Ljubezenski pari v očeh zvezd: ogenj + zrak

Tudi tisti, ki jih ne vleče k astrologiji, vsaj približno vedo, kateri znaki v horoskopu se dobro ujamejo. Vendar to ne pomeni, da so z drugimi znamenji zapriseženi sovražniki. Odkrijte, kako vam je partnerjeva energija, celo če je nasprotujoča vaši, lahko spodbuda za osebno rast.

Ljubezenski pari v očeh zvezd: ogenj + zrak (foto: profimedia) profimedia
21. 2. 2019

Elementi

Prežemanje energij si je lažje predstavljati z elementi – vodo, ognjem, zemljo in zrakom. Po svoji naravi in dinamiki se ogenj najbolj ujame z zrakom in zemlja z vodo. Vaš astrološki znak je z drugimi besedami povedano znak, v katerem je vaše Sonce, in je pomemben, ne pa usoden, ko se primerjate s partnerjem. Sestavljeni smo iz večplastnih in raznolikih energij. Ker nas večina v sebi prepozna to pomembno Sončno energijo, nas zanima ta elementarna analiza ljubezenskih parov.

Ogenj in zrak - vrtinec strasti in domišljije

Oven, lev in strelec bodo odličnega partnerja za trajno ljubezensko zvezo našli v dvojčkih, tehtnici in vodnarju. Ogenj ne more goreti brez kisika, zračni partner s svojimi idejami in osebnostjo razvnema vizije, načrte in žar srca svojega ognjenega partnerja. Navidez hladna zračna znamenja živijo v svetu razuma in intelektualnih idej. Ob ognjenem partnerju in njegovi spontanosti ter pogumu se bodo sprostila. Z življenjskimi izkušnjami bodo odprla svoje srce in ne le um.

Ognjena znamenja rada dobijo potrdilo svoje vrednosti in zračna znamenja bodo vedno našla prave besede, s katerimi bodo pohvalila in motivirala ogenj. Kombinacija teh energij je zelo dinamična, gibljiva, radovedna in polna načrtov. Odlično motivirajo drugi druge, da skupaj še lažje osvajajo življenje. Včasih jim manjka praktičnosti, vendar jim nikoli ne manjka prijateljev, potovanj, idej in življenjske radosti. Ti pari so kot vrtinec strasti in domišljije, vedno polni novic. Nikoli jim ni dolgčas in težave nastanejo le, če en od partnerjev zaostane.

Sestavljeni smo iz večplastnih in raznolikih energij. Zato je astrološki znak pomemben, ne pa usoden, ko se primerjate s partnerjem.

Poglejte si še: 

Ljubezenski pari v očeh zvezd: ogenj/zrak in zemlja

Ljubezenski pari v očeh zvezd: zemlja/ogenj/zrak in voda

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri