Lev: Veliki letni horoskop 2018

Ljubezensko življenje bo pestro, polno vzponov in padcev. Samski levi bodo morali razmisliti, kaj želijo v partnerstvu, še preden se bodo podali na lov za novo ljubezensko avanturo.

10. 12. 2017

Ljubezen

Pričakujte naporno čustveno obdobje, polno samoizpraševanja in prilagajanja. Če ste samski in vas površinske zveze več ne zadovoljujejo, boste morali pobrskati po svoji notranjosti in se odločiti, kaj sploh hočete v ljubezni. Novega razočaranja prav gotovo ne, zato bi bilo dobro v ljubezenski odnos vložiti več napora. S tem mislimo predvsem na sposobnost prilagajanja in razumevanja, kar vam lahko včasih povzroča velike težave. Še posebej v jesenskih mesecih boste imeli občutek, da ste v precepu in da se morate odločiti, ali boste malce upognili svoj ego in novi ljubezenski zvezi dali priložnost, da se razvije.
Če ste v razmerju, romantična večerja ne bo več dovolj, da se za nekaj dni pobotata in potem začneta nov začaran krog prepirov. Pošteno razmislite, zakaj sta se z ljubljeno osebo ujela v vzorec konfliktov in razočaranj in vsaj nekaj krivde prevzemite tudi nase. Vsakdanji pogovori so ključni za vzpostavitev zaupnosti in harmonične intime. Če ne boste ničesar spremenili, bo vaš partner tisti, ki bo odločil usodo vajinega odnosa. Stabilna partnerstva bodo medtem cvetela, a so možne spremembe (naraščaj, selitev itd.), ki bodo na preizkušnjo postavile tudi vajin odnos.

Družina

Jupiter v vaši hiši družine vam prinaša nove priložnosti za rast in razvoj. Številni mlajši levi si bodo ustvarili svoj družino; možne so poroke, naraščaj, skupne selitve in drugi prelomni dogodki, ki bodo pomembno vplivali na družinsko življenje. Če se bodo v okviru družine pojavili novi konflikti ali pa so ti sestavni del vašega vsakdana, sprejmite določeno odgovornost za neravnovesje in poskusite spremeniti svoje ravnanje. Zelo možno je, da imate močno karmično povezavo z enim od svojcev, ki jo je treba razrešiti. Regresoterapija, astrološko svetovanje ali kakšna druga oblika pomoči bi bila dobra rešitev, ključnega pomena pa sta razumevanje in sočutje. Nekateri levi se bodo v tem času odločili za temeljit vpogled v svoje družinske korenine.

Zdravje

Vaše počutje letos ne bo najboljše. Mars v Vodnarju vam ne bo dovajal veliko energije, zato se boste od sredine leta počutili predvsem izpraznjeno in utrujeno. Največ energije vam bodo jemali slabi odnosi z drugimi, zato poskusite zmanjšati število prepirov in razčistite zamere z ljudmi, s katerimi ste si večinoma v laseh. Spomladi boste imeli največ energije, zato takrat okrepite organizem z redno vadbo in prehrano. Po maju, ko se bo dovod energije zmanjšal, bo vaše telo že navajeno vadbene rutine in boste imeli manj težav s fizičnimi aktivnostmi. Predvsem julija in avgusta si vzemite več časa za počitek in razmislek o tem, kako naprej.

Delo in denar

Poklicnih priložnosti bo na pretek, kar vas bo po eni strani navdušilo, po drugi strani pa navdajalo s strahom. Dvomi glede vaših sodelavcev so odveč. Pokažite več zaupanja in razumevanja in videli boste, da lahko z njimi zelo dobro sodelujete. V nasprotnem primeru bi se lahko hitro osamili in ostali v ozadju. Poleti ne bo pravi čas za tvegane naložbe, prav tako v tistem času ne silite v nove projekte, ne glede na to, kako močno si boste to želeli. Jeseni pazite, da zaradi družinskih obveznosti ne boste preveč zanemarili delovnih nalog.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: