Lev: Veliki letni horoskop 2019

V novem letu imate vse možnosti, da izboljšate ali utrdite odnos s partnerjem. Če ste samski, boste zdaj imeli več sreče pri iskanju in izbiri primernih ljubezenskih kandidatov.

Lev: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Še zlasti samski levi bodo v novem letu prišli na svoj račun, saj bodo veliko bolj razpoloženi za romantične trenutke in si bodo vzeli več časa za čustveno življenje. Priložnosti za nova poznanstva bo dovolj skozi vse leto, največ pa avgusta, ko boste še posebno karizmatični in zgovorni. Možno je, da boste ljubljeno osebo spoznali v okviru kakšnega ustvarjalnega projekta ali dela. Kako resne bodo vaše romantične zveze, je odvisno tudi od tega, koliko energije ste pripravljeni vložiti v odnos. Če želite, imate vse možnosti, da letos najdete stalnega partnerja. Če ste v stabilnem odnosu, se boste letos morda odločili za naraščaj ali naredili kakšen drug korak, ki bo nakazoval, da sta oba pripravljena vajin odnos popeljati na višjo raven. Tiste, ki niso zadovoljni v ljubezenskem partnerstvu, letos čakajo velike spremembe, ki vas bodo prisilile sprejeti odločitev o skupni prihodnosti. Morda se boste zapletli v ljubezensko avanturo, ki bo lahko olajšala vašo odločitev ali pa jo še poslabšala. Čustvene drame v primeru ljubezenskih trikotnikov niso izključene, zato dobro premislite, v kaj se spuščate in koga vse boste prizadeli s svojimi dejanji.

Družina

Družinski odnosi bodo letos izredno pomembni. Če se dobro razumete s svojimi bližnjimi, vam bodo skozi leto v veliko oporo. Če se osamosvajate od staršev, bo ločitev najbrž veliko bolj čustvena, kot pričakujete. Morda boste nekega svojca še posebno pogrešali. Če vas eden od staršev ovira pri vašem osebnem in ustvarjalnem napredku, boste letos lažje izrazili svoje nezadovoljstvo in se postavili zase. Če imate svojo družino, se boste številni levi letos še bolj posvetili svojim otrokom in njihovemu odraščanju. Še posebej dejavni boste pri šolskih nalogah in drugih dejavnostih, povezanih z izobraževanjem. Pazite le, da svojih ambicij ne boste preveč prenašali na otroke in od njih zahtevali preveč.

Zdravje

Bolj ko boste zadovoljni s seboj in s svojim delovanjem, manj zdravstvenih težav boste imeli. Energijo boste črpali predvsem iz svojih ustvarjalnih udejstvovanj in sodelovanj, pri čemer bosta zelo pomembna druženje z drugimi in izmenjava mnenj ter kreativnih energij. Še zlasti v poletnem času vam priporočamo, da naredite več za svojo dušo, obiščete kakšno ustvarjalno delavnico ali kako drugače potešite svoje kreativne apetite. Marec bo eden redkih mesecev, ko se ne boste dobro počutili in ko vas prehlad ali kakšna druga zdravstvena tegoba priklene na posteljo. V prehodnem spomladanskem ali jesenskem času je možna tudi manjša depresija, zlasti če ne boste zadovoljni s svojimi odločitvami in življenjem, ki ste ga izbrali.

Delo in denar

Zelo zaposleni boste, zato je pomembno, da v svojem delu uživate. Če ni tako, boste letos še močneje občutili nezadovoljstvo s samim seboj in svojim življenjem. Več kot denar in finančna varnost vam pomeni razvijanje samega sebe in svojih talentov, zato se ne bojte zamenjati službe ali odpreti podjetja, v okviru katerega boste lahko uresničili svoje zamisli. Zberite pogum in opozorite nase! Poletni čas bo primeren za iskanje novih sodelavcev in poslovnih partnerjev, predvsem pa za razvijanje skupnih idej in uresničevanje načrtov.

Preberite še: