Lev: Veliki letni horoskop 2017

V novem letu bodo zelo pomembni novi stiki z ljudmi, s katerimi lahko izboljšate svoje poslovno izhodišče in zasebno življenje. V ljubezni se odločite za trdno in osrečujoče partnerstvo.

Lev: Veliki letni horoskop 2017 (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Ljubezen

Omenili smo že, da bo za vaš poslovni napredek nujno razširiti krog poslovnih poznanstev, podobno pa velja na ljubezenskem področju. Partnerstva, ki niso prinesla zadovoljstva in sreče, temveč predvsem strahove in skrbi, bodo zamrla. Čustveno se boste oddaljili od ljudi oziroma od osebe, ki vam ne ustreza več, in se začeli ozirati za novimi potencialnimi partnerji. Predvsem avgusta in septembra boste imeli veliko možnosti za nova romantična poznanstva, medtem ko vas julija lahko ljubezen preseneti na delovnem mestu ali na službeni poti.

Razmerje z nekom iz tujine ni izključeno. Če ste mlajši in prepričani, da še niste pripravljeni na trdno razmerje, se lahko hitro znajdete v situaciji, ko se boste morali odločiti, ali boste sprejeli priložnost za resen odnos ali ne. Pomembno je, da prisluhnete svojemu srcu, ne pa temu, kar vam govorijo prijatelji. Še zlasti v jesenskem času pazite, da se ljubezensko veselje ne bo po nepotrebnem končalo s solzami zaradi vašega strahu pred novimi odgovornostmi, ki jih lahko prinese resen odnos.

Če ste v partnerstvu, ki je zašlo v rutino, in se morda soočate z manjšo čustveno krizo, naredite več za to, da osvežite odnos z ljubljeno osebo in obudite zaljubljenost, ki vodi do trdnejšega partnerstva.

Družina

Pričakujte pozitivno družinsko vzdušje in določene domače projekte, ki se jih boste vsi skupaj rade volje lotili. Manjše prenove, popravila in temeljito pospravljanje stare šare bodo v vaš dom vnesli novo svežo energijo, ki bo nadomestila stare in zatohle vibracije. Tako se boste najlažje znebili slabih spominov na pretekle dogodke in naredili prostor za nova doživetja.

Če načrtujete nakup novega doma ali selitev, bo letošnje leto kot nalašč za tovrstno spremembo. Še zlasti v poznem jesenskem času boste imeli priložnost, da uresničite svoje namere glede novega doma. V tem času je mogoča celo poroka ali skupna vselitev, ki bo razveselila tudi druge družinske člane, predvsem vaše starše.

Zdravje

Pričakujte zdravo leto, polno dobrega počutja in razpoloženja. Če imate težave s telesno težo, jo boste letos lažje nadzorovali z rednim prehranjevanjem in vadbo. Telovadba v skupini vam bo še zlasti ustrezala, zato se odpravite na kakšen tečaj pilatesa ali joge. Če imate osebnega trenerja, vam bo ta v letošnjem letu v veliko pomoč pri utrjevanju telesa. Mogoče so določene poškodbe, pazite predvsem na gležnje in stopala.

Septembra in oktobra bodite bolj previdni v prometu, saj boste nagnjeni k hitri vožnji in prehitremu izkazovanju čustev za volanom. Februarja boste malce bolj izčrpani, najbolje pa se boste počutili v drugi polovici julija in avgusta, ko bo vaše fizično počutje na višku.

Delo in denar

Če se ukvarjate s trženjem, prodajo, uvozom in izvozom ter inovativnimi izdelki in idejami, boste v novem letu zelo dobro napredovali. Znali boste predvideti poslovne trende in se prilagajati trgu. Če delujete v večjih organizacijah, boste lažje opozorili nase in navezali nove stike z drugimi oddelki. Pridobili boste nove zaveznike, ki vam lahko v prihodnosti zelo pomagajo.

Glede financ ne boste imeli posebnih težav, izkoristite predvsem ugodne začetne poletne dni, ko lahko sklenete dobro kupčijo ali se odločite za dobičkonosno naložbo.

Marta Pirnar Tittle