Ljubezenski tarot za leto 2024

27. 12. 2023
Deli
Ljubezenski tarot za leto 2024 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Tarot razkriva, kaj vsako izmed znamenj čaka v letu 2024 na področju ljubezni.

Oven

Vaša kartica: As palic

Če je bilo za vas področje ljubezni v tem letu težavno, se podajte v leto 2024 pripravljeni preizkusiti nove načine, kako najti svojo sorodno dušo. Ne preizkušajte aplikacij za zmenke, če se je izkazalo, da za vas ne delujejo. Pojdite izven okvirjev in nasmehnila se vam bo sreča.

Bik

Vaša karta: Desetica čaš

Za leto 2024 se bolj kot na iskanje partnerja osredotočite nase. Ko se boste končno le malo približali sebi, vas bo ljubezen našla sama od sebe – in ta bo prava za vas.

Dvojčka

Vaša karta: Štirica palic

Leto 2024 bo za vas izjemno. Slavite ga, prirejajte zabave in se veselite skupaj s prijatelji. Morda celo živite v skladu s klišejem, ki pravi, da vas bo ljubezen našla, ko jo nehate iskati.

Rak

Vaša karta: Kraljica novcev

Ko gre za ljubezen leta 2024, bo v vaših odnosih vladala negovalna prisotnost. Kdorkoli bo prišel v vašo bližino, se bo ob vas počutil potolaženega in ljubljenega, kar bo okrepilo vašo vez.

Lev

Vaša karta: Trojica čaš

V letu 2024 za vas vlada močna prijateljska energija, ko gre za ljubezen. Morda vam bo prijatelj predstavil nekoga posebnega ali pa se boste celo zaljubili v nekoga v vašem prijateljskem krogu. Najboljši odnosi se oblikujejo na temelju prijateljstva, zato ste na pravi poti.

Devica

Vaša kartica: Dvojica čaš 

Če so se vaši odnosi v preteklosti zdeli nekoliko neuravnoteženi, boste v letu 2024 končno našli nekoga, ki se počuti povsem enako kot vi. Ta vzajemna ljubezen, spoštovanje in popolnoma uravnotežen odnos je poseben in redek. Negujte ga, da bo lahko trajal vse življenje.

Tehtnica

Vaša karta: Šestica mečev

V letu 2024 se bodo na področju ljubezni dogajale velike spremembe. Ne glede na to, ali vstopate v novo leto samski ali v zvezi, ne pričakujte, da bodo stvari ostale točno takšne, kot so. Pripravite se na ogromen prehodni premik.

Škorpijon

Vaša karta: Kralj palic

V letu 2024 bo vaša naravna karizma zasijala. Prava oseba bo videla, kdo ste, in pritegnilo jo bo točno to, kar ponujate. Pravzaprav bo vaša karizma tako močna, da se bodo ljudje kar zgrinjali k vam, vi pa boste morali le pametno izbrati.

Strelec

Vaša karta: Trojica novcev

Ljubezen vas bo leta 2024 našla na delovnem mestu. Čeprav je se je morda neprijetno zaljubiti v sodelavca ali stranko, vas včasih ljubezen preprosto najde, če vam je to všeč ali ne.

Kozorog

Vaša karta: As čaš

Ne glede na stanje vašega razmerja v letu 2024 ta karta nakazuje, da boste letos našli novo ljubezen. Zrasel bo nov odnos, poln ljubezni in sočutja. Če ste nekomu že popolnoma predani, lahko ta karta nakazuje tudi novo, bogato prijateljstvo.

Vodnar

Vaša karta: Puščavnik

Vaše ljubezensko življenje v letu 2024 bo v znamenju krepitve odnosa s seboj. Včasih je bolje biti nekaj časa sam, bodisi da zacelite stare rane ali da ponovno spoznate samega sebe po koncu dolge zveze. Izkoristite ta čas, da se osredotočite nase in na to, kar potrebujete za rast, uspeh v partnerstvu pa bo sledil. 

Ribi

Vaša karta: Desetica palic

2024 bo na področju odnosov polno izzivov. Morda se vam zdi, da dajete preveč od sebe, ker si tako zelo želite, da bi razmerje delovalo. Ne pozabite, da pravo partnerstvo tako jemlje kot tudi daje. Če vi dajete vse, druga oseba pa samo jemlje, je to znak za razmislek o spremembah. 

Vir: collective.world

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk