Lev: Veliki letni horoskop 2021

1. 12. 2020
Deli
Lev: Veliki letni horoskop 2021 (foto: pixabay)
pixabay

V letu 2021 vas bo Venera že v prvih mesecih popeljala v spontanost in vam postregla z obilo priložnostmi.

Planetarni vpogled v 2021

Za začetek vas čakajo nove ponudbe in bolj urejeno finančno področje. Čudovito obdobje bo obdobje pomladi, zlasti za tiste z umetniškimi nagnjenji. Vaš notranji iskalec zadovoljstva bo aktiviran in lažje boste zaznavali ter dosegli rast in namen. Pomembno je, da začnete leto vitalni in spočiti, s poudarkom na področju zdravja. Na področju dela prihaja nekaj izzivov, ki vas bodo resnično preizkusili in brez milosti potisnili naprej. Nekaj težav bo izviralo iz pomanjkanja samozavesti, česar drugi ne bodo opazili, saj bo vaša zunanja podoba odlična.

Bodite svoj najboljši prijatelj in hodite pokončno. Videli boste, da ste močnejši, kot mislite, da ste. Zadeve bodo v sredini leta stabilne in lahko jih boste potisnili še naprej, če se le malo potrudite. Poleti prihaja nekaj negativnih presenečenj. Utrpeli boste finančno izgubo in postali preveč tekmovalni, kar na delovnem mestu lahko povzroči konflikte. September bo mesec povečane zbranosti in odličen čas za tiste, ki iščete spremembe ali novo službo. Po drugi strani boste morda morali jeseni rešiti težave na področju ljubezni, vključno z majhnimi prepiri.

To je obdobje samorefleksije in prevzgoje, ki vam prinaša številna spoznanja za prihodnost. Vpliv Venere vas v novembru usmerja k majhnim podrobnostim, ki ste jih pogrešali. Osebno življenje bo gladko kot svila in uživali boste v duševnem miru, ki spodbuja dobro zdravje. Planeta, ki bosta imela v 2021 največ vpliva na vaše znamenje, sta Jupiter in Saturn, tudi Marsu se ne boste izognili in prav on bo tisti, ki bo vaš ego večkrat potolkel. Usmerite se v usklajevanje družbenega življenja s poslovnim. S tem boste izboljšali odnose in finance, ki bodo v tem letu za vas še kako pomembne.

Ljubezen in odnosi

S svojim ljubezenskim življenjem boste zadovoljni, čeprav se vam niza nekaj večjih opozoril, ki bi jih bilo vredno upoštevati. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste razmišljali o naslednjih skupnih korakih. Na trenutke boste morda morali poskusiti stvari videti s stališča ljubljene osebe, da boste v celoti razumeli situacijo. Če vam to uspe, potem bo vajin odnos napredoval, možna je tudi zanositev. V odnosih, ki so v težavah, v prvi polovici leta ne bo sprememb, in če vam to ni všeč, je na vas, da poskrbite za nov veter in dodate vsemu skupaj bolj vznemirljivo energijo.

V poletnih mesecih bo ljubezenske zgodbe polepšal Jupiter, planet sreče. Poskrbel bo za neomajno dobro voljo in željo po dogodivščinah ter avanturah. Ne bo vam pomembno, kaj bosta s partnerjem počela. Pomembno bo le, da bosta povezana. Rutine se boste izogibali na vsak način, saj boste želeli raziskovati. Samski boste imeli v pomladnih dneh veliko priložnosti spoznati ljubezen svojega življenja. Le kakšen korak boste morali narediti, predvsem pa se na prijetne geste in sporočila odzivajte nagajivo.

Kariera in finance

Za leve bo poslovno leto 2021 polno raznih preizkušenj. Največja nevarnost v januarju preti v povezavi s sodelavcem ali poslovnim partnerjem, s katerim že nekaj časa nimate pravega odnosa. Najboljša rešitev bo verjetno prekinitev, vendar dobro razmislite in se pozanimajte, da si ne boste skopali globoke jame. Potrebovali boste dobro taktiko in diplomatski pristop, čeprav se boste v določenih situacijah težko nadzorovali pred koleričnim izbruhom.

Na finančnem področju vam bo najbolj naklonjena pomlad, ki s sabo prinaša tudi nekaj dodatnih možnosti zaslužka. Mars vas bo ciklično spodbujal k dejanjem in spremembam ter vam povečeval zadovoljstvo, ko se boste ozrli nazaj. Čas je za trezno presojo o tem, kaj se obnese in kaj ne, in za tveganje za dosego zaželenih ciljev. V jesenskem obdobju vam bo uspelo vse, česar se boste lotili, saj vam bo Sonce pomagalo uresničiti vse ambicije.

Poskrbite le, da boste vse, kar boste začeli, tudi končali. Vztrajajte in delo bo dobro poplačano. Če se boste lažje razumeli s sodelavci, še ne pomeni, da se boste povzpeli na lestvici priljubljenosti. Višja raven stresa lahko poveča verjetnost, da boste na področju dela prišli v konflikt z drugimi, kljub vsemu se raje o določenih pikantnih zadevah zadržite.

Družinsko okolje

Družinski člani vam bodo v 2021 služili kot vir navdiha in veselja. Če v zameno zagotovite spodbudo in pomoč, se lahko nekomu od vas obeta uspeh. V pomladnih mesecih boste imeli najboljše odnose s svojimi otroki, brati in sestrami ter mladimi sorodniki. Opazili boste, da zaradi sproščenosti obremenitve odhajajo in prihajajo bolj iskreni odnosi. V drugi polovici leta se pripravite na nekaj resnih pogovorov, ki bodo povezani s kočljivimi situacijami. Vaše besede morajo biti jasne, le tako se vam bo uspelo dogovoriti, kako naprej v določenem odnosu. Paziti boste morali predvsem novembra, ko boste v družinskem okolju bolj samosvoji. Zato se nikar preveč ne izpostavljajte s svojim pametovanjem, lahko bi naleteli na večji konflikt.

Zdravje in počutje

Področje zdravja se bo soočalo z nekaterimi težavami, zlasti na začetku leta, ko boste močno zaznavali konjunkcijo Sonca s Saturnom in Jupitrom. Poskusite v tem času zmanjšati stres, saj bo to zmanjšalo negativne simptome. Zlasti previdni bodite tisti s srčnimi zadevami in sladkorno boleznijo. Določeni ljudje bodo sredi leta želeli uničiti vaš ugled, zato bodite raje oddaljeni od njih in jih poskušajte obelodaniti pravo resnico. Vaše družbeno življenje bo v jesenskih mesecih čudovito, prav tako tudi področje zdravja. Če imate občutek, da vam manjka energije, se poskušajte več gibati na svežem zraku.


Preberite še: