Lev: Veliki letni horoskop 2020

Opustite kakšno razvado. Če razmišljate o tem, da bi se odvadili kaditi, piti alkohol, da bi jedli manj sladkarij, manj časa presedeli pred računalnikom ali se znebili kakšne druge razvade, ki vam prej škodi, kot koristi, je zdaj čas, da se za to odločite in vztrajate. Močna volja vam bo v veliko pomoč.

Lev: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Ne spreglejte ljubezni

Vsakdanje obveznosti vas bodo letos tako okupirale, da boste malce pozabili na svojega partnerja in na svoje čustvene potrebe. Samski levi, ne spreglejte priložnosti za romantiko.Hiteli boste vsepovsod, v mislih boste imeli raznorazne opravke, na ljubezen pa boste pozabljali. Morda zato, ker je to področje trenutno preveč 'kompleksno', da bi se mu posvetili; zato, ker vam s partnerjem ni več lepo in raje mislite na kaj drugega; ali pa morda zato, ker ste sami sebi dovolj in ne potrebujete nikogar, ki bi vam solil pamet. Razlogov, zakaj se boste otepali ljubezni, je veliko, dejstvo pa je, da bi morali prav letos, ko boste osredotočeni na svoje vsakdanje navade, razvade in rutine, misliti tudi na partnerja oziroma na svoje ljubezenske potrebe. Dolgoletna partnerstva bodo imela priložnost oživeti aprila, v začetku maja, julija in avgusta, ko si preprosto morate vzeti več časa za skupne pogovore. V tem času se lahko veselita skupnih podvigov, tudi nakupov, ki lahko v vajin odnos vnesejo svežino in veselje. Če ste v partnerstvu nezadovoljni ali se ločujete, lahko s tem povezane skrbi prevladajo v vašem življenju. Če ne prej, potem jeseni poskusite poiskati primerno strokovno pomoč, brez katere se lahko hitro znajdete v še večji stiski. Samskim svetujemo, da se preprosto pustijo zapeljati očarljivi osebi, ki vam bo čedalje bolj všeč in s katero lahko do konca leta vzpostavite resno razmerje.

Delo in denar

Na tem področju lahko pričakujete največje izzive, a tudi največji napredek. Določene spremembe v vaši delovni rutini lahko pozitivno vplivajo na vaše življenje, tudi finančno. Možno je tudi, da bo nova delovna rutina posledica novega delovnega okolja, morda se boste morali v službo voziti v drug kraj ali pa se boste odločili za samostojno podjetništvo in boste začeli delati od doma. Tudi v delovnem kolektivu lahko pričakujete določene spremembe, na katere se boste morali prilagoditi. Mlajši levi lahko v tem času nastopijo svojo prvo službo ali dobijo dobro priložnost, da se poklicno dokažejo. Na finance popazite predvsem maja in junija, ko bi lahko narobe ocenili okoliščine za neko finančno naložbo ali nakup.

Zdravje

Mars vam bo skorajda vse leto zagotavljal dober dotok energije. Kljub temu brez določenih zdravstvenih sitnosti ne bo šlo. Februarja in marca so možni prehladi, tudi gripa. K sreči boste zdravstvene tegobe v tem času hitro preboleli. Junij bo, kot kaže, naporen predvsem v čustvenem in mentalnem smislu, saj boste morali v razna sodelovanja vlagati več energije kot sicer. V poletnih mesecih si privoščite več za dušo. Ukvarjajte se z aktivnostmi in interesi, ki vas veselijo in s katerimi boste nekaj naredili tudi za svojo duhovno rast. Od septembra do oktobra boste spet potrebovali več časa zase, saj vam bodo energijo jemali predvsem naporni poslovni odnosi in nepredvidljiva družinska situacija. Ostanite razumni in potrpežljivi.

Družina

Pričakujte določene spremembe, ki jim boste najverjetneje dali pobudo prav vi. Če se boste odločili za aktivnejši in bolj zdrav slog življenja, boste s tem morda motivirali tudi svoje bližnje. Možna je tudi selitev, nakup novega doma ali naraščaj, mlajši levi pa se boste morda soočali z večjo neodvisnostjo in odhodom od doma. Selitev v tujino prav tako ni izključena. V vsakem primeru se boste na domačem terenu morali v novem letu bolj prilagajati, morda včasih tudi podrediti drugim družinskim članom ali pa se bodo oni morali prilagoditi vašim željam.


Preberite še: