivo oblečete in imate rade nakit. Vaša javna podoba je tista, s katero se prodorno pomikate naprej po svoji samozavestni poti. Uživate v spoštovanju, tako da redko dobite in dosežete manj kot najboljše. 

Dajete in pomagate, dokler tudi sami nad nekom ne obupate. Vi lahko razumete brezmejno velikodušnost in dajete svojim zvestim prijateljem kolikor je mogoče. Ne marate opazovati prijatelja, ki trpi, in vi boste prvi, ki boste skočili in ponudili pomoč.

Kariera, ki omogoča dramatičen duh, vam je pisana na kožo, v rutinskih okoliščinah se začnete hitro dolgočasiti. Zavedate se, da je denar namenjen temu, da ga porabite tudi za svoje užitke. Zaradi vaše radodarnosti boste z veseljem priskočili na pomoč tudi nekomu, ki nima denarja.

Ste nepričakovano sočutni. Niste občutljivi, vendar ste nagnjeni k temu, da znate biti zelo nežni in pozorni. Le vi boste razumeli močno čustveno bolečino, vendar je običajno skrita globoko, tako da prevlada zunanja podoba moči. Samo vaši najbližji prijatelji vedo, kdaj ste ranjeni, razočarani ali žalostni.

Nikoli ne poudarjate, da ste najboljši, saj je to vendar samoumevno! Vi ste inteligentni, privlačni, prijazni, delavni in motivirani, vendar to ne pomeni, da ste bolj nadrejeni od drugih, le v pravem trenutku znate na pravi način brez kompliciranja izkoristiti priložnosti, ki jih življenje ponuja.

Vaša aktivna in temperamentna narava spravlja ob živce vse ležerne in počasne, saj jim s svojim močno izraženim entuziazmom neprestano vzbujate slabo vest.

Težko je najti nekoga, ki bi lahko tekmoval z vami, saj ste tako trdni, skoraj nepremagljivi. Vedno razmišljate za naprej in ste zelo impulzivni. Svojo prihodnost načrtujete ves čas. Točno veste, kaj hočete v tem trenutku in v življenju. Ne marate nikogar prositi za pomoč. Nikoli ne boste razumeli, ali je to zato, ker vam ni všeč, da vas imajo za nemočne, ali samo zato, ker nihče ne bo storil nečesa tako dobro kot vi.

horoskop.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu